yokturpara hilesini Titanium Backup olmadan yuklemenin baska yolu varmidir s2

yoktur
vardir
nasıldıryoktur
vardir
Saol tşk..

karde$ hangi tablet kullaniyorsun?Ben şimdi hangisini indiricem tablet için ?
hangi apk yi yükledin?birde wifi ile mi sd dosyayi indirdin?Xperia arc s yükledim açiliyor ama ekran siyah nasil bunu çözebilirim
hep xperia telefonlarda sorunlar var,şimdi sizde wifi var mı?oflien apk yükledim sp burdan indirdim hepsini denedim olmadı
kusura bakma e-posta girişin dolmuştu yazamadım.İnternet olmadığı zaman Checking for content, please wait while contacting server.. yazıyor oyuna girmiyor bunun bir çaresi yokmu ?
- - - Eklendi - - -
İnternet olmadığı zaman Checking for content, please wait while contacting server.. yazıyor oyuna girmiyor bunun bir çaresi yokmu ?
Yüzde yüz offline version ve grafik sorunsuzdur...Bu apkyı kurunca oyuna girerken dahi internete ihtiyacınız olmayacak...Bütün herşeyi silin (sd ve apkyı) verdiğim apkyı kurun ve sd dosyasını wifi ile indirin sorunsuz internetsiz oynayın...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim...Kardeş senin apk işe yarı offline oynuyorum.Apk dosyanı indirdim kurulumdan sonra wifi ile 597 mb dosyayı indiirdim ve internet bağlanısını kesip offline olarak girşi çıkış yaptım hiç bir sorun yok.Karanlık ekranda olmadı.Herkes kendi dosyasını wifi den indirsin derim.
Emegine sağlık.Andro olan herkese bu sayfa Rastgele derim.
Telefonum Htc one S orjinal yalım-
4.1.1
Rootsuz
Herşey yolunda.