Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Valla bana küfretsenizde söylicem. Siz hasta misiniz arkadaşlar ? Allah her insanı özenip ona farklı donanımlar yükleyip en güzel haliyle bir hayat sunmuş siz ise burda sacmasapan bir olayla bunu inkâr ediyorsunuz. Göz renginiz kahve veya siyah olduğu için kendinizi begenmemezlik yapmayın.Estetik zorunlu kalmadıkça yapılması en büyük günahlardan ve allahın en nefret ettiği şeydir. Çünkü sizde bir resim yapıp daha sonra geldiğinizde resminizin mahvoldugunu üzerinde oynamalar yapıldığını görseniz eminim o duyguyu az da olsa anlarsınız...
Senin dediğin çok ayrı konu kardeşim. Burada kimse tipinden gözünden nefret edip "ben niye böyleyim" deyip isyan etmiyor. Küfretmiyor. Sadece istediği bir şeyi gerçekleştirmeye çalışıyor ne var bunda? İsyan olsa tamam ama değil

erumer13

erumer13

Üye
Senin dediğin çok ayrı konu kardeşim. Burada kimse tipinden gözünden nefret edip "ben niye böyleyim" deyip isyan etmiyor. Küfretmiyor. Sadece istediği bir şeyi gerçekleştirmeye çalışıyor ne var bunda? İsyan olsa tamam ama değil
Kardesim benim sana lafım yok.Ama bunu yapmak ne kadar doğru tartışılır sadece. Cidden bu konuda kendini rahatsız bulan biri elbette denesin.Ama zaten tipi doğru kişiler zevk için yapmamalı. Benim temas etmek istediğim nokta bu :))

Yönetici tarafından düzenlendi:
cortex47

cortex47

Üye
Bi videonuzu alırım. İnanmam böyle şeylere görmeden. Video bile çakma olabilir tabi ama yapabileceğimiz bir şey yok bu konuda.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bi videonuzu alırım. İnanmam böyle şeylere görmeden. Video bile çakma olabilir tabi ama yapabileceğimiz bir şey yok bu konuda.
İnanmak için video izlemenize gerek yok. Bende bu konuda video çekecek kadar uzman değilim herhâlde. Yani gözümü kahverengi kapatıp mavi açamam. İnternette bazı videolar var, onları izleyebilirsiniz. Ama asıl gözünüzle görmek istiyorsanız kendi üzerinizde deneyebilirsiniz

cortex47

cortex47

Üye
İnanmak için video izlemenize gerek yok. Bende bu konuda video çekecek kadar uzman değilim herhâlde. Yani gözümü kahverengi kapatıp mavi açamam. İnternette bazı videolar var, onları izleyebilirsiniz. Ama asıl gözünüzle görmek istiyorsanız kendi üzerinizde deneyebilirsiniz
Demişsiniz ki başarabilmeniz için inanmanız gerekir. E ben inanmıyorum ki nasıl başarabilirim? Sonra tekrar inanmam olmuyor diye. Kısır döngüne soktunuz beni :) Kaldı ki siz kendiniz dahi yapamıyorsanız neden böyle bir konu açtınız?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Demişsiniz ki başarabilmeniz için inanmanız gerekir. E ben inanmıyorum ki nasıl başarabilirim? Sonra tekrar inanmam olmuyor diye. Kısır döngüne soktunuz beni :) Kaldı ki siz kendiniz dahi yapamıyorsanız neden böyle bir konu açtınız?
Hayır ben yapıyorum ama benim başarabildiğim uzun süreli göz rengi değiştirme. Mesela gözümü yeşil yapmak istersem bunu 2 hafta sonra belirgin bir şekilde başarabilirim. 2 haftalık video da çekemem herhalde

cortex47

cortex47

Üye
Hayır ben yapıyorum ama benim başarabildiğim uzun süreli göz rengi değiştirme. Mesela gözümü yeşil yapmak istersem bunu 2 hafta sonra belirgin bir şekilde başarabilirim. 2 haftalık video da çekemem herhalde
Bana saçma gelen nokta şu. Kahverengi dışındaki herhangi bir renk gözde pigment eksikliğinden kaynaklanır. Siz zorla pigment mi yaratıyorsunuz? Geri kahverengi olsun istediğinizde pigmentleri yok mu ediyorsunuz? E yok artık LeBron James.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bana saçma gelen nokta şu. Kahverengi dışındaki herhangi bir renk gözde pigment eksikliğinden kaynaklanır. Siz zorla pigment mi yaratıyorsunuz? Geri kahverengi olsun istediğinizde pigmentleri yok mu ediyorsunuz? E yok artık LeBron James.
Pigment ayrı kardeşim. Eğer pigmentle alakası varsa zaten pigment olmadan değiştirebilir misin bilemem. Ama herkeste aynı şey söz konusu değil. Gözün kahverengi olması dna ile alakalıdır (dediğin pigment eksikliği varsa nadirdir). Annen ile babandan geçer bu.

cortex47

cortex47

Üye
Pigment ayrı kardeşim. Eğer pigmentle alakası varsa zaten pigment olmadan değiştirebilir misin bilemem. Ama herkeste aynı şey söz konusu değil. Gözün kahverengi olması dna ile alakalıdır (dediğin pigment eksikliği varsa nadirdir). Annen ile babandan geçer bu.

Ne dediğimi anlamamışsınız ama sonuç olarak, bu inanılacak bir şey değil. Din gibi yani. Çok sağlam kanıtlara ihtiyaç var. Videolar kanıt değil, sayılamazlar. Çünkü üzerine oynama oluyor bir şey oluyor. Neyse.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
tamam sakin olun isteyen inanır isteyen inanmaz kavgaya gerek yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ne dediğimi anlamamışsınız ama sonuç olarak, bu inanılacak bir şey değil. Din gibi yani. Çok sağlam kanıtlara ihtiyaç var. Videolar kanıt değil, sayılamazlar. Çünkü üzerine oynama oluyor bir şey oluyor. Neyse.
Bunun dinle alakası yok ki? Bu manevi bir şey değil? Bu telekinezi, kaşık bükme değil? Mantıklı açıklaması olan, gayet kullanılabilen bir şey.

TRSweet

TRSweet

Üye
Tamam arkadaslar herkes inanmayabilir inanabilirde bunda tartisilcak birsey yokki herkese gore degisir.

reaurora

reaurora

Üye
bu saçmalığa inananlar var mı daha?

rockandroll

rockandroll

Üye
mantıksız geldi..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
mantıksız geldi..
Mantıklı açıklamasını okursanız mantıklı gelir. Öyle çat diye ''beyin gücüyle göz rengini değiştirebilirsiniz'' diye okursanız tabi mantıksız gelir. Çoğu şey için öyle

onur eren

onur eren

Üye
Denedim ama olmadi ama 1 gun denedim

erumer13

erumer13

Üye
Ben denedim inadına ama birsey ler oluyor gibi gözümün çıkarılıp canımın yandigini hissettim sonra mavi renkli Göz takarlarken yine acı hissettim 4 gündür deniyorum gözümün altında mavi halkalar oluştu

Üst Alt