tmm buldum cözdüm olayı ama 700.000 para geldiyaw biri bana para hilesi nasil yapilyo detayli anlatasin yaa dosyayi indirdim sd/titanium backup/ klasorunun icine attim programi calistirip yedekleme/geri yukle menusune gryom oyunu buluyorum sadece data dosyasini secip yukleyin diyo alama bi turlu datayi bulamadim nasil yukliycem bn bunu yaa

Rica ederim...xperia u da sorunsuz çalıştı...teşekkürler...
offilne apkS3 için hangi apk yı indiriyoruz ?
firmwareden sorun olmayasın ?arkadaslar tegra dosyası yüklenmedi dio yüklemeye calısınca telefonum galaxy ace 5830i rootlu cihazım
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lütfen biri anlatsin andreo dosyasını android data klasörun içine attım apk dosyasini sd karta attim yukleme yapıyorum uygulama yuklemedi diyor kurulum nasıl oluyor lütfen biri anlatsin telefonum samsung galaxy ace gt5830i android sürümü 4.1.1 yükledim
Rica ederim güle güle oynaçok teşekkürler paylaşım için ve asamsung galaxy tab gt-p1000 ne kurdum onnumara çalışıyor teşekkürler .

o zaman kardeş yeni sürümü bekleyeceksin,belki uyumlu olurda şansına oyunu çalışırsın![]()
bilgi için teşekkürler,yeni sürüm (1.0.46) cıktı bu arada ben101 kardeş
umarım faydalı olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgi için teşekkürler,
sen yükledin mi?
ne gibi değişiklikler var?
).inşallah sorunu gidermişlerdirkardeş yüklemedim ama forumlardan aldgima göre birkaç tane yeni (super cars diye kategorilendiren) araba var.
onun haricinde belki benim su bazı bölümlerde oyundan atma sorunumu aşmışlardır ( inşaallah).
en kısa surede (bulursam) bi wifi ile dosyaları çekip indireceğim.

tabiki gerekiyor...Tinanium backup kullanmak için root gerekiyor mu?