1)rm 356 d gibi bişi olması lazımarkadaslar 1. sorum user.ini deyince 2 tane 5800 var hangisi
2. MCU ya basınca c0r diye bir dosya istiyo?
rica ederim, ayrıca user ini seçilince c0r dosyasının yeriini falan istememesi lazım, onu user ini seçili olmadığı zmaan istiyor bildiğim kadarıyla.teşekkurler arkadasım cok yardımcı oldu onu soylemen
Benim yüklediğim software alakalı değil diye düşünüyorum sadece nette gezinin biraz ve navigasyonla uğraşın anlayacaksınız ne demek istediğimi.
). Dediğim gibi, ses kayıt her zaman aktif, sıklıkla işcep ve ofis programlarını da kullanıyorlar. Hatta bir diğerine jokouspot kurdum ki telefondaki interneti telefonunun kablosuzuyla paylaştırıyor(işi dolayısıyla gerekli) Telefonlardan şimdiye kadar bir sıkıntı gelmedi kullananlarda( kurduğum 3 kişi yakın akrabalarım, 2-3 günde bir gördüğüm kişiler, bi sorun olsa ilk başvuracakları kişi benim
).
Bundan sonra siz de karşılaşmaszınız umarım
Bu fw ile alakalı değil sorunun, çünkü arkadaşıma yükledim bu fw ve o da vodafone internet kullanıyor, hatta joukospot programıyla telefonu kablosuz modeme dönüştürüp de kullanabiliyor. yani bu custom fw ile alakalı değil sorunun.vodafone internetle bu fw ile bilgisayarımdan internete bağlanamadım. acaba ovi suit sürümü ile mi ilgili yoksa bu cfw ile mi? daha önce bir kaç kez bağlanmıştım sorun yoktu. ovi suit sürümü 2.1 güncellemeyede korkuyorum çünkü bu seferde mtp device hatası vermişti daha önce. kötüköylü nerelerdesin? bilgisi olnalar yardımcı olabilirmi?
Bu fw ile alakalı değil sorunun, çünkü arkadaşıma yükledim bu fw ve o da vodafone internet kullanıyor, hatta joukospot programıyla telefonu kablosuz modeme dönüştürüp de kullanabiliyor. yani bu custom fw ile alakalı değil sorunun.
mtp driver sorunu için telefonu depolama modunda bağlayın ve hafıza kartındaki " private/10208913" dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın.
ben ovisuit yerine pcsuit tercih edenlerdenim.
ovi suti igüncellemekle yetinsem sorun çözülürmü?Açıkçası hiç ovisuit kullanmadım. Alışkanlıklar, ben pcsuit kullanıyorDUM. Şimdi iphonum varsaol maktama hızlı cevabın içinde ee şimdi güncelleştireyimmi yani ovi suiti . bundan mı bağlanamıyorum? birde pc suit nasıl oluyor onu nasıl indircem? birde şimdi inceledimde ovi suit, pc suitten daha popüler ve kapsamlı gibi.ovi suti igüncellemekle yetinsem sorun çözülürmü?
Onun için güncellemeyle çözülür mü sorunun bilemiyorum. Ben fw'den kaynaklanmadığını belirtmek istemiştim önceki mesajımda.

bu arada niye joukuspot programını kullanmıyorsun. Telefonunun internetini kablosuzdan paylaştırabiliyorsun. Bilgsayara program kurmana bile gerek kalmıyor. Telefona kur joukuspotu, , çalıştır, bilgisayarından telefonuna kablosuz modeme bağlanırmış gibi bağlan. Bu arada programı kullanırsan bağlantıya şifre koymayı unutma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşım da o şekilde kullanıyor, ve 6-7 MB ile, yanlış okumadın 6-7 megabit ile, bağlanıyor. İnternetten hız testi sitelerinden test ediyoruz ,vallahi ttnet adslden daha hızlı oluyor(Evinde adsl de var)bilgilerin için saol arkadaşım. mtp device hatası vermedi allahtan. çünkü dediğin yöntemlede çözülmemişti en son güncellediğimde ovi suiti. ama malesef bu sefer araçlardan internete bağlanmayı tıkladığımda bağlanmaya çalıştığına dair bağlansınmı ücret alınabilir uyarısından başka hiç bir bildirim v.s yok. ne biçim iştir ya. daha önce hemen bağlanıyordu. dediğin joikusoftu da denerim olmazsa.
aslında amacım şunu incelemekti; acaba ttnet i iptal ettirsem bu şekilde telefonla ( 5800 xm tabi ) internete bağlanmak beni tatmin edermi? belki bilirsin vodafone cepnet aylık 8 tl sınırsız. ama hız yavaş 96 kb mıydı neydi. çünkü gereksiz tüm harcamalarımdan kurtulmak istiyorum artık. hatta ev telefonu mu da kapattırıcam ama telefonsuz adsl 1 kasımdan itibaren yürürlüğe girmesine rağmen vergi konusu v.s netleşmemiş galiba.? neyse senin gibi değerli arkadaşların yardımları ilede bir hayırlı karara varırım inşallah. görüşmek üzere geç oldu yatayım artık![]()
nası 96kb ise o artık?!!

Arkadaşım da o şekilde kullanıyor, ve 6-7 MB ile, yanlış okumadın 6-7 megabit ile, bağlanıyor. İnternetten hız testi sitelerinden test ediyoruz ,vallahi ttnet adslden daha hızlı oluyor(Evinde adsl de var)nası 96kb ise o artık?!!
![]()
mtp sorunu için 2. çözüm, registryden
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PC Connectivity Solution\Configurations\Nokia]
"WPDEnabled"=dword:00000001 değerini "WPDEnabled"=dword:00000000 olarak değiştir. diye yazıyordu bir yerde. Yine sorun olursa bunu da denersin. İyi geceler![]()