Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone Almadan Önce Okuyunuz
Sponsorlu Bağlantılar
gkn1988
Üye
telefonlar 2 ye ayrılır cep telefonu ve iphone.
aarreess
Üye
ıphone herkes ne derse desın en ıyı dokunmatık telefondur bu akdar
Mr-Trojan
Üye
Konu Sahibi
Iphonea çok ii diyenler hiç eline aldınmı diyenler bende size bir soru sorayım siz hiç symbianla uğraştınız mı verdiği zevki ıphonea değişmem.
mrlucy
Üye
hepınız boşuna tartısıyorsunuz Mıletın Bütçesi Ortada nerde Çok Özelıklı ve ucuz telefon Mıllet orda mıllet ne yappsın 5800 Suan 450 tl Mılet ona Saldırıyor işte ızmırde peker Dıye Bir telefon bayı var Off off . 6 yıl telefonlara garantı verıyor cınmalı dunkanın içersıde hergun Dolu eee nerde ucuz ve en Çok ozelıklı telefon varsa Mıllet ona Saldırıyor eee Bızde Burda ınternette tartısıyoz
memoli1060
Üye
konuyu açan arkadasın 5800 ı var gibi gözüküyor.sitede iphone kötüleyenlerin tamamına yakınının 5800ı oldugunu görüyorum.arkadaslar paranız yetmiyor alamıyorsunuz sonra iphone a çamur atıyorsunuz.5800 ıda kendinizce yüceltin
rapege
Üye
evet alamıyorlar kötülüyorlar 1 hafta kullansınlar İphoneyi memnun kalmazlarsa neyim ya bilip bilmeden konuşuyorlar
hasancmt
Üye
sen rahat ol hangitelefona 500 tane program yükleniyo yeğen
balabans
Üye
1 "b
xarr
Üye
Lan İle Başlıyorum Sana! Bedava İphone® Verseler Almıyacakmısın burada bişi ettim senı amma nee