Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedim inadına ama birsey ler oluyor gibi gözümün çıkarılıp canımın yandigini hissettim sonra mavi renkli Göz takarlarken yine acı hissettim 4 gündür deniyorum gözümün altında mavi halkalar oluştu
Gerçekten fark etmeye başladıysa oluyor demektir, siz denemeye devam edin gelişmeleri gene yazın

Darqos

Darqos

Üye
Bu bir pisijik Güçtür ve Herkez yapamaz Pisiball ı denemenizi tavaiye ederim o da başka bir güç ;)

reaurora

reaurora

Üye
benim gözlerim kahverengi ama dikkatlice bakildiginda kahverenginin icinde yayilmis yesil görünüyor. gerçekten deneyip basaran kimse var mi? çünkü buna artık inanmak istiyorum :D

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Neyi görmek istiyorsan onu görürsün. Gözler tek renkten oluşmaz aura vardır içinde. Boşuna zamanınızı harcamayın. Böyle birşey olsaydı çoktan bilimsel olarak incelenirdi çünkü böyle bir şey evrim, plasebo gibi bir çok noktada inanılmaz değişimler oluştururdu. Acaba oluyor mu olmuyor mu diye arada kalıp yapıyorum galiba diye düşünenler açsınlar telefonun kamerasını düzenli olarak aynı ışık ortamında aynı ortamda periyodik fotoğraf çeksin kıyaslayarak baksın. Böyle birşey olmadığını görecektir.

• Beğen
Tepkiler: cortex47 ve CV-Aurora
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Neyi görmek istiyorsan onu görürsün. Gözler tek renkten oluşmaz aura vardır içinde. Boşuna zamanınızı harcamayın. Böyle birşey olsaydı çoktan bilimsel olarak incelenirdi çünkü böyle bir şey evrim, plasebo gibi bir çok noktada inanılmaz değişimler oluştururdu. Acaba oluyor mu olmuyor mu diye arada kalıp yapıyorum galiba diye düşünenler açsınlar telefonun kamerasını düzenli olarak aynı ışık ortamında aynı ortamda periyodik fotoğraf çeksin kıyaslayarak baksın. Böyle birşey olmadığını görecektir.
Böyle bir şey var diye bilimsel olarak incelenmediğini mi sanıyorsun. Yapanlar kendini mi kandırıyor şimdi. Denemek isteyen denesin, mutlaka sonucunu görecektir kardeşim. Sen mesela, senin gibi inanmayanlar zaten denemesin. Bu işter psikolojinle alakalı. Zaten inanmıyorsan yapamazsın. Ama inanan yapar, yapanlar yapıyor zaten :oke:

• Beğen
Tepkiler: Darqos
TheRkuT

TheRkuT

Üye
Böyle bir şey var diye bilimsel olarak incelenmediğini mi sanıyorsun. Yapanlar kendini mi kandırıyor şimdi. Denemek isteyen denesin, mutlaka sonucunu görecektir kardeşim. Sen mesela, senin gibi inanmayanlar zaten denemesin. Bu işter psikolojinle alakalı. Zaten inanmıyorsan yapamazsın. Ama inanan yapar, yapanlar yapıyor zaten :oke:
Bilimsel inceleme ile ilgili güvenilir bir kaynaktan bir makale, belgesel veya herhangi bir döküman gösterebilir misin? Bende inanmak istiyorum. Ayrıca kinezi çeşitlerinin olabileceğini pekala kabul edebilirim hele ki kuantum elektronlarının mesafe tanımaksızın birbirlerini etkilemesi kanıtlanmışken amma bu kadar körü körüne de her söylenenenin arkasından kanıtsız koşamam.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bilimsel inceleme ile ilgili güvenilir bir kaynaktan bir makale, belgesel veya herhangi bir döküman gösterebilir misin? Bende inanmak istiyorum. Ayrıca kinezi çeşitlerinin olabileceğini pekala kabul edebilirim hele ki kuantum elektronlarının mesafe tanımaksızın birbirlerini etkilemesi kanıtlanmışken amma bu kadar körü körüne de her söylenenenin arkasından kanıtsız koşamam.
Bunun bilimsel kanıtı için 2.2=4 gibi matematiksel bir kanıta gerek yok. Mantıklı açıklamasını önce ki sayfada da yazdım hatta sanırım 2 kere. Ve mantıklı makaleler var. Örnek site linkini verebilirim ama sanırım link atma yasak. Yani en basitinden "google" ye biyokinezi, biyokinezi makale gibi şeyler yazarsanız tonlarca yazı çıkıyor, bilgi çıkıyor. Bir kere kinezi türlerini kabul edebilirim diyorsunuz, yani zihin gücü ile nesneleri hareket ettirmeye inanıyorsunuz (bende inanıyorum) ama biyokineziye inanmıyorsunuz. Bence tam tersi olmalı. Bunda tam bi mantıklı açıklaması var, daha somut bir şey. Telekinezi vs daha soyut bir şey. Dediğim gibi en basitinden biyokinezi kolayca yapabilirsiniz. SADECE GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRME DEĞİL.

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Benim bahsettiğim kinezi daha mikro boyutta ama önemli değil benim ne dediğimin. Önemli olan senin dediğin ve açıklama hiç tatmin edici değil benim için. Kanıtlanmış veya üzerinde test yapılmış resmi bir denek olmaksızın inanmamı bekleme lütfen. Dişe değer bir makale bulamadım maalesef, bilgiler hep forum veya sözlük gibi konu hakkında senden benden fazla bilgisi olmayan insanlarca aktarılan bilgiler. Bir konu hakkında çok yazılması doğruluğunu kanıtlamaz bu algı yanılmasına kanmayın.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı açıklaması tatmin edici olsun olmasın, önemli olan mantıklı olması. Mantıklı mı, mantıklı. Deneyince işe yarıyor mu, yarıyor. Ne kadar makale, sözlük olsun olmasın, bizzat denedim, oldu mu oldu. Zaten kendim denemesem bende inanmazdım, konu da açmazdım. Kimse deneyip de kimse de olmasa şahsen kimse makaleler yazılar yazmaz. Benim düşüncem bu. Ama dediğim gibi, işe yaramasaydı bende inanmazdım.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

MelihYıldız1154

Üye
Dostum ben 4 5 gündür yapıyorum bir fark yok (14 yaş) her gece yapıyorum ama bütün teknikleri değil kafama ne eserse onu bir de ışık açık uyuyorum kardeşimden dolayı yeşil yapmak istiyorum kahverengi şu anda napmamı önerirsin?

dgnert

Üye
Kendi çapınızda olur olmaz tartışmasını bir kenara bırakın. Burada 15 yaş altı çocuklarda var ve bu gibi konulara çok çabuk inanırlar. Çocukların akıllarına saçma sapan fikirler sokmayın lütfen.
Bu teknik bilimsel değil. Karşıma ben yaptım oldu gibi saçmalıklarla gelmeyin. Gerçek olmadığını ikimiz de adımız gibi biliyoruz. Eğer böyle bir şeyi yapabiliyorsan gidersin uzmanların önünde hünerlerini sergiler, bilimsel olarak ispatlar, dünyaca ünlü olur, hayal edemediğin kadar zengin olursun.
Geçmişimizde bu gibi olayların örnekleri çok var. Örneğin seneler önce David Copperfield uçmasını verelim. Biz onun ip vasıtasıyla uçtuğunu bilsek bile televizyonlarda olay olmuştu. Bir de bu adam gerçekten uçsaydı yer yerinden oynayacaktı. Daha başka örnek isterseniz Uçan Adam Sabriyi verebilirim. Sabri Reyiz uçamadığı halde meşhur oldu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben 4 5 gündür yapıyorum bir fark yok (14 yaş) her gece yapıyorum ama bütün teknikleri değil kafama ne eserse onu bir de ışık açık uyuyorum kardeşimden dolayı yeşil yapmak istiyorum kahverengi şu anda napmamı önerirsin?
Kahverengiden mavi yada yeşil yapmak zordur. Hele siyahtan yapmak daha zordur. Ama gözün zaten renkli ise daha kolay bir şekilde değişiklik gösterir. Ve daha 4 5 gündür deniyorsunuz, siz odaklanarak devam edin, her sabah aynaya baktığınızda bir müddet sonra mutlaka değişmeye başlayacaktır
Kendi çapınızda olur olmaz tartışmasını bir kenara bırakın. Burada 15 yaş altı çocuklarda var ve bu gibi konulara çok çabuk inanırlar. Çocukların akıllarına saçma sapan fikirler sokmayın lütfen.
Bu teknik bilimsel değil. Karşıma ben yaptım oldu gibi saçmalıklarla gelmeyin. Gerçek olmadığını ikimiz de adımız gibi biliyoruz. Eğer böyle bir şeyi yapabiliyorsan gidersin uzmanların önünde hünerlerini sergiler, bilimsel olarak ispatlar, dünyaca ünlü olur, hayal edemediğin kadar zengin olursun.
Geçmişimizde bu gibi olayların örnekleri çok var. Örneğin seneler önce David Copperfield uçmasını verelim. Biz onun ip vasıtasıyla uçtuğunu bilsek bile televizyonlarda olay olmuştu. Bir de bu adam gerçekten uçsaydı yer yerinden oynayacaktı. Daha başka örnek isterseniz Uçan Adam Sabriyi verebilirim. Sabri Reyiz uçamadığı halde meşhur oldu.
Hepinizin zihniyeti böyle. "eğer öyle bir şey yapabilseydin ünlü olurdun para kazanırdın" zihniyeti. Sana inanmadığın için mucize gibi geliyor, ama yapanlar yapıyor. Ve sen bunu gidip bi profesörü önünde yapınca seni zengin etmezler, sana inanmadığın için mucize gibi geliyor ama öyle değil. Hadi uçabilseydin neyse.
Bunu sadece ben söylemiyorum git biraz araştır bak, bilimsel yanlarına bak. Ondan kolay ne var. Olmadığını ikimiz de biliyoruz diyorsun, internette bu konuyla ilgili binlerce kaynak, yazı yazan insanlar da olmadığı halde boşa mı yazıyorlar? Altına işe yarıyor yada yaramıyor yazanlar boşa mı yazıyorlar? Sadece maxicepte demiyorum bak, binlerce kaynaktan diyorum.
Ben senin karşına "ben yaptım oluyor bak inanmalısın bana" demiyorum farkındaysanız? Sana ve sizin gibilere inandırmaya çalışmıyorum ve çalışmam da. Bir ateiste Allahı kanıtlamaya çalışıp inanmaması gibi bir şey oldu bu tür konular. Zamanında siz uçan adamlara inandığınız, sonradan da sahte olduğunu öğrenip hayal kırıklığına uğrayanlardansınız demek ki ki, o yüzden böyle tepkiler veriyorsunuz.

dgnert

Üye
Meşhur olma örnekleri toplumun en alt kesimlerine hitap ediyorsa bu tüm topluma hitap ediyor demektir. Bu örnekleri, olayı en basite indirip somutlaştırarak her kesim için anlam ifade edebilmesi için verdim.

Ben de insanoğlunun sınırlarını hala keşfedemediğimiz inanıyorum. Plasebo etkisi konuştuğumuz konuya son derece güzel bir örnek olabilir. Plasebo etkisi hakkında sayısız bilimsel makale de bulabiliriz.

Burada biyokineziyi gördüğümde direk araştırdım. Çoğu sitede kopyala yapıştır mantığında aynı şeyler yazıyor. Arama motorunda arattığında bu sitenin adı da çıkıyor. Yani bu konuyu araştıranlar bizim yazdıklarımızı da dikkate alacaklar. Bir de akademik araştırmalar var demişsin ama ben bilimsel köşe yazısı, makale, tez vb. kaynak bulamadım. Ben akademik araştırmalarımı meşhur arama motorunun bir özelliği olan akademik aramalar yapan bölümünden aradım. Senin daha iyi bilimsel kaynaklara ulaşma tekniğin var ise öğretirsen sevinirim.

Uçan adamlara inandığım da doğru, karanlıktan korktuğum da. Çünkü o zamanlarda çocuktum ve beni bunlara inanmaya zorlayan bir çok televizyon yayını büyüklerimin sözleri ve bir çok etken vardı. Ben aslında uçan adamlara inanmadım, inandırıldım, karanlıktan korkmadım, korkutuldum.

Çocukların hayal güçleri yüksektir, beyinleri kolay yıkanır, olağanüstü şeyler anlatırsanız inanırlar ve o yaşlarda aşılanan korkuyu, inancı, travmaları kolay kolay atlatamazlar. Çocukluğumda çizgi film karakteri rolüne bürünüp camdan aşağıya atan çocuklar da vardı.Burada da başta belirttiğim gibi 15 yaş altı kullanıcılarımız ve arama motorlarından yönlenen misafirlerimiz var. Eminim bu yazıyı okuyup denemeye çalışan, aklını saçma sapan bilgilerle dolduran, en kötüsü bu anlattıklarına canı gönülden inanan çocuklar var. Bu görüşümü destekleyen örnekleri meşhur sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafların altına yazılan bunu paylaşmazsanız diye devam ve çocukları korku psikolojisine sokan yazılarda görebiliriz.

Buradan bütün gençlere sesleniyorum. Böyle saçmalıklara lütfen inanmayın.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Meşhur olma örnekleri toplumun en alt kesimlerine hitap ediyorsa bu tüm topluma hitap ediyor demektir. Bu örnekleri, olayı en basite indirip somutlaştırarak her kesim için anlam ifade edebilmesi için verdim.

Ben de insanoğlunun sınırlarını hala keşfedemediğimiz inanıyorum. Plasebo etkisi konuştuğumuz konuya son derece güzel bir örnek olabilir. Plasebo etkisi hakkında sayısız bilimsel makale de bulabiliriz.

Burada biyokineziyi gördüğümde direk araştırdım. Çoğu sitede kopyala yapıştır mantığında aynı şeyler yazıyor. Arama motorunda arattığında bu sitenin adı da çıkıyor. Yani bu konuyu araştıranlar bizim yazdıklarımızı da dikkate alacaklar. Bir de akademik araştırmalar var demişsin ama ben bilimsel köşe yazısı, makale, tez vb. kaynak bulamadım. Ben akademik araştırmalarımı meşhur arama motorunun bir özelliği olan akademik aramalar yapan bölümünden aradım. Senin daha iyi bilimsel kaynaklara ulaşma tekniğin var ise öğretirsen sevinirim.

Uçan adamlara inandığım da doğru, karanlıktan korktuğum da. Çünkü o zamanlarda çocuktum ve beni bunlara inanmaya zorlayan bir çok televizyon yayını büyüklerimin sözleri ve bir çok etken vardı. Ben aslında uçan adamlara inanmadım, inandırıldım, karanlıktan korkmadım, korkutuldum.

Çocukların hayal güçleri yüksektir, beyinleri kolay yıkanır, olağanüstü şeyler anlatırsanız inanırlar ve o yaşlarda aşılanan korkuyu, inancı, travmaları kolay kolay atlatamazlar. Çocukluğumda çizgi film karakteri rolüne bürünüp camdan aşağıya atan çocuklar da vardı.Burada da başta belirttiğim gibi 15 yaş altı kullanıcılarımız ve arama motorlarından yönlenen misafirlerimiz var. Eminim bu yazıyı okuyup denemeye çalışan, aklını saçma sapan bilgilerle dolduran, en kötüsü bu anlattıklarına canı gönülden inanan çocuklar var. Bu görüşümü destekleyen örnekleri meşhur sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafların altına yazılan bunu paylaşmazsanız diye devam ve çocukları korku psikolojisine sokan yazılarda görebiliriz.

Buradan bütün gençlere sesleniyorum. Böyle saçmalıklara lütfen inanmayın.
Ya bak bu konu çok uzar. Size bu konuyu kanıtlayarak anlatabilirim

reaurora

reaurora

Üye
kanıtlara bayılırım

kartal835

kartal835

Üye
Gözüm koyukahverengi.
koyu Kırmızı yapmak istiyorum animelerdeki kırmızı gözle r gibi
Bunu denemiştim. Gözümü kapattığımda heryeri kırmızı görüyorum etkisi olmaz mı

dgnert

Üye
Ya bak bu konu çok uzar. Size bu konuyu kanıtlayarak anlatabilirim
Bu konuda ciddi isen bir psikologa görünmende fayda var. Sana biraz garip gelecek ama bu davranışların şizofren belirtileri olabilir.

TheRkuT

TheRkuT

Üye
@dgnert arkadaşa çok anlattım ama maalesef inatla gerçek ve bilimsel olarak litaretürde olduğunu iddia ediyor. Gel gelelim ki forum sayfalarından öteye gidememiş "bilimsel" bir gerçek. Sonunda epilepsi ortaya çıktığında ah vah edersiniz ama fayda etmez. O kadar kafana takıyorsan -tasvip etmesemde- lens kullan güzel kardeşim yazıktır gözlerine beynine.

dgnert

Üye
@TheRkuT arkadaşımızın dediği gibi biyokenizi denilen şey bilimsel gerçeklikten uzak bir iddia.

Ergenlik çağındaki gençler vücutlarının belli kısımlarını beğenmezler. Bu beğenilmeyen kısımlardan en meşhuru da gözdür. Buna inanıp deli saçması tekniklerini yapan gençlerin psikolojilerini altüst ediyorlar. Bir kullanıcımız yazmış sağlığa zararı mı diye. Evet sağlığa zararlı bir teknik denerken gözünüzü kaybetmezsiniz ama ruh sağlığınız büyük risk altında.

ishakonline

ishakonline

Üye
yok artık kırmızı yapayım o zaman

Üst Alt