Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

PiranhaTR

Üye
arkadaslar 1. sorum user.ini deyince 2 tane 5800 var hangisi
2. MCU ya basınca c0r diye bir dosya istiyo?

PiranhaTR

Üye
teşekkurler arkadasım cok yardımcı oldu onu soylemen

maktama

maktama

Üye
teşekkurler arkadasım cok yardımcı oldu onu soylemen
rica ederim, ayrıca user ini seçilince c0r dosyasının yeriini falan istememesi lazım, onu user ini seçili olmadığı zmaan istiyor bildiğim kadarıyla.

PiranhaTR

Üye
bu seferde telefonumu bulamadı :( not found diyo

rebel_time

rebel_time

Üye
Benim yüklediğim software alakalı değil diye düşünüyorum sadece nette gezinin biraz ve navigasyonla uğraşın anlayacaksınız ne demek istediğimi.

maktama

maktama

Üye
Benim yüklediğim software alakalı değil diye düşünüyorum sadece nette gezinin biraz ve navigasyonla uğraşın anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Açıkçası anlayamıyorum demek istediğinizi, çünkü nette gezdim, 40 dakikalık navigasyon yolculuğu da yaptım(ndrive ile navigasyonu gösteriyordum arkadaşa:) ). Dediğim gibi, ses kayıt her zaman aktif, sıklıkla işcep ve ofis programlarını da kullanıyorlar. Hatta bir diğerine jokouspot kurdum ki telefondaki interneti telefonunun kablosuzuyla paylaştırıyor(işi dolayısıyla gerekli) Telefonlardan şimdiye kadar bir sıkıntı gelmedi kullananlarda( kurduğum 3 kişi yakın akrabalarım, 2-3 günde bir gördüğüm kişiler, bi sorun olsa ilk başvuracakları kişi benim:) ).
PRogramları yazmaktaki amacım telefonların boş olmadığını, işletim sistemine yüklenildiğini ve telefonların aktif olarak kullanıldığını vurgulamaktı.

Amacım sizi kötülemek ya da yapılan fw'i savunmak değil, yanlış anlaşılmasın, ama ben bir sorunla karşılaŞAMAdım:) Bundan sonra siz de karşılaşmaszınız umarım:oke:

PiranhaTR

Üye
arkadaslar ben sorunları cozdum ve kullanıyorum cok memnunum su anda hic bir sıkıntısını göremedim

soyturk

soyturk

Üye
bazen normal genel modda arama geldiğinde sanki telefon çalmıyor yani zil sesi yada ekrana en ufak bi temasda bile bu telefonun çalan zil sesi duruyormu temasmı ediyorum anlayamadım tam ben.

b-yildiz

b-yildiz

Üye
Sensör ayarlarından dokunma kontrolünü devre dışı bırakırsan
dokunmayla alarm ve aramaları susturmayı kapatabilirsin.

mutluadam

Üye
vodafone internetle bu fw ile bilgisayarımdan internete bağlanamadım. acaba ovi suit sürümü ile mi ilgili yoksa bu cfw ile mi? daha önce bir kaç kez bağlanmıştım sorun yoktu. ovi suit sürümü 2.1 güncellemeyede korkuyorum çünkü bu seferde mtp device hatası vermişti daha önce. kötüköylü nerelerdesin? bilgisi olnalar yardımcı olabilirmi?

maktama

maktama

Üye
vodafone internetle bu fw ile bilgisayarımdan internete bağlanamadım. acaba ovi suit sürümü ile mi ilgili yoksa bu cfw ile mi? daha önce bir kaç kez bağlanmıştım sorun yoktu. ovi suit sürümü 2.1 güncellemeyede korkuyorum çünkü bu seferde mtp device hatası vermişti daha önce. kötüköylü nerelerdesin? bilgisi olnalar yardımcı olabilirmi?
Bu fw ile alakalı değil sorunun, çünkü arkadaşıma yükledim bu fw ve o da vodafone internet kullanıyor, hatta joukospot programıyla telefonu kablosuz modeme dönüştürüp de kullanabiliyor. yani bu custom fw ile alakalı değil sorunun.
mtp driver sorunu için telefonu depolama modunda bağlayın ve hafıza kartındaki " private/10208913" dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın.
ben ovisuit yerine pcsuit tercih edenlerdenim.

mutluadam

Üye
Bu fw ile alakalı değil sorunun, çünkü arkadaşıma yükledim bu fw ve o da vodafone internet kullanıyor, hatta joukospot programıyla telefonu kablosuz modeme dönüştürüp de kullanabiliyor. yani bu custom fw ile alakalı değil sorunun.
mtp driver sorunu için telefonu depolama modunda bağlayın ve hafıza kartındaki " private/10208913" dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın.
ben ovisuit yerine pcsuit tercih edenlerdenim.

saol maktama hızlı cevabın içinde ee şimdi güncelleştireyimmi yani ovi suiti . bundan mı bağlanamıyorum? birde pc suit nasıl oluyor onu nasıl indircem? birde şimdi inceledimde ovi suit, pc suitten daha popüler ve kapsamlı gibi. :) ovi suti igüncellemekle yetinsem sorun çözülürmü?

maktama

maktama

Üye
saol maktama hızlı cevabın içinde ee şimdi güncelleştireyimmi yani ovi suiti . bundan mı bağlanamıyorum? birde pc suit nasıl oluyor onu nasıl indircem? birde şimdi inceledimde ovi suit, pc suitten daha popüler ve kapsamlı gibi. :) ovi suti igüncellemekle yetinsem sorun çözülürmü?
Açıkçası hiç ovisuit kullanmadım. Alışkanlıklar, ben pcsuit kullanıyorDUM. Şimdi iphonum var :) Onun için güncellemeyle çözülür mü sorunun bilemiyorum. Ben fw'den kaynaklanmadığını belirtmek istemiştim önceki mesajımda.:)
pcSuite olayına gelirsek, google da aratırsan nokia pcsuit diye seni nokianıın sitesine yönlenddirir zaten. Ordan indirebilirsin, temel bileşenli olanı 40 mb civarı birşey zaten. Onu indirip kurduktan sonra diğer gerekenleri indirmek istiyormusun diye soruyor, ama tekbaşına 40mblik pcsuite internete bağlanman için, telefonu yönetmen için yeterli.

mutluadam

Üye
ovi suiti güncelledim şimdi maktama. bilgisayarı restart etcem ve bağlnamayı denicxem bakalım çözüldümü sorun.

maktama

maktama

Üye
bu arada niye joukuspot programını kullanmıyorsun. Telefonunun internetini kablosuzdan paylaştırabiliyorsun. Bilgsayara program kurmana bile gerek kalmıyor. Telefona kur joukuspotu, , çalıştır, bilgisayarından telefonuna kablosuz modeme bağlanırmış gibi bağlan. Bu arada programı kullanırsan bağlantıya şifre koymayı unutma:)

manyak_adam

manyak_adam

Üye
ovi suittti bende sevmem hala pc suit kullanıyorum :)

mutluadam

Üye
bu arada niye joukuspot programını kullanmıyorsun. Telefonunun internetini kablosuzdan paylaştırabiliyorsun. Bilgsayara program kurmana bile gerek kalmıyor. Telefona kur joukuspotu, , çalıştır, bilgisayarından telefonuna kablosuz modeme bağlanırmış gibi bağlan. Bu arada programı kullanırsan bağlantıya şifre koymayı unutma:)

bilgilerin için saol arkadaşım. mtp device hatası vermedi allahtan. çünkü dediğin yöntemlede çözülmemişti en son güncellediğimde ovi suiti. ama malesef bu sefer araçlardan internete bağlanmayı tıkladığımda bağlanmaya çalıştığına dair bağlansınmı ücret alınabilir uyarısından başka hiç bir bildirim v.s yok. ne biçim iştir ya. daha önce hemen bağlanıyordu. dediğin joikusoftu da denerim olmazsa.

aslında amacım şunu incelemekti; acaba ttnet i iptal ettirsem bu şekilde telefonla ( 5800 xm tabi ) internete bağlanmak beni tatmin edermi? belki bilirsin vodafone cepnet aylık 8 tl sınırsız. ama hız yavaş 96 kb mıydı neydi. çünkü gereksiz tüm harcamalarımdan kurtulmak istiyorum artık. hatta ev telefonu mu da kapattırıcam ama telefonsuz adsl 1 kasımdan itibaren yürürlüğe girmesine rağmen vergi konusu v.s netleşmemiş galiba.? neyse senin gibi değerli arkadaşların yardımları ilede bir hayırlı karara varırım inşallah. görüşmek üzere geç oldu yatayım artık :)

maktama

maktama

Üye
bilgilerin için saol arkadaşım. mtp device hatası vermedi allahtan. çünkü dediğin yöntemlede çözülmemişti en son güncellediğimde ovi suiti. ama malesef bu sefer araçlardan internete bağlanmayı tıkladığımda bağlanmaya çalıştığına dair bağlansınmı ücret alınabilir uyarısından başka hiç bir bildirim v.s yok. ne biçim iştir ya. daha önce hemen bağlanıyordu. dediğin joikusoftu da denerim olmazsa.

aslında amacım şunu incelemekti; acaba ttnet i iptal ettirsem bu şekilde telefonla ( 5800 xm tabi ) internete bağlanmak beni tatmin edermi? belki bilirsin vodafone cepnet aylık 8 tl sınırsız. ama hız yavaş 96 kb mıydı neydi. çünkü gereksiz tüm harcamalarımdan kurtulmak istiyorum artık. hatta ev telefonu mu da kapattırıcam ama telefonsuz adsl 1 kasımdan itibaren yürürlüğe girmesine rağmen vergi konusu v.s netleşmemiş galiba.? neyse senin gibi değerli arkadaşların yardımları ilede bir hayırlı karara varırım inşallah. görüşmek üzere geç oldu yatayım artık :)
Arkadaşım da o şekilde kullanıyor, ve 6-7 MB ile, yanlış okumadın 6-7 megabit ile, bağlanıyor. İnternetten hız testi sitelerinden test ediyoruz ,vallahi ttnet adslden daha hızlı oluyor(Evinde adsl de var):D nası 96kb ise o artık?!!:D
mtp sorunu için 2. çözüm, registryden
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PC Connectivity Solution\Configurations\Nokia]
"WPDEnabled"=dword:00000001 değerini "WPDEnabled"=dword:00000000 olarak değiştir. diye yazıyordu bir yerde. Yine sorun olursa bunu da denersin. İyi geceler:)

mutluadam

Üye
Arkadaşım da o şekilde kullanıyor, ve 6-7 MB ile, yanlış okumadın 6-7 megabit ile, bağlanıyor. İnternetten hız testi sitelerinden test ediyoruz ,vallahi ttnet adslden daha hızlı oluyor(Evinde adsl de var):D nası 96kb ise o artık?!!:D
mtp sorunu için 2. çözüm, registryden
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PC Connectivity Solution\Configurations\Nokia]
"WPDEnabled"=dword:00000001 değerini "WPDEnabled"=dword:00000000 olarak değiştir. diye yazıyordu bir yerde. Yine sorun olursa bunu da denersin. İyi geceler:)

yav güzel kardeşim 6-7 mbps ile nasıl bağlanıyor ya? vodafone aylık cepnetten bahsediyoruz. 100 mb a kadar galiba dediğin gibi ama ondan sonra 96 kbps. ttnetin standart 29 tl 4gb kotalı tarifesi bile 1mbps ile bağlanıyor. 8mbps o indirmeler falan için geçerli ttnette.

neyse şimdi denedim bağlandı ama bu seferde internete yine bağlanamadı. birazdan yine denerim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt