Biz Neye Bulaşmışız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Biz Neye Bulaşmışız
Telefonum Nokia C7
Alım Tarihi : 15.11.2010 (14. Günde Servis Yolu Göründü.)
Servise Gidiş Tarihi : 29.11.2010 (Kilitleniyor Yazılım Yüklemiyor.)
Servisten Gelme Tarihi : 05.01.2011 ( Yapılmış :) )
Servise Gidiş Tarihi : 07.01.2011 (Telefon Açılmıyor.)
Pazartesi Gidip Alacam...
Görüyormusunuz Gurur Tablosunu,Dua Ediyorum Arıza 4 olsun diye Parasını Geri Alıp,Bir Daha Telefon Desteği Vermeyen Ne Yetkili Bayi,Ne Satıcı Nede Servis,Yanaşmıyacam,Arkadaki Hoparlörün Çalışıp Çalışmadığı Konusunda Nokia,yı Aradım,Çalışmıyormuş süs olarak konulmuş öyle diyo adamlar,insanları sömürmeye devam edin,Keser Döner Sap Döner...:vur

• Beğen
Tepkiler: orcusss

aagkn

aagkn

Üye
hakikaten zor bi durum geçmiş olsun arkadaşım
Arkadaki Hoparlörün Çalışıp Çalışmadığı Konusunda Nokia,yı Aradım,Çalışmıyormuş süs olarak konulmuş öyle diyo adamlar
yalnız bu anektod ilginçmiş çok şaşırdım
insanları sömürmeye devam edin,Keser Döner Sap Döner...
bunuda haketmişler :ehe

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
aagkn teşekkür ederim saol...
eminim adalet yerini bulacak,büyük konuşmuyorum ama yine bu başlık altında telefonum parası geri aldım mesajı,nı yazacam buraya inşALLAH...Adamlar yasa Tanımıyor,git nere şikayet edersen et diyor,Artık Herşey Telefona Bağlı,Hergün C7,mi Karşıma Alıp Ne olur Arıza Yap,Ne Olur Arıza Yap Diye,Yalvaracam Heralde :D
Başka Türlü Olmayacak Bu iş...

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
ben ispanyadayim 2 yil once n97 8gb almistim 3 gundce telefon nanay aldigim baiiye geri goturdum , cevap su, degistirecekmisniz veya parayi iyademi edelim, yani turkiyede heersey uc kagit sen bayiisin geri alacaksin o telefonu, bir ay deneme hakkin var bir ay icinde hic bir sorun olmasa dai telefonu iade edebilirsin..

Revengeful

Emekli Yönetici
Aynen geçmiş olsun..

aagkn

aagkn

Üye
aagkn teşekkür ederim saol...
eminim adalet yerini bulacak,büyük konuşmuyorum ama yine bu başlık altında telefonum parası geri aldım mesajı,nı yazacam buraya inşALLAH...Adamlar yasa Tanımıyor,git nere şikayet edersen et diyor,Artık Herşey Telefona Bağlı,Hergün C7,mi Karşıma Alıp Ne olur Arıza Yap,Ne Olur Arıza Yap Diye,Yalvaracam Heralde :D
Başka Türlü Olmayacak Bu iş...

inşallah istediğin olur rastgele kardeş :)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla arkadaş o iş sadece Türkiye ye ait bir özellik o ama şu var bizim hovanın 2 el garantisi devam eden bir X6 sı vardı direk olarak nokia shop a gönderdi yani aldığı yere değil 15 gün sonra telefon geri geldi o telide niçin gönderdi merdivenlerden düşmüş bi 6-7 basamak düşmüş yani kilit tuşu bozulmuş yani kullanıcı hatası olarak geçiyor ama adamlar yapıp gönderdi yani sonuç şu aldığınız yere değilde k.v.k garantisini gösterip yada faturasını alıp üzerinde nokia kom a.ş. garantisini gösterirseniz NOKİA SHOP'A sorun olmucaktır bende çektim aldığım yere gönderdim 2 ayda zor aldım siz anlayın işte shop a filan bırakın telefonu

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Şubat 21 İtibariyle Nokia C7 Telefonum Yine Kapandı ve Burda Yapılamayınca,Merkez Servise Gönderildi,Hiç Arayıp Sormuyorum,Telefonumun Durumu Nedir Diye,Mart 28,e Kadar Yaptılar Yaptılar,Yapamadılar,Direk Para iadesi ve Nokia,ya elveda,Zaten şimdi Bu ürünler yeni ürün,Büyük İhtimal,Anakart Değişimine Gidilecek,Oda Bir Ayı Geçer Gibime Geliyor,Zaten şimdiden 10 gün gitti,Hadi Hayırlısı Bakalım,Nokia,yı Bu Yüzden,de Seviyorum,Adamlar Sen bir koyunsun bir hak talep etme şansın yok desede,saolsun telefonları bana böyle bir hak tanıyor bozula bozula :D yaşasın bozuk Nokia

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
geçmiş olsun hayırlısı olur umarım yanlız sanamı denk geldi bu telefon bu kadar sorun yaşandı yahu..

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim C7 nin,de Kapanıp Açılmama Riskini olgunu okumuştum,Tam olarak emin değilim ama Finlandiya Malı olanlarda sanırım sorun yok,benim ki Hungary idi,emin değilim ama ilk aldığım,da yazılım yükleyemiyor ve Hard Format Atamıyordum,ben 850 tl,para vermişim,ucuz olsada hadi etin suyu kara desek,bu pahalı,suyu bırak karayı kapkara,istemiyorum inanın,soğudum soğutuldum,yeni yazılım çıkarmamışsın,telefonun stabil değil ne sürüyon kardeşim piyasa,ya sadece alo demek için,anam babam bi telefonda alabilirdik,bunda alo,da denmiyor görüşmeler bazen,pat yarıda kesiliyor,yazılımsal yada donanımsal,Nokia,nın büyük ayıbı...
Nokia,ya Tövbe,Niye mi,tamam telefon kötü çıkabilir ,nedir cansız bi varlık ne komut alırsa onu yapıyor,peki Nokia Müşteri hizmetlerine yada Genpa,ya ne demeli,ordaki kızlarla sohbet ediyorum artık,meraba yine ben diye....Gelişmeleri burda paylaşacağım ve inşALLAH parasını iade aldım diyeceğim...

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
geçmiş olsun kardeş takma kafana elektronik işi şeytan şans işi...müsterih ol...:oke:

suat1111

suat1111

Üye
benimde menü tuşu bozuk zor basıyor kısmet

orcusss

orcusss

Üye
senin mağduriyetini anlıyorumda kardeş,bende yaşadım aynı olayı hemde amiral gemisi dediği nokianın n97 32gb modelinde... neyse lafı uzatmıcam,arızada,donanımda,yazılımda hata derdin warsa haklısın sonuna kadar nokia suçlu ama bişe warki unutmaman gereken...
hizmet desteğini nokia wermiyor!!!
genpa we kvk weriyor,senin dediğin konuda sonuna kadar arkasındayım,serwisler yalan dolan sdc hard format,parça değişiminden ibaret,temelde yaptıkları hiçbişe yok,tamir yok sdc parça değişimi,format!
bumu ya serwis,işlerine gelmeyince git nereye şikayet edersen et,serwisler 5 kuruş etmez!!!
ben onlardan şikayetçi idim we nokia merkezi aradım sorunumu serwisin beni uğraştırdığı sürenin 5 te 1 i süresinde hallettiler!!!
şimdi bana diyebilirsin madem nokia bu işi hallediyor neden serwislere uyarıda bulunmuyor,arkadaşım unutma ki burası türkiye işgüzarlık bizim kanımızda war,dünya firması nokia bizim dünya haywanı serwis elemanları ilemi uğraşıcak tek tek,o serwis weren genpa sorumluları ilgilenicek bunla! kvk ya laf söleyemiyorum çünkü daha hiç kvk ya tlfn wermedim!
özetle demek istediğim şuki: en büyük hatası olan n97 ye rağmen nokia bana göre en iyi telefon üreticisi nokia,artistlik üzerine,dünya markaları ile iş yapmasına rağmen işgüzarlık üzerine master yapmış tek millet biziz!!!

akrep81

Üye
arkadaşım sen burada bu duruma düşen tek değilsin.18,12,2010 da n8 mi büyük umutlarla aldım.Aldığım gün telefon açılıp kapanmaya başladı.21,01,2011 de kvk ya verdim yani yarın 30,iş günü doluyor.bugün ise nokia shop u aradım ve bana istanbuldaki merkez nokinın telefon nosunu verdi.Bende 31,iş günü yani cuma günü arayıp şikayetimi dile getirip para iadesini isticem.Bana artık altın kaplama n8 de verseler gözümden düştü.Nasipse açmış olduğum konudan veya buraya inşallah paramı aldığımı belirtirim.BEnce sende o şekilde yap..

mozerto

mozerto

Üye
c7 finland malı yok türkiye garantili olanlarda.... made in hungary

CriMeLoRD

CriMeLoRD

Üye
Öncelikle çok geçmi$ olsun sorun ya$ıyan arkada$lara,umarım sorununuzu para iadesi ile halledebilirsiniz çünkü malesefki nokia kullanan biri olarak artık nokiayayı kınıyorum sadece...

İlk telefonum ericson A-1018 idi,sonra nokia 82.10,daha sonra 61.00 - 62.60 ve en son olarak n73 aldım 4 sene kadar önce.n73 aldığımda s60 3rd edition symbian i$letim sistemi hatalarından açıkcası çok çekmi$tim,hatta o kadar hevesle ve mutlulukla aldığım n73 ME telefonumu nerdiyse atıcaktım.Çıkıcak olan firmware güncellemelerinde sorunlarımız gider dedik,bulduğumuz hataları hep nokiaya bildirdik ama yeni çıkan güncellemeler ile birçok sorun giderilmi$ken birçoğuda giderilmeden kaldı...Aradan 4-5 sene geçti $imdi telefonumu deği$tirmeyi du$unuyorum.Açıkcası 2 telefon arasında kararsız kalmı$tım "n8 ve iphone 4" Hep bir sadık nokia kullanıcısı olduğum için gönlümden n8 geçiyodu ama beynimdemde symbiandan kurtulmak ve kullanımı daha stabil olan iphone4 almak...Bir an duygularıma yenik dü$tüm ve "üstünden çok sene geçti,nokia symbianı düzeltmi$tir artık n8 alıyım"dedim ve internete girip n8 ile ilgili ara$tırma yaptım.Malesef sonuç rezalet!Nokianın amiral gemisi olarak tanıttığı telefona şikayetler yağıyo.Telin kendiliginden resetlenmesi,kapanıp acılmaması,hard format sonrası sıkıntılar,ram problemleri...Dedim bu ne ya!Geçen 5 sene içersinde nokia symbian i$letim sistemini hiç geli$tirmemi$ nerdiyse,3 sene önce en son nerde bıraktıysam halan orda.Neresinden tutmaya kalksanız elinizde kalıyo resmen symbian...Bu tavrından dolayı,stabil çalı$mayan i$letim sistemli telefonları piyasaya surmesi ve mü$teri memnuniyetinden çok cebini doldurmayı du$unmesi beni tamamen nokiadan uzakla$tırdı!Üzülerek soyluyorumki "birdaha nokiamı!tövbe!" Kaldıkı nokia bu hızla giderse yakında hiç açılmayan telefonlarıda piyasaya çıkartır ama ne zaman böyle yaparak aslında kendi iplerini çektiklerini anlıcaklar çok merak ediyorum...3-5 program satıp marketten para kazancam diye ba$ka i$letim sistemine geçmek yerine symbian'dan vazgeçmiyen,bunu yaparkende symbianı geliştirmek yerine tam aksine daralmaya giden ve nerdiyse artık çalı$maz telefonlar piyasaya çıkartan nokia benim gözümde bitmi$tir...

N8 ve iphone 4 arasında kalmı$tım ama $ikayetleri okuyunca kararımı kesin olarak verdim...Bunuda nokiaya sitem olarak yazıyorum.Pazarda en önemli $ey her$eyden önce kendi kemik mü$teri kitlenizi ba$kasına kaptırmamaktır ve bunu yaparken yeni mü$teri çekmeye çalı$maktır.Malesefki nokianın bu konuda pek ba$arılı ve akıllı davrandığını düşünmüyorum.Ne zamanki nokianın pazarpayı dibe vurur ozaman anlarlar hatalarını ama i$ i$ten geçmi$ olcak...
Ne kendime n8 alırım,nede karde$im c7 istiyodu ona aldırırım...
Sorun yaşıyan arkada$larda umarım en kısa sürede nokia telefonlarından kurtulurlar.Tekrardan geçmi$ olsun.

PS:Amacım iphone yada ba$ka bir telefon kullanıcısı olarak nokiayayı karalamak değil,tam aksine [kaba tabirle hep"sadık" olmu$ bir ]nokia kullanıcısı olarak dü$üncemi söylemek...

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
yorumları okudum ve üzüldüm arkadaşlar,1 kişi de 850,10 kişide 8500 ve 100 kişide 85000 Tl yapar bu.yazıktır günahtır,ülkemizde para dediğin kolaylıkla kazanılmıyor...Nokia Kullanıcıları bir nevi şöle diyor.Bak Nokia (Ben Samsungmuş,İphoneymiş şuymuş buymuş hepsine sırtımı döndümde seni aldım) buna karşılık Nokia,nın cevabı şöyle oluyor,Arkadaşlar Kitlemize bir adet Hıyar Daha girdi Hayırlı olsun,Eğer Nokia Symbian ^3,e Tam Olarak Destek vermezse o zaman görün şamatayı,Neyse Servis Takip Formunda Telefonumun Yapılamadığı ve değiştirileceği yazıyor,dua ediyorum 1 ay,ı geçsin Diye

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
servis takip formunda,telefonum şuan değiştirildiği yazıyor,merak ettiğim şey ise,telefonumu mu değiştirdiler yoksa,anakart değişimi olup bana geri mi gelecek,var mı bu konuda bilgisi olan

embome

embome

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Konuda lütfen Yardımcı olun.....
Servis Kayıt Formunda,Telefon Değiştirildi Yazıyor...
Aradım Sordum Sadece Anakart değiştirilmiş...
Şuan Nokia 3220 kullanıyorum Geçici Olarak ve Mesaj Geldi xxxxxxxxxxxxxx imei nolu cihaz kayıt dışıdır ve bir hafta içinde kapatılacaktır,diyor (Bahsi Geçen imei Nokia C7,ye ait)
Arkadaşlar Faturamda Yazan imei gidiyor,Telefon değiştirildi diyor,sadece ankartı değiştiriliyor...
Yani Genpadan Telefonu alırken,ellerinden yazılı bir kağıt alsam mı,nasıl bir yol izlemem lazım...
yani aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık...Bu ne iş yaaa...
şimdi ben ne yapacam,vallaha monitör kasadan çıkaracam bütün hıncımı...
bütün suçum 850tl verip sadece bir nokia C7 almaktı...
anakart değişimini kabul etmek zorundamıyım...ya ne yapacam benn:bilmm

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar cihaz iadelerinde ve para taleplerinde aldığınız yer değil ana dağıtıcı firma sorumludur. Sonuçta bayi sadece aracıdır. Yurtdışında tüketici hakları daha fazla korunduğundan dolayı süreç çabuk gerçekleşiyor ama ne yazık ki Türkiye de süreç daha geç işliyor zaten yasa ne demişse onun ötesinde bir hak talepte bulunamıyoruz bu yüzden aldığınız bayi ile ortak hareket edip onlarında yönlendirmesiyle beraber cihazınız eğer servisten 30 gün iş gününde gelmediyse para iadesi alabilirsiniz. Keyfi iade söz konusu bile olmaz Türkiye de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt