kötü nasılsın. bunu kullanıyorum. son kararımda bu. üstüne kişisel eklemelerde yaptım rofs2 den. yalnız bazan olan bazan olmayan flashdan sonra bir problem var. neden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum. bir kaç kez, sadece işcep i yükledim başka bir şeyde yapmadım, rofs 2 den buna neden olacak bir şeyde yapmadım; internet ya hiç açılmıyor yada bir web sayfasında kitlenip kalıyor. ancak hard formattan sonra düzeliyor. bu günde flash attım bu sefer bir çok şey yükledikten sonra yaptı ama telefonu yeniden başlatınca çözüldü bu sefer. neyse bu konuda söyleyeceğin varsa bilmek isterim ama nasılsa çözüldüğünden çokda önemli değil.
esas konu ise bir çok tema eklemişsin orjinal sound wave red eklememişsin. benim de telefonun orjinal teması olduğundan olmazsa olmazlarımdan. bu konuda şöyle bir şey var orjinal sound wave denilen ve sonradan yüklenen 182 kb lık sis dosya tam orjinal değil ve duvar kağıdınıda sonradan seçmek gerekiyor. kimi duvar kağıdı da içinde gelenlerde de butonlar orjinal değil. ve temelara baktım rofs 2 de sadece varsayılan tema var. diğerleri nerde? bunları çıkarmak istersem yani? ve hiç ellenmemiş fw den neresinden , nasıl sound wave red temasını alıp bu senin cfw ye nasıl ekleyebilirim? yada hiç bunlarla uğraşmayıp duvar kağıdı ve herşeyi tam temayı sis dosyası olarak verebilirmisin? şu c6 daki tırtıklı kaydırma butonluda olur. ama duvar kağıdı sonradan ayarlanmalı ve butonları tam şeffaf gibi falan olmayacak.
bu sorularıma tam yanıt verirsen sevinirim. alternatif sorularımıda atlamadan yani. çünkü atlayacakların sonradan lazım olabilir
hayatında başarılar kötü, sağlıklar.. sen en iyisi n97 falan al yeniden. yok yok 5800 al . çünkü ben alamam n97