Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

chelse

chelse

Üye
hjsplit programını indirdim ve split,join,compare,checksum dan hangileriyle dosyalrı çıkarıcaz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

crazyparen

Üye
hocam ben kurdum. sensorlu oynadıgım zaman telefonu normal sekilde tutuyorum ama direksiyon kendiliginden sola dogru cekiyo hemde acayip sekilde.telefon duz bi sekilde durdugu zaman oynanmıyo kendiliginden sola dogru gidiyo ve duvara surtunerek ilerliyo. direksiyonu elle kontrol ettigimde sıkıntı yok ama. nasıl duzelecek bu problem yardımcı olacak biri olursa sevinirim?

s3_nml

Üye
güzel :)

veyselayar

Üye
Galaxy s2 de siyah ekran hatası alıp uzun süre oynayamamıştım.telefonum rootluydu.kies in türkiye sürümü olan I9100XWLP7_I9100OJVLPB_I9100XXLPS'u telefona odinle yükleyerek artık sorunsuzca oynuyorum siyah ekran hatası alan arkadaşlara duyurulur

dgrszz

dgrszz

Üye
arkadaslar bu oyun ilk surum oldugundan hatasi cok mesala arabamim icindr adam yok donuslerde takiliyo 1.0.46 surumunu yukleyin ben oynuyorum tabi hilesiz muthis xperia minide

- - - Eklendi - - -

arkdaslar siyah ekran hatasi olanlar nedeni indirdikleri datanin uyumsuzlugudur wifiden veya arayip bulacaksiniz o zaman olmaz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu oyun ilk surum oldugundan hatasi cok mesala arabamim icindr adam yok donuslerde takiliyo 1.0.46 surumunu yukleyin ben oynuyorum tabi hilesiz muthis xperia minide

- - - Eklendi - - -

arkdaslar siyah ekran hatasi olanlar nedeni indirdikleri datanin uyumsuzlugudur wifiden veya arayip bulacaksiniz o zaman olmaz
adam haklı beyler dağılın...

celkbilek

Üye
10.1 n 8000 kullanicisiyimm oyunn harika ama su para hilesini cozemedimm haylaa bi resimli anlatim sekli olursa sevinirim cihazim rootli titanium backupta yuklu :)

anleyn

Üye
PolyPad 7208HD ile denedim tek sorunum ses. Oyundan hiç bir şekilde ses gelmiyor hatta 10dk sonra takılan bir ses geliyor buga giriyor ses sürekli "dıt dıt dıt" vs. kısmak zorunda kalıyorum onun dışında oynanabilirlik sorunsuz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Öncelikle oyun için Teşekkürler.
Ama para hilesinde sıkıntım var sadece 700.000$ filan geliyor.Ve arabalar kilitli. Nasıl yapıcaz veya nereyi yanlış yaptık.Ayrıca oyun rusça oluyor.

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

anık

Üye
Galaxy w kusursuz :tşk:

kralbartman

kralbartman

Üye
Bende casper nirvana tablet var. Android 4.0.3 . Oyunun apk sini indirdim. Yükledim ama açmadım. Sonra sd'yi adreno indirdim. Attım Android/data ya. Açtım oyunu Wi-Fi Connection Found dedi. Wi-Fi yok. Ne yapabilirim?(Tabletimin adreno mu-tegra mı-PowerVr mi olduğunu bilmiyorum)

mali440

Üye
saol kardeşim

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Bende casper nirvana tablet var. Android 4.0.3 . Oyunun apk sini indirdim. Yükledim ama açmadım. Sonra sd'yi adreno indirdim. Attım Android/data ya. Açtım oyunu Wi-Fi Connection Found dedi. Wi-Fi yok. Ne yapabilirim?(Tabletimin adreno mu-tegra mı-PowerVr mi olduğunu bilmiyorum)
hangi tablet kullanıyorsun?modelini de yaz?

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim
rica ederim

- - - Eklendi - - -

Galaxy w kusursuz :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

süper paylaşım ellerinize sağlık
rica ederim...

kralbartman

kralbartman

Üye
Casper Nirvana Tablet CTA-E07-11A (küçük olan 230 liralık :hehe:)

İşletim Sistemi Android Platform Android 4.0
İşlemci hızı1 GHz

kesskinn

kesskinn

Üye
fena deil :P ellerine sağlık :)

Üst Alt