Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
böyle güçlere inanıyorum ama başardım diyene ancak video ile inanırım. Çünkü böyle bir yeteneği olan biri tüm insanlara bunu gösterip gerçek olduğunu kanıtlamak istemez mi?
Şahsen ben 2 sene önce inanmayan 2 arkadaşımın gözünün önünde yapmıştım surat ifadelerini görmen lazımdı. Bu konuda aşırı uzman olsam, belki gider gösteri yapardım para kazanırdım ama öyle bi niyetim yok. Olmazda, zaten o kadar uzman olamam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Düşüncene saygım sonsuz tabiki. Lakin kendi adıma konuşayım; Telekineziye kafa yordum bi süre fakat başaramadım. Ama bir kağıt parçasını sadece bir kağıt parçasını dahi oynatabilsem bu heyecanımı diğer insanlarla paylaşırdım.
Uzman olduğumda zaten gösteri yapmak isterim elbette. Ama bu amatör videolar paylaşmaktan beni alı koymaz..
Chris Angellar, Dynamoları izlemek tabiki heyecanlı ama bizzat muhattap olduğum birinin çat pat dahi böyle sıradışı bi şeyler yaptığına görsel olarak tanık olmak paha biçilemez olurdu

muhsin15

muhsin15

Üye
dün baya denedim beyler normalde bisey olabileceğine inanmadim sonra gözüme yakından baktım gözlerin etrafında mavi bi halka var dedim Allah Allah bu mavi halka eskidenmi vardı acaba bu gün mavi halkayı büyütmeyi deneyecem işin garibi halka geçmemiş şu an hala var :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
dün baya denedim beyler normalde bisey olabileceğine inanmadim sonra gözüme yakından baktım gözlerin etrafında mavi bi halka var dedim Allah Allah bu mavi halka eskidenmi vardı acaba bu gün mavi halkayı büyütmeyi deneyecem işin garibi halka geçmemiş şu an hala var :)
Önceden yakından bi foto çekseydiniz belki anlardınız da farkı, siz devam edin bakalım nasıl oluyor :D
Düşüncene saygım sonsuz tabiki. Lakin kendi adıma konuşayım; Telekineziye kafa yordum bi süre fakat başaramadım. Ama bir kağıt parçasını sadece bir kağıt parçasını dahi oynatabilsem bu heyecanımı diğer insanlarla paylaşırdım.
Uzman olduğumda zaten gösteri yapmak isterim elbette. Ama bu amatör videolar paylaşmaktan beni alı koymaz..
Chris Angellar, Dynamoları izlemek tabiki heyecanlı ama bizzat muhattap olduğum birinin çat pat dahi böyle sıradışı bi şeyler yaptığına görsel olarak tanık olmak paha biçilemez olurdu
Telekinezi de o kağıt oynatmayı (psi Wheel) denemiştim baya, hatta yapmıştım, kendimi de videoya çekmiştim ve sınıftaki birine izletmiştim. Videolara ne oldu bilmiyorum ama biyokinezi yaparken kendimi videoya çekmedim.

furkankaya559758

Üye
Ben olsam böyle şeylere kalkışmam. En iyisi kendi göz rengimiz.

muhsin15

muhsin15

Üye
Önceden yakından bi foto çekseydiniz belki anlardınız da farkı, siz devam edin bakalım nasıl oluyor :D

bi anda değişmesi gerekmezmiydi zamanlamı oluyor şu an mavi halkayı biraz uzaktan görebiliyorum

muhsin15

muhsin15

Üye

son durum böyle beyler gözlerim koyu kahve idi şu an baya açıldı ama hala kahverengi lekeler var koyu mavi ve kalıcı olana kadar devam etcem :)
zenfone 6 kamerasından anca bu kadar olabiliyor foto da kırpma dışında hiç bir oynama yok anlayanlar bakabilir

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi

son durum böyle beyler gözlerim koyu kahve idi şu an baya açıldı ama hala kahverengi lekeler var koyu mavi ve kalıcı olana kadar devam etcem :)
zenfone 6 kamerasından anca bu kadar olabiliyor foto da kırpma dışında hiç bir oynama yok anlayanlar bakabilir
Herşey net çıkmışta gözün renkli olan kısmı (iris) baya bulanık çıkmış sanki bulanıklaştırmış gibi, değişik. Devam edin sonra bir daha atarsınız :)

• Beğen
Tepkiler: muhsin15
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
baş ağrısı için ben sanki beynimde kan varmışta suyla yıkıyormuşum gibi düşünüyorum geçiyo yıkadıkça ama hayalimde yıkıyorum

ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
et parçası aslında herşeyi yapabilen bir büyük bir ağ.Yada sadece sex i ve tüketmeyi düsünen et parçası okadar...

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Biz direkt testere filminde başrol alalım mı hocam?

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve ibrahim_hapay
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
göz çıkarma kafa yarma? Sen hangi filmleri izliyon söyle bende izliycem yoksa bunları hayal edemem ben?

0MG90

0MG90

Üye
Bunu her gün yapan kafayı yemez mi? Bir kaç kere denicem bakalım ne olacak.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem sürekli gözümün çıkmasını, beynimden bişeyler çıkmasını mı hayal edicem?
Herkesin kendine özgü bir taktiği var. Ben kendi taktiğimi yazdım. Benim taktiğim sende işe yaramayabilir yada az yarayabilir. Yada senin taktiğin bende işe yaramaz. O yüzden kendine en ısındığın taktiği denemelisin

0MG90

0MG90

Üye
Herkesin kendine özgü bir taktiği var. Ben kendi taktiğimi yazdım. Benim taktiğim sende işe yaramayabilir yada az yarayabilir. Yada senin taktiğin bende işe yaramaz. O yüzden kendine en ısındığın taktiği denemelisin
Tamamdır:oke:

erumer13

erumer13

Üye
Valla bana küfretsenizde söylicem. Siz hasta misiniz arkadaşlar ? Allah her insanı özenip ona farklı donanımlar yükleyip en güzel haliyle bir hayat sunmuş siz ise burda sacmasapan bir olayla bunu inkâr ediyorsunuz. Göz renginiz kahve veya siyah olduğu için kendinizi begenmemezlik yapmayın.Estetik zorunlu kalmadıkça yapılması en büyük günahlardan ve allahın en nefret ettiği şeydir. Çünkü sizde bir resim yapıp daha sonra geldiğinizde resminizin mahvoldugunu üzerinde oynamalar yapıldığını görseniz eminim o duyguyu az da olsa anlarsınız...

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR

Üst Alt