ikisi bi arada olmuyoKötü köyü kardeşim burdan şu nu mu anlıyorum : yyınladığın bu fw ye 4x4 yada 4x5 menü düzeni eklenemez. doğru mu cba . ayrıca bi sorum oucaktı sana. 4x5 lik menü düzenine sahip bi fw ye 5800ın orijinal dilini yükleyebilirmiyiz. malum n97 ve c6 ların t9u iğrenç . deli ediyo insanı. m 5800ın orijinl t9u iyi. ona alıştık hep. yazımda problem olmuyodu.kısaca arzu ettiğim şey 4x5 lik bi menü fw si + 5800ın orijinl t9u . bu ikisi bi arada mümkünmüdür.

bu sürümde ramblow yoktur....slm eline sağlık kötü köylü ramblow türkçe değil mi xspeed le arasında fark varmı?
hangi sistemle yazılım yüklediğini kontrol et...slm konu ile alakalı degil kusura bakmayın... bi sorunum var rm-428 e tr dil entegre edemiyorum aslında ediyorum nfe ile ama tel acılmıyo flaşladıktan sonra yardımcı olursanız sevinirim tşklr.........
yok be kardeşim günlerce uğraştım sanmaki boş durdum...özellikle 5800 daki t9 u c6 yazılımına port edebilseydin çok güzel olacaktı kotukoylu dostum.
tel kapalıyken:kotukoylu benimde naçizane bir sorum olacak ben bundan bir önceki yayıunladığın fwyi yükledim ama ev ekranı görünmüyor çözümü var mı acaba varsa nedir ?

hafıza kartı telde takılı kalsın...hafıza kartını çıkarayımmı ? o kadar şey yükledim lütfen evet de
--------------- Ekleme ---------------
erken cevabın ve alakan içinde ayrıca tşkler...

bu sürümde ramblow yoktur....

inan böyle çok daha stabil... daha uyumlu... görsellikten uzak fakat performasn ve sadelik ön plandaEmeğine sağlık dostum çok güzel bir fw olmuş, temalar çok hoşuma gitti.Yalnız ev ekranı bi kaçtane daha olsaymış daha güzel olurdu ama olsun!
tesekkürler emeğinize sağlık 12 saat oldu hiç sorun yok
acaba 5800 da symbian işletim sistemini windows mobile 6.1 yapabilirmiyiz böyle bir çalışma yapabilirmisiniz

Ben cevap vereyim, hayır yapamazlar...kötü ben kendime bir cfw yaptım. Sadece rp ve yamalar varizindeyim
![]()
hayırlı olsun abikötü ben kendime bir cfw yaptım. sadece rp ve yamalar varizindeyim
![]()
teşekkürler...güle güle kullanın...Teşekkürler bunca emeklerine
paylaşmıycanmı
paylaşta bizde bakalım nasıl olmuş
hayırlı olsun abi
teşekkürler...güle güle kullanın...
hepsini ben yapmadım. bir arkadaş sadece hacklemiş biraz bende düzenledim istediğim gibi. bu forumda var. reklam olmasın şimdi burda adaba uymaz belirtmem. ben sadece açılış ekranlarına falan fotoşopla düzenleyip kend iresmi mi falan koydum.
ama bir şey gördüm nedense ses komutları çıkarılmış.