Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim ilk başta düşüncem tek kulaklı olan modellerdi ama müzik dinleme geçince dediğim modeller vasat kalıyormuş galiba mono olduğu için. Pek birşey bulamadım ama dediğiniz gibi youtubeden inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederimİyice incele muhtesemdir ve rahatsizlik kesinlikle vermiyor zaten tisortun boyun kisminda icte kaliyor kulakligi takinca cok havali oluyor youtube de izle iphone da pil gostergeside cikiyor
Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2
Benim ilk başta düşüncem tek kulaklı olan modellerdi ama müzik dinleme geçince dediğim modeller vasat kalıyormuş galiba mono olduğu için. Pek birşey bulamadım ama dediğiniz gibi youtubeden inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Benim ilk başta düşüncem tek kulaklı olan modellerdi ama müzik dinleme geçince dediğim modeller vasat kalıyormuş galiba mono olduğu için. Pek birşey bulamadım ama dediğiniz gibi youtubeden inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Bu modeli incelemiştim karar verip birisini almayı düşünüyorum teşekkür ederim kardeşimbuna bak dostum hem ekonomik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bayağı bi özelliği var , fiyat olarak mağazalara bakayım bi . Kafam yattı bayağı. Teşekkür ederim ☺☺Benim kullandigim bu kulakligi al bana dua edersin muhtesem ses kalitesi var ayrica sesi disariya cikmiyor ve iceride ses girmesini engelleyen tus var
Bu modeli incelemiştim karar verip birisini almayı düşünüyorum teşekkür ederim kardeşim
Bayağı bi özelliği var , fiyat olarak mağazalara bakayım bi . Kafam yattı bayağı. Teşekkür ederim [emoji5][emoji5]
Alttaki arkadaşın dediği gibi hbs900 modelini gördüm rastgele aradaki fark kablonun makaron olarak çekmeli olması değer mi diye düşünüyorum , 800 900 arasında kaldım bakacağım artık. Teşekkür ederim hocamNaptin hoca aldin mi ??
Arasında ahım şahım bi özellik var mı hbs800 ile hbs900 arasında? Fiyat olarak değer mi sizce?HBS 900 bak fiyat önemli değilse.300 - 350 lira arası bir fiyatı vardı.
Yüksek gelirse HBS 800 daha mantıklı.
Altt
Alttaki arkadaşın dediği gibi hbs900 modelini gördüm rastgele aradaki fark kablonun makaron olarak çekmeli olması değer mi diye düşünüyorum , 800 900 arasında kaldım bakacağım artık. Teşekkür ederim hocam
Arasında ahım şahım bi özellik var mı hbs800 ile hbs900 arasında? Fiyat olarak değer mi sizce?
Öneriler arasında bu da var hocam hangisi daha aklıma yatarsa onu seçeceğim artık belirttiğiniz ürün güzel gibi görünüyor ama samsung kulaklık konusunda başarılı mı acaba
Verdiğiniz linkte yorumların birkaçını okudum müzik konusunda ses zayıf diyorlar ama önerinizi listeye ekledim teşekkür ederim.Daha iyi bişey olsun diyorsan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim hocam o kadar ilgilendiniz çok sağolun. Bu ürünleri pek satan mağaza yok nereden güvenip alabilirizMakara bozulabilir 800 de miknatis var kulakligi arkadan tutuyor
Teşekkür ederim hocam ürüne o kadar övgü yağdırdınız ki eyvallahEger android kullaniyosan secenegi cok mesajlarida okuyor titresimli telden uzaklasinca haber veriyor ..iphone da pil gostergesi var
Verdiğiniz linkte yorumların birkaçını okudum müzik konusunda ses zayıf diyorlar ama önerinizi listeye ekledim teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam o kadar ilgilendiniz çok sağolun. Bu ürünleri pek satan mağaza yok nereden güvenip alabiliriz
Teşekkür ederim hocam ürüne o kadar övgü yağdırdınız ki eyvallah
Dediğiniz yerde hâlâ var mıdır acaba bakmak lazım.Ereyon.com dan almistim ben 1 yil once
Kullanıyor musunuz siz memnun musunuz?Samsung hs 3000
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?