Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kablolu creativenin ep630i var ama kablosuz istiyorum telefonu özgürce kabloya maruz bırakmak istemiyorum öneriniz için teşekkür ederim.O Kadar Bütçeye Yazık Bence.Mikrosonsuz 30 40 TLye PC Kulaklığı AL Yeterli Olur Fazlasıyla
Yaydığı Radyasyondan Ötürüde Önermiyorum Ama Yinede Siz Blirsiniz.Sonuçta Sağlık Bu Ne Şakası Olur Nede Özgürlüğü.Kablolu creativenin ep630i var ama kablosuz istiyorum telefonu özgürce kabloya maruz bırakmak istemiyorum öneriniz için teşekkür ederim.
Söylediğiniz uyarıları dikkate alacağım ancak hâlâ zor durumlarda kullanmayı düşünüyorum desem dediğim fiyat aralığında hangi ürünü önerirsiniz? Linkini verdiğim ürün nasıldır?Yaydığı Radyasyondan Ötürüde Önermiyorum Ama Yinede Siz Blirsiniz.Sonuçta Sağlık Bu Ne Şakası Olur Nede Özgürlüğü.
Kablosuz Kulaklık Konusunda Maalesef Yardımcı Olamayacağim En İyi Önerim Vatan Bilgisayara Filan Gidip Deneyip Alman Bas Konusunda vsde Hangis Daha İyi Filan DiyeSöylediğiniz uyarıları dikkate alacağım ancak hâlâ zor durumlarda kullanmayı düşünüyorum desem dediğim fiyat aralığında hangi ürünü önerirsiniz? Linkini verdiğim ürün nasıldır?
Teşekkür ediyorum ilginize hocam kablolu düşünürsem konudaki denemeleri yapacağım ☺Kablosuz Kulaklık Konusunda Maalesef Yardımcı Olamayacağim En İyi Önerim Vatan Bilgisayara Filan Gidip Deneyip Alman Bas Konusunda vsde Hangis Daha İyi Filan Diye
Hatta Buyur Bu Şarkıları Teker Teker Hepsinde Deneyip Farkları AnlayabilirsinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızKablolardaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızRampage Rezalet Diyebilirzi Diğerinin Yanında O Derece Fark Var Bass Vs de
Peki hem görüşme hem müzik için öneriniz var mıdır?Verdiğiniz linkteki müzik dinlemek için değil telefon görüşmesi yapmak için kablosuz kulaklık
İllede KAblolu İçin Değil Kablosuz Kulaklık İçinde DeneyebilirsinDiğer Markaları karşılaştır Hangisi Daha İyi Filan Deneyip ALırsınTeşekkür ediyorum ilginize hocam kablolu düşünürsem konudaki denemeleri yapacağım ☺
200 tl e kadar olabilir ? Birsürü model baktım ama profesyonel öneri olmayınca bulaşmak istemedim.Ne kadar fiyat aralığında bakıyorsunuz?
Buradan bakabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ediyorum.İllede KAblolu İçin Değil Kablosuz Kulaklık İçinde DeneyebilirsinDiğer Markaları karşılaştır Hangisi Daha İyi Filan Deneyip ALırsın
Memnunmusunuz?Benim kullandigim Lg shs 800
Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2
Memnunmusunuz?
Dediğiniz bir model yok HBS 800 var doğru mudur? Fiyat olarak nereden almamızı tavsiye edersiniz?Muhtesem pil gostergesi iphone ekraninda cikiyor androidde ise mesajlari sesli okumada var titresim var basslar cok iyi ses muhtesem kesinlikle tavsiye ederim
Dediğiniz bir model yok HBS 800 var doğru mudur? Fiyat olarak nereden almamızı tavsiye edersiniz?
Boyun kısmına geçtiği için rahatsızlık veriyor mu acaba güzel gibi duruyor da inceleyeceğimAynen budur ben yazarken yanlis yazmisim özur dilerim ereyon .com dan almistim 180 tl ye 1 yil once
Boyun kısmına geçtiği için rahatsızlık veriyor mu acaba güzel gibi duruyor da inceleyeceğim
Boyun kısmına geçtiği için rahatsızlık veriyor mu acaba güzel gibi duruyor da inceleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?