Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

soyturk

soyturk

Üye
değerli meslektaşım...
eğer sadece teli güncellemek istiyorsan nokia software updater ı kullan...
eğer bu fw yi kullanmak istiyorsan bana meb filtresinden geçen upload sitelerinin ismini ver upload edeyim....

Şükür burdasın hallederiz inşallah hafta başı olmadan bu işi yarında 29 Ekim resmi tatil uğraşır dururum bunu yapmakla bütün gün (: telefon zaten v51 ancak usta senin yaptığın bu fw çok beğenilmiş baksana zaten bende hangi programı yüklesem şu sertifika sorununu görmekten sıkılmıştım onun için bana o 2 dosyayı sadece büyük olanı indirdim zaten şu orjinal v51 dosyası dediğini duruyor o setup öyle pc'de senden ricam bu orjinal v51 dosyalrını yüklediğin siteye yükselen o diğer 2 dosyayıda tr.rghost.net burdan indrebildim buna yüklersen yine çok sevinirim yada bu forumda direk dosya ekliyorlarya mesajın altına maxicep serverından öylede olabilir meslaktaş beklemedeyim şimdiden teşekkürler (: küçük dosyalar diyosan usta msnleşelim msndende gönderbilirsin hiç uğraşşmadan hem meb ona tam izin veriyor (:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Şükür burdasın hallederiz inşallah hafta başı olmadan bu işi yarında 29 Ekim resmi tatil uğraşır dururum bunu yapmakla bütün gün (: telefon zaten v51 ancak usta senin yaptığın bu fw çok beğenilmiş baksana zaten bende hangi programı yüklesem şu sertifika sorununu görmekten sıkılmıştım onun için bana o 2 dosyayı sadece büyük olanı indirdim zaten şu orjinal v51 dosyası dediğini duruyor o setup öyle pc'de senden ricam bu orjinal v51 dosyalrını yüklediğin siteye yükselen o diğer 2 dosyayıda tr.rghost.net burdan indrebildim buna yüklersen yine çok sevinirim yada bu forumda direk dosya ekliyorlarya mesajın altına maxicep serverından öylede olabilir meslaktaş beklemedeyim şimdiden teşekkürler (: küçük dosyalar diyosan usta msnleşelim msndende gönderbilirsin hiç uğraşşmadan hem meb ona tam izin veriyor (:
tamamdır kardeşim yarın eklerim dosyaları malum yarın tören var :D

soyturk

soyturk

Üye
tamamdır kardeşim yarın eklerim dosyaları malum yarın tören var :D

tamam kardeşim aman unutma (: bize yazı geldi valilikten töreni kapalı salona aldılar 15 öğrenci götürüyoruz sadece asıl tören pazara (:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim aman unutma (: bize yazı geldi valilikten töreni kapalı salona aldılar 15 öğrenci götürüyoruz sadece asıl tören pazara (:
duramadım kardeş...
upload ı bitirdim...

setup dosyası(JAF)

Blackstar Fw Dosyası:

soyturk

soyturk

Üye
duramadım kardeş...
upload ı bitirdim...

setup dosyası(JAF)

Blackstar Fw Dosyası:

çok saol valla bende çeker alırım onları (: beni msnine ekleyebilirmisin özel mesaj atılmıyor denedim (: [email protected] yarın törenden sonra görüşebilirsek çok sevinirim şimdiden teşekkürler (:

spider64

Üye
fw yükledim reset sorunu belki ortadan kalkar diye ama malesef yine resete devam.harika bir çalışma olmuş aslında

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine saqlık

maktama

maktama

Üye
Gerçekten güzel bir çalışma, 2 teyze oğlunun ve 1 tanesinin de eşinin teline 5-6 saat aralıklarla yükledim:). Gayet hızlı, ovi mağaza çalışmıyordu, diğer forumların birinde program paketi.rar vardı. Onun içindeki ovistore'u kurdum, o sorunu da hallettim böylece. Sırada 3. teyzoğlunun teli var:D
Sağolasın...

soyturk

soyturk

Üye
Ellerine sağlık hocam vallaha v60 budur! dahada nokianın güncellemesine felan gerek yoktur alsın koysun sitesine direk (:

Ayrıca ben bile yapabildiysem herkes yapar, umutsuzluğa kapılmayın, ne demiş Ali Ağaoğlu; Yaptım, Olacak! :D

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Teşekkürler

maktama

maktama

Üye
v60 kasım ayı ortalarına doğru geliyomuş(nokianın ve maxicep'in açıklaması), kotuköylü bizim için modifiye eder mi acaba?!! Gerçi biliyoruz telefonu değiştirdi ama... :D:D v60'ı değil de modifiyelisini yüklemek istiyorum arkadaşlara:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
v60 kasım ayı ortalarına doğru geliyomuş(nokianın ve maxicep'in açıklaması), kotuköylü bizim için modifiye eder mi acaba?!! Gerçi biliyoruz telefonu değiştirdi ama... :D:D v60'ı değil de modifiyelisini yüklemek istiyorum arkadaşlara:)
elimden geldiğince yapmaya çalışırım...

kayalar3639852

Üye
kardeşim dosya kaldırılmış diyor nereden bulacağız bi bunu yüklemek için

maktama

maktama

Üye
elimden geldiğince yapmaya çalışırım...
sağolasın, sadece şu v51blackstarda yaptığın hack ve performans düzenlemelerini bile yapsan yeterli olur birçoğumuz için:) bakalım v60 extra ne geriricek...

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim dosya kaldırılmış diyor nereden bulacağız bi bunu yüklemek için
aynısını mediafire'a yükledim.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Hocam dediklerini eksiksiz yaptım KURDUM, çok önemli bi eksiğin var Mesaj'da yazma dili seçeneklerinde İngilizce yok sadece türkçe var bu yüzden msj yazarken resmen işkence çekiyorum bilgilerine, küçük bi revize yaparsan sevinirim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dediklerini eksiksiz yaptım KURDUM, çok önemli bi eksiğin var Mesaj'da yazma dili seçeneklerinde İngilizce yok sadece türkçe var bu yüzden msj yazarken resmen işkence çekiyorum bilgilerine, küçük bi revize yaparsan sevinirim.
sanırım kastınız t9 sözlükteki ingilizce dili?
işin açıkcası gereksiz gördüğüm için kaldırmıştım...
eğer çok ihtiyaç duyuyosanız yeniden ekleyebilirim...
saniye sürmez... akşama upload ederim...

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
sanırım kastınız t9 sözlükteki ingilizce dili?
Işin açıkcası gereksiz gördüğüm için kaldırmıştım...
Eğer çok ihtiyaç duyuyosanız yeniden ekleyebilirim...
Saniye sürmez... Akşama upload ederim...

yok hocam t9 kullanmıyorum normal msj'lardaki yazma dil seçeneğinde ingilizce olursa çok iyi olur, çünkü msj yazarken -ğ-ı- harfleri vakit kaybettiriyo, normal yazma diline ingilizceyi ilave ederseniz çok sevinirim.

15carter09

Üye
AHH AHH.. bukadar emege tabiiki saygımız sonsuz amaaaaa...bence herkesin yapabilecegi seyleri burada anlatsak ve herkes kendi FW sini yapsa nasıl olur.örnegin ben yapabilsem;
- bana 2-3 tema ,2 ev ekranı yeter (( 15-20 TANE TEMA VE EV EKRANI KURUNCA TELFON HAFIZASI KÜÇÜLMÜYOMU NDEN HERKES BUKADAR COK KOYUYO??? ))
-iç menüde kaydedici,hesaplama,dönüştür,yer,saat,notlar,real player gibi iconları görmesemde olur bunları GEREKSİZ adında bi klasöre gömerdim
-hatta hesaplama,dönüştür,kaydedici,setting wizard,v merkezi,aktarma,yazılım güncelleme,yardım hatta web browser gibi gömülü uygulamaları direk cıkarırdım(bunları tamamen kaldırmak sorun yaratırmı bilmiyorum

ustalar cevaplarsa iyi olur)
-ingilizce ve türkce hariç diger tüm dilleri silerdim..güzel T9 sözlükler gömerdim (yazım dili ingilizce olmus önemli degil)
-hack sistemini gömerdim (open for all,rompatcher vs...) kurulabilir program gömmeye gerek yok sürekli yeni versiyonları cıkıo zaten sadece herkesin bilmediği ama cok kullanıslı programlar önerilmesi yeterlidir bence
- kamera sesi kapatma,scrol hızlandırma,kamera kalitesi iyilestrme,önbellegi E: tasıma,my nokia baslangıc mesajını kapatma,dokunma kontrolleri iyileştirmesi,ekran dönüşü hızlandırması,ilk acılıs sistem belleği

artımı,tema efekti koymazdım,yan dönüş hızını artırma,FOTA rezarvasyon kapatılma,Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi gibi sistemi daha hızlı ve kaliteli hale getirecek sistem ayarları yapardım
-PİL ÖMRÜ İÇİN YAPILABİ,LECEK BİŞİ VARSA İYİ OLURDU...1-2 gün arası sarj gitse iyi olur bence....

SÖYLEMEK İSTEDİĞİM SEY SU;performansı cok cok etkilemicek sekilde (örnegin max 85mb ise FW sonrası 70-73mb civarında olmalıdır) hem güzel görünüm hem kullanımı ve keyfi üst seviyede bir FW hazırlamak

istiyorum.. cok fazla anlamadıgım için belk cok absurt bişi istiyoda olabilirim ACEMİYİM beni mazur görün. HERKESİN EMEĞİNE saygım oldugu için benim düşüncelerime saygı dymanızı diliyorum HOSCAKALIN.....

b-yildiz

b-yildiz

Üye
teşekkürler, gayet güzel çalışıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt