Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Ok ozaman sizden Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menülü bir

[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFWsi istesek

Ayıp etmiş oluruz herhalda :D

Ama istersen sen dosyaları ver ben bi deniyim:P
dostum kısaca örnekliyeyim:
4x4 menü sadece n97 tabanlı yazılımlarda kullanılabilir.
N97 nin menu program ismi:
Gridmenu
5800 ün orijinal menu programı ise:
Menu3.exe

dolayısıyla yapılacak modlarda sıkıntı oluşacaktır.
Telefon sistem hatası verecektir.....

the.bykus

Üye
Gridmenu
Menu3.exe

Seni biraz sıkıştırıyor gibi olacaz ama aylin ve office paylaşırmısın peki ?

Biz yapabilirmiyiz veya:bilmm

mutluadam

Üye
kötü köylü ve diğer kesin bilgisi olan arkadaşlar; efekt, açılış kapanış ve boot ekranları kısaca görsellikle ilgili ve programlarla ilgili düzenlemeleri bu orjinal fw de nerden yapıyoruz? n97 tabanlıda rofs2. v1 den yapıyoruz ya bunda nasıl bu saydıklarım?

'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler kötüköylü kardeş ellerin dert görmesin .:spr

balistik07

balistik07

Üye
blue2112 ekran görüntüleri için teşekkürler bu arada kullandıgın tema çöok hoşuma gitti rica etsem temanın linkini paylaşa bilirmisin ? fw süper sorunsuz çalışmaktadır we çokta stabildir

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
blue2112 ekran görüntüleri için teşekkürler bu arada kullandıgın tema çöok hoşuma gitti rica etsem temanın linkini paylaşa bilirmisin ? fw süper sorunsuz çalışmaktadır we çokta stabildir

blue2112

blue2112

Üye

zaten tema FW ile birlikte geliyor :D

mutluadam

Üye
kötü köylü ve diğer kesin bilgisi olan arkadaşlar; efekt, açılış kapanış ve boot ekranları kısaca görsellikle ilgili ve programlarla ilgili düzenlemeleri bu orjinal fw de nerden yapıyoruz? n97 tabanlıda rofs2. v1 den yapıyoruz ya bunda nasıl bu saydıklarım?

bu soruma yardımcı olmayacakmısınız arkadaşalar?

kötü bu v60 falan değil değilmi?:ehe c6 ya geçmemin iki nedeni vardı dokunmatik hasasiyeti ve webde sayfa içeriğini tümü ne aldığımda atması. orjinal fw de dokunmatik hasasiyetinin ilk defa bu kadar iyi ve stabil olduğunu görüyorum. birde şu var internette bana lazım olan sayfaları açmuyordu. bunda denedim nerdeyse java sayfayı bile açacak sandım :) bu 5800 fw java sayfaları webde açıyor ama küçük olanları açıyor. bunlar bu cfw de halolduğuna göre yemişim c6 sını ya ev ekranı varsın olmayıversin. bir kaçda kendime özel düzenleme yaptımmı bundan iyisi şamda kayısı:ehe son defa yaptın gene güzelliğini kötücüm. çok teşekkürler. ama yukardaki sorumada yanıt verseniz çok iyi olacak.

Ferzan

Ferzan

Üye
ellerine sağlık:tşk:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
açılış resimeri için:
private\10202be9\101f8763.txt dosyasınıı düzenle

efekt içinse kullanmak istediğin efekt dosyalarını
resource\effects\ klsörüne yapıştır....

mutluadam

Üye
açılış resimeri için:
private\10202be9\101f8763.txt dosyasınıı düzenle

efekt içinse kullanmak istediğin efekt dosyalarını
resource\effects\ klsörüne yapıştır....

iyide rofs2.v2 denmi yapıcaz bunları? nokia editorla çıkarıp yapmıyormuyuz?

--------------- Ekleme ---------------

iyide rofs2.v2 denmi yapıcaz bunları? nokia editorla çıkarıp yapmıyormuyuz?

yani bildiğim yol benim rofs 2 v2 deki açılış ve kapanış resmi için resources/ apps deki splashscreen. mif ve sysup mif i değiştirmiyormuyuz?

mustafa

mustafa

Üye
artık çalışmaların sadece isimleri değişiyor farklı olan hiç bir şey yok maalesef :( ellerine sağlık arkadaşım...

maktama

maktama

Üye
artık çalışmaların sadece isimleri değişiyor farklı olan hiç bir şey yok maalesef :( ellerine sağlık arkadaşım...

İyi de, zaten telefona bi "hendek atlattırılmadığı" kaldı... :) kaldı ki Kotukoylu arkadaşın telefonu artık 5800 değilmiş. Ben tam da böyle bir firmware istiyordum arkadailarım için, gerçekten çok makbule geçti. Sağolasın kötüköylü.

badsubh

Üye
Gridmenu
Menu3.exe

Kötü köyü kardeşim burdan şu nu mu anlıyorum : yyınladığın bu fw ye 4x4 yada 4x5 menü düzeni eklenemez. doğru mu cba . ayrıca bi sorum oucaktı sana. 4x5 lik menü düzenine sahip bi fw ye 5800ın orijinal dilini yükleyebilirmiyiz. malum n97 ve c6 ların t9u iğrenç . deli ediyo insanı. m 5800ın orijinl t9u iyi. ona alıştık hep. yazımda problem olmuyodu.kısaca arzu ettiğim şey 4x5 lik bi menü fw si + 5800ın orijinl t9u . bu ikisi bi arada mümkünmüdür.

Ricochet

Ricochet

Üye

Bence bu güne kadar yaptığı en iyisi olmuş.gereksiz programlardan arındırılmış sade ve hızlı.Sizin beklentileriniz nedir bir firmware den ?

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Yarın anca denerim üstad. Bizede şu CFW yapımını anlatsanda 5800'a biz devam etsek :)

mutluadam

Üye
kötü fw güzelde rom patcher a c2z maker ı eklememişsin. dışardan kurmaya çalışıncada uygulamalara gitmiyor dolayısıyla yamayı taşıyamıyorum. ne yapıcaz?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm eline sağlık kötü köylü ramblow türkçe değil mi xspeed le arasında fark varmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt