Biz Neye Bulaşmışız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Evet şimdi Güzel Bir Bekleyiş içindeyim...
En Son Cihaz Değişti Denilerek Anakart Değişmiş ve Cihaz Bana Geri Geldi...
Geldikten Sonra Ekran Sihayken,Ekranın içine Yağ dökülmüş gibi bir leke,Yes Tuşunun Altında Servisten Kaynaklanan bir oynama,hemen onun altında bir darbe ve tuş kilitleme mandalının üzerinde bir çatlak,servisten telefonu alırken çatlağı sordum orası birleşme noktası bütün C7 lerde var dedi ama burda açılan bir konu artık yeter dememe ve tüketici hakem heyetine başvurmama sebep oldu,Arkadaşlar Bakın Hakem Heyetine Telefonumdaki Hata 4 iken verdim ve telefonda şuan mevcut bulunan ayıplarıda ilave ettim,kararın yararıma çıkacağına adım gibi eminim,2011 model bir telefon aldım,servise gidip gelmekten deforme oldu,Sonuç Hakem Heyetinde ve en son nokia müşteri hizmetleriyle yaptıgm telefon görüşmesini kayıt altına aldım,Hani diyorlarya ihtarname çekmedi haber etmedi diye,onun gibi bir şeyi öne sürmesinler diye Yaptıgımız görüşeyi kayıt altına aldım ve konuşma esnasında dedim ki,yarın mahkemede ben bu görümşeyi delil olarak sunmak istersem,bu kaydı sizden ne şekilde isteyebilirim dedim.bu kaydı istemenize gerek yok,cihaz para iadesi zaten mümkün değil dedim ve bu olanları,burda tanıdığım bir avukata anlattım,adam güldü baya bi güldü,için ferah olsun dedi ve bana ilaveten söylediği şeylere bakın...
1-)Satıcı Tüketiciyi bilgilendirmek zorunda...Yani Nokia Bana Telefonu Sattı ve 15 Gün içinde Arıza Yaptı servise gittim,AVUKAT burda sana dilersen para iadesi yada ürün değişim hakkın vardır,bunu bile sölemek zorundalarmış,buda şikayetlerimin arasında,Arkadaşlar karar burda açıklanacak,emin değilim paramı alacağımdan ama ümitsiz de değilim...

mustafa

mustafa

Üye
alirsin ama iyi bir avukat gerekebiliyor. benim avukat biraz saf oldugu icin anca yeni cihaz alabilmistim parayi alamamistim. sabirli olmalisin 6 ay surebiliyor bu surec.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Bu benim n97de basıma geldi telefonu ekim 2010da almıstım 3gun sonra klavye yerının kalkık oldugunu farkettim değişim yapmadılar servıse yonlendırdıler sonrada servis ise genpa buarada değişimi kabul etmeyip tamir edileceğini söledi.Ben cihazı geri aldım tabikide klavye yi sağolsunlar mahfetmişler daha da kalkık bir haldeydi biraz fırça attım tabikide.Aldıgım gün servisten hemen tüketici hakem heyetine gidip dilekçe doldurdum 15tl pul parası verdim 1.5 ay sonra kararname çıktı karşı tarafın 1 ayda itiraz etmesini bekledim ve etmedi sonra genpaya goturup hesabıma paramı yatırdılar ne olursa olsun peşini bırakmayın;)
Ayrıca 5 ay sürdü

wildtiger223

wildtiger223

Üye
beyler öyle kötü şeyler yazmışsınız ki c7-00 almayı düşünüyordum walla şimdi korktum.Ben biraz da deliyimdir 2. kez garantiye, servise falan verirsem o servis elemanlarını çok pis döverim ondan sonra mahkeme falan filan harbi tam uğraşırız alayım mı yoksa almayayım mı ben bu c7 yi?:off:

hoss

hoss

Üye
bu kadar sorunlu telefonlar cikarin bi markadan ben kesinlikle bir telefon almam

u_cosar

u_cosar

Üye
işe bak git gel ::d: geçmiş olsun

devil____boy

Üye
beyler öyle kötü şeyler yazmışsınız ki c7-00 almayı düşünüyordum walla şimdi korktum.Ben biraz da deliyimdir 2. kez garantiye, servise falan verirsem o servis elemanlarını çok pis döverim ondan sonra mahkeme falan filan harbi tam uğraşırız alayım mı yoksa almayayım mı ben bu c7 yi?:off:

ben şubat ayında aldım çş şuana kadar doanımsal sorun yaşadım bir iki yazınımsal sorunlar yaşadım onlarıda forum ve nokia shopla hallettim şuan için memnunum inş bir sorun çıkmaz para sıkıntım yok diyorsan iphone alabilirsin :D

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşlerim Sorun Telefon Değil,Her Telefonda pürüz çıkabilir bu normal,benim zoruma giden,Nokia ve Teknik servis,hani ev alma komşu al derler ya,saray gibi bir evin var ama komşun başına hep iş açarsa ne kadar huzurun olur saray gibi evde,Telefon alma,Yetkili servis al,işini düzgün yapan firmayla çalış...
biz keyfimizden mi gidip geliyoz servise,adamlar öyle zannediyor sanırım ve en çok moralim bozuldugu,adamlara ezberletmişler kelimeleri diyor diyor aynı şeyleri diyorlar,onu anladık daha farklı bişey söyle diyorum,yine aynısını söylüyor,kimseye Nokia Tavsiye etmiyeceğim ve bir daha nokia almayacağım...Yazıklar olsun,ALLAH sizi bildiği gibi yapsın,benim yüzüm gülmedi,sizin yüzünüz daha beter olsun.aminn

SilentOne

SilentOne

Üye
bizm ülkede böle üç kaqıtçılar olduqu sürece

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
90 Gün Beklememin sonucunda...
Bugün Kaymakamlığı Hakem Heyeti Bürosunu Aramış Bulunmaktayım...
Aldığım cvp : Para İadesi Sonuçlanmış ve adresime Kararı Göndereceklermiş,Hamd olsun diyor ve bir daha Nokia mı töbe diyorum...
yani 850 tl mizi geri alıyoruz...

ahmetdemircim

Üye

buraya şikayette bulunun.

cortex47

cortex47

Üye
senin telefonun konusunda kesinlikle haklısın. ama bunu tüm C7'lere mal etmek doğru değil. ben 3 kişi şahsen tanıyorum C7 kullanan, hiç birinin en ufak bir sıkıntısı yok. ne telefonlarında restart atma sorunu var, ne başka bir şey. herkes söyler, teknoloji şans işidir. başkasında hiç bir sorun olmaz, senin aynı özellikli telefonunun açılması bile ayrı bir sıkıntıdır. sana da bu olmuş işte. sen apple'ın bütün ürünlerinin müthiş stabillikte mi çalıştığını düşünüyorsun yoksa? veya Android kullanan telefonların?

fireman87

fireman87

Üye
Geçen güne kadar nokia'nın servisini savunan arkadaslar, bu konuyu dikkatli inceleyin :) Umarım 4. arıza olurda alırsın paranı geriye :oke:

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonun konusunda kesinlikle haklısın. ama bunu tüm C7'lere mal etmek doğru değil. ben 3 kişi şahsen tanıyorum C7 kullanan, hiç birinin en ufak bir sıkıntısı yok. ne telefonlarında restart atma sorunu var, ne başka bir şey. herkes söyler, teknoloji şans işidir. başkasında hiç bir sorun olmaz, senin aynı özellikli telefonunun açılması bile ayrı bir sıkıntıdır. sana da bu olmuş işte. sen apple'ın bütün ürünlerinin müthiş stabillikte mi çalıştığını düşünüyorsun yoksa? veya Android kullanan telefonların?

Yok Zaten Ben Cihaza bişey demiyorum...Kaymak Gibi Makina,tasarım o biçim ama inanın soğutuldum,telefonu kırıp atacağım zamanlarım oldu...
Ya İnanın Nokia,Genpa arasında gidip gelmekten feleğim şaştı...benim cihazımı alalı 80 gün olmuş bunu 4 defa serviste kalmak kaydıyla toplamda 60 gün serviste kalmış...telefonumun tuş kilit mandalının üstü serviste çatlamış,adam bana resmen bütün C7 lerde var diyor.Nokia yı arıyorum : Halimi üslubumu bozmadan nazik bir dille anlatıyorum,biz garanti prosedürümüzü uygularız diyor,Hakem Heyetine taşınmasın diyorum,o size kalmış diyor...
yani bende şaşırdım kimi neyi neden suçlayacağımı,belki şaka gelir ama psikolojimi bozdu bunca olaylar,sinir hastası oldum...
Sözün Özü Hak Yerini Buldu ve Ben Paramı Geri Alıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt