Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

marines06

Üye
ben dün teli şarj ettikten sonra bütün gün nerden baksan en az 10 saat radyo dinledim ve bu esnadada msj laştım onun üstünede 2 saat konuşma yaptım gece 1 de şarjı bitti yorumunu siz yapın.Bu hackle 5800 radyo sorunu çözüldüğü gördüm eskıden takılan ve reset atmadan açılmaya radyo bir kere bile takılmadı yanlız şu sıkıntı var telin dili sadece türkçe normal mesaj yazarken ğ kullandığında 7 karakter sohbet ekranında ğ kullanında 91 karakter sayıyor bu da büyük ihtimal sohbet programından kaynaklanıyor türkçe karakterleri kaldırayım dediğinde de yazma dili sadece türkçe var genel olarak çok iyi bir fw ben tsunamiden daha cok sevdim bunu bence ev ekranlarına kısayollar, müzik, ajanda gb radyo kısayolluda eklesen daha iyi olabilirdi bunları bulamayanda buna şükür etmek lazım eline bilgine sağlık kötüköylü

olcay.bozdemir

Üye
şarj konusunda cidden çok cimri davranan bi yazılım olmuş.herkeze tavsiyem :))

Ricochet

Ricochet

Üye
Bunu kurdum kuralı c6 yada N97 kökenli V51 kullanmıyorum.yalnız n97 nin etkin notlar uygulamasını çok arıyorum.kötüköylü usta etkin notlar ı v51 de çalıştırırsın sen bence :D

karasev1

karasev1

Üye
konu güncel ;)

Ricochet

Ricochet

Üye
kotukoylu usta,n97 c6 yazılımındaki bazı buglar fixlendi zaten bilirsin ama yinede söleyim fixlenen bug lar;kamera kullanımda,müzikçalardan çıkınca menüye atma,kapalıyken şarjda ışıklar sönük,türkçe ikonlu mediabar.özel mesajı açarsan paketleyip gönderebilirim bunları.bazıları benim imalatım yani hiçbiryerde yok,hepsi denendi ve kesinlikle çalışıyor.zaten pnht ve dailymobile da görebilirsin bir kısmını.senden ricam aynı blackstar gibi sade,hızlı gereksiz programlar çıkarılmış ve bu yeni fixler eklenmiş temiz bir firmware.Biliyorum telefonu değiştirdin ama :D boş bir vaktinde yapıp yayınlarsan sevinirim,ayrıca herkes yeni fixlerden faydalanmış olur.:oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu usta,n97 c6 yazılımındaki bazı buglar fixlendi zaten bilirsin ama yinede söleyim fixlenen bug lar;kamera kullanımda,müzikçalardan çıkınca menüye atma,kapalıyken şarjda ışıklar sönük,türkçe ikonlu mediabar.özel mesajı açarsan paketleyip gönderebilirim bunları.bazıları benim imalatım yani hiçbiryerde yok,hepsi denendi ve kesinlikle çalışıyor.zaten pnht ve dailymobile da görebilirsin bir kısmını.senden ricam aynı blackstar gibi sade,hızlı gereksiz programlar çıkarılmış ve bu yeni fixler eklenmiş temiz bir firmware.Biliyorum telefonu değiştirdin ama :D boş bir vaktinde yapıp yayınlarsan sevinirim,ayrıca herkes yeni fixlerden faydalanmış olur.:oke:
bekliyorum dostum :Dözelden yollayabilirsin....

mutluadam

Üye
kötü kendim yapmaya soyundum orjinal cfw mi ama yoruldum yav :) my nokia mesajına 4-5 tl m gitti. en iyisi yine kötünün black star dedim. valla sanki Iphone killer gibi bu ya :) tekrar teşekkürlerimi borç bilirim. valla sayende nihayet tam istediğim gibi oldu 5800 ım. maşallah diyelim de nazar deymesin.:) bırka ya c6 falan boş iş :) buglar bitmez bence onda. çünkü hacı murat 124 e mercedes parçalarını takıp götürmeye çalışmak gibi bi şey bence.:ehe ama tabi zevk meselesi.

Ricochet

Ricochet

Üye
gönderdim :D

sibka01

Üye
ilk senin fwyi kurdum çok harika olmuş ama ovi mağazaya girmiyor acaba yaması falan varmı

bLnmz

bLnmz

Üye
Gerçekten güzel iş çıkarmışsın kardeşim...
Ellerine sağlık.
Seve seve kullanıyorum telefonumu :)

hakan2131

Üye
slm kotukoylu arkadaş ya senin bu ev ekranlarının düzenlenmiş halini bana yollıyabilirmisin fw yi klurmadan yüklemek için herşey için şimdiden teşekkürler

kaptanedi

kaptanedi

Üye
kotu koylu bunun rm-428 için olanı yokumu

djsuleyman

Üye
Arkadaşlar benim ekranda euro turkey 2 diye bir yer çıkmıyor sürekli olarak rm356-...... Gibidosyalar çıkıyor bu euro dosyasını nerde bulacam????

mutluadam

Üye
kötü nasılsın. bunu kullanıyorum. son kararımda bu. üstüne kişisel eklemelerde yaptım rofs2 den. yalnız bazan olan bazan olmayan flashdan sonra bir problem var. neden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum. bir kaç kez, sadece işcep i yükledim başka bir şeyde yapmadım, rofs 2 den buna neden olacak bir şeyde yapmadım; internet ya hiç açılmıyor yada bir web sayfasında kitlenip kalıyor. ancak hard formattan sonra düzeliyor. bu günde flash attım bu sefer bir çok şey yükledikten sonra yaptı ama telefonu yeniden başlatınca çözüldü bu sefer. neyse bu konuda söyleyeceğin varsa bilmek isterim ama nasılsa çözüldüğünden çokda önemli değil.

esas konu ise bir çok tema eklemişsin orjinal sound wave red eklememişsin. benim de telefonun orjinal teması olduğundan olmazsa olmazlarımdan. bu konuda şöyle bir şey var orjinal sound wave denilen ve sonradan yüklenen 182 kb lık sis dosya tam orjinal değil ve duvar kağıdınıda sonradan seçmek gerekiyor. kimi duvar kağıdı da içinde gelenlerde de butonlar orjinal değil. ve temelara baktım rofs 2 de sadece varsayılan tema var. diğerleri nerde? bunları çıkarmak istersem yani? ve hiç ellenmemiş fw den neresinden , nasıl sound wave red temasını alıp bu senin cfw ye nasıl ekleyebilirim? yada hiç bunlarla uğraşmayıp duvar kağıdı ve herşeyi tam temayı sis dosyası olarak verebilirmisin? şu c6 daki tırtıklı kaydırma butonluda olur. ama duvar kağıdı sonradan ayarlanmalı ve butonları tam şeffaf gibi falan olmayacak.

bu sorularıma tam yanıt verirsen sevinirim. alternatif sorularımıda atlamadan yani. çünkü atlayacakların sonradan lazım olabilir :)

hayatında başarılar kötü, sağlıklar.. sen en iyisi n97 falan al yeniden. yok yok 5800 al . çünkü ben alamam n97 :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü nasılsın. bunu kullanıyorum. son kararımda bu. üstüne kişisel eklemelerde yaptım rofs2 den. yalnız bazan olan bazan olmayan flashdan sonra bir problem var. neden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum. bir kaç kez, sadece işcep i yükledim başka bir şeyde yapmadım, rofs 2 den buna neden olacak bir şeyde yapmadım; internet ya hiç açılmıyor yada bir web sayfasında kitlenip kalıyor. ancak hard formattan sonra düzeliyor. bu günde flash attım bu sefer bir çok şey yükledikten sonra yaptı ama telefonu yeniden başlatınca çözüldü bu sefer. neyse bu konuda söyleyeceğin varsa bilmek isterim ama nasılsa çözüldüğünden çokda önemli değil.

esas konu ise bir çok tema eklemişsin orjinal sound wave red eklememişsin. benim de telefonun orjinal teması olduğundan olmazsa olmazlarımdan. bu konuda şöyle bir şey var orjinal sound wave denilen ve sonradan yüklenen 182 kb lık sis dosya tam orjinal değil ve duvar kağıdınıda sonradan seçmek gerekiyor. kimi duvar kağıdı da içinde gelenlerde de butonlar orjinal değil. ve temelara baktım rofs 2 de sadece varsayılan tema var. diğerleri nerde? bunları çıkarmak istersem yani? ve hiç ellenmemiş fw den neresinden , nasıl sound wave red temasını alıp bu senin cfw ye nasıl ekleyebilirim? yada hiç bunlarla uğraşmayıp duvar kağıdı ve herşeyi tam temayı sis dosyası olarak verebilirmisin? şu c6 daki tırtıklı kaydırma butonluda olur. ama duvar kağıdı sonradan ayarlanmalı ve butonları tam şeffaf gibi falan olmayacak.

bu sorularıma tam yanıt verirsen sevinirim. alternatif sorularımıda atlamadan yani. çünkü atlayacakların sonradan lazım olabilir :)

hayatında başarılar kötü, sağlıklar.. sen en iyisi n97 falan al yeniden. yok yok 5800 al . çünkü ben alamam n97 :D
abi size de tavsiyem bundan sonra dokunmatik ekran alacak olursanız:
C6-01 ya da C7-00
piyasaya daha çıkmadı bu teller ama nokia coşturmuş bu tellerde....

mutluadam

Üye
abi size de tavsiyem bundan sonra dokunmatik ekran alacak olursanız:
C6-01 ya da C7-00
piyasaya daha çıkmadı bu teller ama nokia coşturmuş bu tellerde....

yav kötücüm. battım ben. biliyorsun borsa işinde. bir kaç gün içinde yırrtım yıttım. eğer yırtamazsam ömrüm boyu yada en az 1 yıl borsadan çıkıcam. o zamanda zaten aktif kullanmaya gerek kalmayacak bu pda ları. ben yani tamam diğer özelliklerde güzelde daha çok iş için almıştım bu telefonu. iyide sorularımı yanıtlamamışsın yav :)

--------------- Ekleme ---------------

kötü yukardaki sorularımıda unutmada, c6-01 mi yoksa c7 mi web için iyi? c6-01 de gerçek web taraması fala ndiyor ama..? bu java sayfadır her çeşit videodur oynatırmıki webde?c6-01 için şunları diyor mesela;

Tarama ve internet
  • Gerçek web sayfalarını tam web tarama
  • Dokunma denetimli web tarama
  • Desteklenen işaretleme dilleri: HTML, XHTML MP, WML, CSS
  • Desteklenen protokoller: HTTP v1.1, WAP
  • TCP/IP desteği
  • Görsel tarihçe, HTML ve JavaScript desteği, Flash LIte 4.0 ve Flash video desteği
  • Nokia Arama
yalnız c7 nin dizayn süper gerçekten. nokia işi toparlamaya karar vermiş galiba dizayn konusunda. hem ince hem görsel olarak mükemmel. yav yine aklıma soktun alla alla yav. :) kötü bu c7 nin modifiyesini yapsana 5800 xm ye dermişim :D

soyturk

soyturk

Üye
Ustalar ben milli eğitimin lojmanında kaldığım için malesef bazı download sitelerine ulaşamıyorum sizden çok çok ricam şu 2 dosyayı maxicepin mesaj altına eklenen şekliyle uplamanız yada şu orjinal nokia rm356 v51i yüklediğiniz siteye yüklemeniz.

Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları

BlackStar Modifiye FW Dosyası

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Ustalar ben milli eğitimin lojmanında kaldığım için malesef bazı download sitelerine ulaşamıyorum sizden çok çok ricam şu 2 dosyayı maxicepin mesaj altına eklenen şekliyle uplamanız yada şu orjinal nokia rm356 v51i yüklediğiniz siteye yüklemeniz.

Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları

BlackStar Modifiye FW Dosyası
değerli meslektaşım...
eğer sadece teli güncellemek istiyorsan nokia software updater ı kullan...
eğer bu fw yi kullanmak istiyorsan bana meb filtresinden geçen upload sitelerinin ismini ver upload edeyim....

Takipçi Satın Al

Üst Alt