Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Bir Bilgisayar klasiği artık cepte :)

valentino617

Üye
mali sd linkleri ölü :(

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
teşekkürler

veyselayar

Üye
adminler ve sorunu cozen arkadaslar varsa lutfen yardimci olsun.bu siyah ekran problemini tum denemelerime ragmen cozemedim.apk + wifi.mali dosyasi + siyah ekran olmayan apk denedim sonuc husran telefon s2 rica ediyorum bi Yardim

veyselayar

Üye
Onu da denedim sonuc ayni neden ekran siyah kalir sorunu cozebilmis degilim

- - - Eklendi - - -

s2 de siyah ekran hatası alıyorum sd olarak anderoyu indrdim apk olarak siyah ekran hatası olmayan apk yı indirdim ama heryer siyah oyun cok güzel lütfen yardım edim ...:(

Adreno degil mali dosyası indireceksin s2 icin bende de sorun vsr siyah ekranda kaliyo bi de dogru dosyayla dene istersen

- - - Eklendi -

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
para hilesi dosyaları için teşekkürler

5300

Üye
Bu para hilesini titanium backup ile yapınca oyun rusça oluyor onu ingilzice yaptım ama tüm arabalar açılmadı ki :SSs

veyselayar

Üye
siyah ekran sorununu yeni versiyonda da cozemedim.cozen varsa artik oynayamamaktan sıkıldım.bi el atın da calıstıralım telefon s2

ugur1000

ugur1000

Üye
orada nokia mı görüyorum :D

gs251905

Üye
bedava link var mı?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
şu ana kadar s3 için 1 tane asphalt 7 (obb) 1 tane most wanted denedim çalıştıramadım. bakalım birde bunu deneyecem sonucu yazarım teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

001, 002, 003 adında 3 dosya var bunları nasıl açıp atacam telefona acaba?

chelse

chelse

Üye
arkadaslar andreno dan indirdigim sd dosyLarini nere hangi klasor seklinde yapicagiz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar s3 için 1 tane asphalt 7 (obb) 1 tane most wanted denedim çalıştıramadım. bakalım birde bunu deneyecem sonucu yazarım teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

001, 002, 003 adında 3 dosya var bunları nasıl açıp atacam telefona acaba?
hjsplit programı ile dosyaları çıkartacaksın...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kurdum denedim Galaxy S3 ile performans oyun kalitesi herşeyi çok iyi. Teşekkürler.

Üst Alt