Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

kralbartman

kralbartman

Üye
Mali'de zippyshareden 3 linki indirdim. .001 , .002 , .003 dosyaları. Window ortak shall dili i ne öyle bir biçimde. Onları winrar arşivi yaptım. üçünü seçip aç dedim. Hata verdi ama açtı. "com.ea.games.nfs13_na" adlı 620 mblik dosyayı Android/data ya attım. Oyunu açtım. "maalesef NFS Most Wanted çalıştırılamadı" ಠ_ಠ.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
onları hssplit programı ile açacaksın,programı açıp join deyip 001 i seçeceksin ve dosya çıkartılacak,çıkartıldığı dosya (sd dosyası oluyor)bunu da sd-android-data bölümüne atacaksın

- - - Eklendi - - -

offline apk yi kur en iyisi ..

- - - Eklendi - - -

birde rara çevirdiğin şeyleri geri yap ve dosya uzantısının sonuna 001 olanı .001 002 olanı .002 ve 003 olanı ise .003 yap program ve yukardaki anlattığımı yap...

hardal00

hardal00

Üye
Valla asphalt 7yide oynadım ama bu ayrı bi mukemmel bunu görünce asphalt 7yi sildim valla :D sağlam oyn :tşk:

kralbartman

kralbartman

Üye
Başka bir linkten indirdim ve çalıştı. Oldukça güzel bir oyun teşekkürler :tşk:

Heroata

Heroata

Üye
:tşk: yuklenio w acar ins :)))

Eklendi...

Coook tesekkurler birkac ayar ile galaxy w de 0 kasma

KD1907

KD1907

Üye
Bu oyunun hilesiz halide çok güzel hileli halide gerçekten çok iyi oyun yapmış EA

erdem896

Üye
Galaxy s3 kullaniyorum ve s3 te kasiyor nasil kasiyor anlamis degilim iphone 5 imdede ayni oyun var fakat gayet akici sekilde oynuyorum s3 te kasmasinin sebebi ne olabilir sizce?

volki128

Üye
s3 için hangi sd ve apk yi indiriyoruz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Valla asphalt 7yide oynadım ama bu ayrı bi mukemmel bunu görünce asphalt 7yi sildim valla :D sağlam oyn :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

Başka bir linkten indirdim ve çalıştı. Oldukça güzel bir oyun teşekkürler :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

:tşk: yuklenio w acar ins :)))

Eklendi...

Coook tesekkurler birkac ayar ile galaxy w de 0 kasma
rica ederim...

- - - Eklendi - - -

Bu oyunun hilesiz halide çok güzel hileli halide gerçekten çok iyi oyun yapmış EA
gerçekten iyi yapmış yakında real racing 3 çıkacakmış

- - - Eklendi - - -

Galaxy s3 kullaniyorum ve s3 te kasiyor nasil kasiyor anlamis degilim iphone 5 imdede ayni oyun var fakat gayet akici sekilde oynuyorum s3 te kasmasinin sebebi ne olabilir sizce?
arkaplanda programlar çalışmasın birde orjinal rom kullanıyorsun heralde...

- - - Eklendi - - -

s3 için hangi sd ve apk yi indiriyoruz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
mali dosyasını indir ama sana söyleyeyim bu sd dosyalar denenmemiş sen apkyi yükle gerisi download etsin...

memo23142314

memo23142314

Üye
S2 kullanan arkadaşlar deneyip yorum yapabilirmi ? bende oyun kastı sizdede kasacamı acaba
Düzenleme: Oyunu silip tekrar yükledim ve telefonu yeniden başlattım
kasma ciddi derecede azaldı

S3 te denedim yag gibi sanki saniyede
40 kare hizinda oynatiyor hic kasmayok

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Galaxy Wonder'de sorunsuz çalışıyor. Ellerine Sağlık Bro.

hasanistan

hasanistan

Üye
güzel oyun nexus 4 te çalışıyor !

Artles

Artles

Üye
Teşekkürler

adem4137

Üye
gs3 te kasıyorsa bu oyun pc icinmi zaten şuan bütün oyunları kaldırıyo gs3 sizde sorun vardır ben rahat şekilde oynuyorum

furkangiller

furkangiller

Üye
Mali'de zippyshareden 3 linki indirdim. .001 , .002 , .003 dosyaları. Window ortak shall dili i ne öyle bir biçimde. Onları winrar arşivi yaptım. üçünü seçip aç dedim. Hata verdi ama açtı. "com.ea.games.nfs13_na" adlı 620 mblik dosyayı Android/data ya attım. Oyunu açtım. "maalesef NFS Most Wanted çalıştırılamadı" ಠ_ಠ.

aynısinı bnde yaptim part1 part2 ekledim:-D olmadı birdahha indirdim :/

samilcan

Üye
Merhabalar cihazım rootsuz. Oyun çok güzel çalışıyor fakat para hilesini yapmak için dediğiniz programı yüklediğimde rootlu olması gerektiğini söylüyor bende alternatif olarak App Backup & Restore programını kurdum root gerektirmeyen. Bu program ile para hilesini nasıl yaparım şimdiden teşekkürler

sukrux

Üye
oyun sorunsuz çalışıyor yalnız hıleyi yapamdımbir turlu rootlu olması gerekiyomus sanırım bir çözemedim gitti biri ayrıntılı şeklde anlatabilir mi sd\titanıum backup diyor ama tıtanıumu kurdum olmadı baska yoldan nasıl yapıcam şimdiden teşekkürler. turkcell maxi plus5 te sorunsuz çalışıyor oyun*

gök-türk

Üye
oyun rusça oldu ?
Tel rotlu advance 9070 jb 4.1.2 var şimdiye kadar sorunsuzdu.
dediğiniz şekilde tb ile bacup yaptım oyun açılmadı.
sonra tekrar install ettim bu kezde rusça oldu

Bide oyun aynı duruyor yama bi işe yaramadı

yss35

yss35

Üye
SAMSUNG GALAXY NOTE II ' DE GAYET GUZEL SORUNSUZ CALISIYOR ARKADASLAR GERCI 2 GB RAM BENDEDE OLSA DUVARA BILE YANSITIRIM :ehe

not: para hilesi calısmıyor bilginiz olsun..

• Beğen
Tepkiler: gök-türk

Üst Alt