tabletin klavye'yi destekliyor mu?offline apk + mali sd codegen m71 tabletimde 0 kasma 0 hata süper yalnız kontrol çok zor yaw klavye bağlasam olurmu acep
rica ederim kardeşim,haklısın ilya arkadaşım,siyah ekran hatası alanlar online apk yi indirsin,sd dosyayı wifiden çeksinler...ben101 emeğin ve yardımların için teşekkürler, ama oyunun online apk'sini indirip başlattım gelen ekrandanda wifi den download ettim ve şuanda sorunsuz çalışıyor. Bence kuramayan arkadaşlarda, kurup siyah ekran hatası alan arkadaşlarda bu yolu denemeli
Rica ederim,güle güle oyna...Offline apk ile mali sd indirip android data ya attım.SGS2'de hiç kasmadan akıyor oyun.Bazı arkadaşlar sdcard yazdığı için hafıza kartına atıyor olabilir.Bende hafıza kartına atınca çalışmıyor.Bence telefonun hafızasına android data klasörüne atıyorum.Tavsiye ederim.Bu arada oyun için teşekkürler.
beklenen bir oyundu[h=4]3911[/h]![]()
- - - Eklendi - - -3911 kişi okumuş
![]()
![]()

tabletin klavye'yi destekliyor mu?
in$allah o gün gelir,payla$irizO degilde gta vc harika olacak.onuda paylasirsin artik ben101![]()
merak etmeyin yüzünüzü kara çikartmayacagim,in$allah bo$ vaktim olursa takdira $ayan bir konu olarak sizlere armagan edecegim...bende ben101den bekliyorum![]()
tekrardan Rica ederim...tekrardan teşekkürler aga,s3 te sorunsuz oynanıyor,grafikleri fevkinde fevkaladesi...
para hilesinin dosyayı,oyunun kurulu olduğu yere atıp,değiştiriyorsun...bu kadar.(bu rootsuz olanı!)para hilesini yapan arkadaş varsa nasıl yaptığını detaylıca anlatabilir mi ?
bazen oluyor,sen yine dene,eğer olmazsa linki atarım...linkler açılmıyor.Bu adf.ly çökmüş sanırım