soyturk
Üye
değerli meslektaşım...
eğer sadece teli güncellemek istiyorsan nokia software updater ı kullan...
eğer bu fw yi kullanmak istiyorsan bana meb filtresinden geçen upload sitelerinin ismini ver upload edeyim....
Şükür burdasın hallederiz inşallah hafta başı olmadan bu işi yarında 29 Ekim resmi tatil uğraşır dururum bunu yapmakla bütün gün (: telefon zaten v51 ancak usta senin yaptığın bu fw çok beğenilmiş baksana zaten bende hangi programı yüklesem şu sertifika sorununu görmekten sıkılmıştım onun için bana o 2 dosyayı sadece büyük olanı indirdim zaten şu orjinal v51 dosyası dediğini duruyor o setup öyle pc'de senden ricam bu orjinal v51 dosyalrını yüklediğin siteye yükselen o diğer 2 dosyayıda tr.rghost.net burdan indrebildim buna yüklersen yine çok sevinirim yada bu forumda direk dosya ekliyorlarya mesajın altına maxicep serverından öylede olabilir meslaktaş beklemedeyim şimdiden teşekkürler (: küçük dosyalar diyosan usta msnleşelim msndende gönderbilirsin hiç uğraşşmadan hem meb ona tam izin veriyor (:

. Gayet hızlı, ovi mağaza çalışmıyordu, diğer forumların birinde program paketi.rar vardı. Onun içindeki ovistore'u kurdum, o sorunu da hallettim böylece. Sırada 3. teyzoğlunun teli var