77,500 sp var ve oyun ruscaya döndü![]()
Ayarlardan dili degi$tirebilirsin
kardeş en iyisi sen ,para hilesi dosyaları aynen oyunun kurulu olduğu klasöre at ve değiştir...Verdigin sd yi indirdim ama sınırsız para olmadı ve arabaların hepside açılmadı
adam haklı beyler dağılınBence para hilesi falan yapmayin oyunun zevki kalmiyo o zaman
offline apk,codegen m71 için hangisini indirmem lazım
hangi dosyanın linkleri kırık?linkler ölü malesef
hangi dosyanın linkleri kırık?linkler gebermiş
offline apk yi deneapk hatalıea yazısından sonra ekran bir süre karanlık oluyor sonranfs mostwanted durduruldu diye uyarı geliyor
Oynadikca sinir bozucu oluyor esasinda. Polisler surekli onune cikip hareketini kisitliyor. Buda oyunun kullanilabilirligini dusuruyor ve oyunu birakmaniza sebep oluyor. Sahsen bu acidan cok sıktı beni. Gorsellik olarak diyecek birsey yok ama kullanilabilirligi hosuma gitmedi. Hile kullanirsaniz sıkıntı yok.

kardeş en iyisi sen ,para hilesi dosyaları aynen oyunun kurulu olduğu klasöre at ve değiştir...
Para hilesi dosyalari hangisi
konuda olan hile dosyayi yukarda yazdigim gibi yap.kardeş en iyisi sen ,para hilesi dosyaları aynen oyunun kurulu olduğu klasöre at ve değiştir...Para hilesi dosyalari hangisi
eğer hileyi yaptıysan dili rusça oluyor...Sony xperia tipo'da denedim ofline apk olsun siyah ekran hatası olmayan apk olsun ikisindede sonuç aynı, oyun açılıyor yarış başlıyor ama ekran siyah sadece aracın farları gözüküyor menü gözüküyor. Artı birde bu oyunun ingilizce olanı yokmu ? menüsü çincemidir öyle birşey hiç birşey anlaşılmıyor.