Yaw oyun çok güzelde bu yarrışlardan önce arabaya bişeyler almak için bi yeer var orada bir kaçtane şeyi birden nasıl alacaz hep bi tane bişialabiliom mesela nitro gibi...
war yunun dosyalrı içinde sound klasörünü bul ordaki müziklerden birinin ismini kendi müziğinin ismi ile değiştir oraya at oyuna gir ismini değiştirdiğin müziği oyunda bul kop ben Disturbedin müziklerinin koydum dünyadan kopuyo insan heycandan kendini kasıyosun haberin olmuyor bide sağlam kulaklığın warsa bende beats audio lu kulaklık war oyundan çıktığım zaman dünyada değilmişssinde yeniden gelmiş gibi yani : )
yaw 1.83gb lık sd karta dataya yukledim oyunu açıyorum 1960mb indir diyor yok mu yardım edebilecek telefon galaxy wonder
- - - Eklendi - - -
sd karta datayı yükledim offline ı da kurdum ama calışma durduruldu diyor bide yolun ismi com.ea.games.nfs13_row mu olacak com.ea.games.nfs13_na mı???? bende _row
Oyun guzelde para hilesi root olmayan cihazlarda olmuyor sanirim param bitti yeni yarislarda bitti cihazim s3 kasmadan oynuyorum ve hatta abimde note var bendeki efekler onda olmuyor s3 farki sanirim
Valla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.
Valla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.
arkadaşlar nfs most wanted yükledim cihaza (one x) herşey iyi fakat oyuna giriyorum yarışa başlıyorum telefon kendi kendine kapanıyor... indirdğim apk tegra 3 e uygun olan apk başka oyunlarda böyle bi sorun yok sizce nedendir???
arkadaşlar nfs most wanted yükledim cihaza (one x) herşey iyi fakat oyuna giriyorum yarışa başlıyorum telefon kendi kendine kapanıyor... indirdğim apk tegra 3 e uygun olan apk başka oyunlarda böyle bi sorun yok sizce nedendir???