Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Sponsorlu Bağlantılar

Tribute_Demigod

Tribute_Demigod

Üye
Ben bu konu ile ilgilenmiştim. Gözüm siyahtan kahverengi olmuştu ama ben turkuaz yapmaya çalışıyordum. Göz renginin açılmasının belirti olduğunu bilmediğim için işe yaramıyor sanıp bıraktım. Şimdi tekrar başlıyorum. Bir de 2. Kere değiştirebiliyoruz değil mi?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konu ile ilgilenmiştim. Gözüm siyahtan kahverengi olmuştu ama ben turkuaz yapmaya çalışıyordum. Göz renginin açılmasının belirti olduğunu bilmediğim için işe yaramıyor sanıp bıraktım. Şimdi tekrar başlıyorum. Bir de 2. Kere değiştirebiliyoruz değil mi?
Değiştirirsin senin ne kadar iyi yaptığın önemli. Siyahtan direk turkuaz olmaz herhâlde. Önce açılır kahverengi olur sonra yavaş yavaş turkuaza dönüşür

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Ya çok güzel bişey ama diyelimki kırmızıya çalıştık ve oldu ama beğenmedik. Eski haline döndürebiliyomuyuz ve rengin etkisi ne kadar sürüyor sonradan eski haline kendiliğinden mi dönüyor ?

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Çay kaşığı olmaz mı?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok güzel bişey ama diyelimki kırmızıya çalıştık ve oldu ama beğenmedik. Eski haline döndürebiliyomuyuz ve rengin etkisi ne kadar sürüyor sonradan eski haline kendiliğinden mi dönüyor ?
Adamın teki 3 ayda kırmızı yaptığını sonra geri çeviremediğini söyledi. Ama deneme tahtası gibi kullanılmasa daha iyi olur. Kırmızı yapıp sonra başka renk yapabilirsin tabi de. Süresi yok bir kaç ay uğraşırsan o kalıcı olur
Çay kaşığı olmaz mı?
Nasıl yani

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Ciddi ciddi tartışıyor deniyor inanıyor gençler. 2 sayfa birşeyler okuyun da bilgi dağarcığınız genişlesin bırakın böyle zottirik işleri

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi ciddi tartışıyor deniyor inanıyor gençler. 2 sayfa birşeyler okuyun da bilgi dağarcığınız genişlesin bırakın böyle zottirik işleri
Kusura bakmayın ama binlerce insanın kabul ettiği şeyi sizin gibi tek tük kişiler tarafından yalanlaması komiğime geliyor. Boşa çabalıyorsunuz. Her neyse ben bunu kanıtlamak için kendimi kasmayacağım, bu 2+2=4 olduğunu kanıtlamak gibi şey. Ve inan bana senden daha fazla okuyor, daha fazla bilgi dağarcığımız vardır :)

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Mutlaka okumuşsundur sen ama belki bir ihtimal sizin gibi kültürlü bilgili arkadaşların gözünden kaçmış olabilir.

Okumak istemezseniz bir alıntı yapayım belki birşeyler anlarsın, özellikle son cümle Size atfen yazılmış;

Psişik güçlere birkaç örnek vereceğiz: Biyokinezi ile kendi DNA'larımız üzerinde değişiklikler yapabiliyoruz, Pyrokinezi ile ateşe hükmedebiliyoruz, Elektrokinezi ile elektriği kontrol edebiliyoruz, Kronokinezi ile zamanı belli bir ölçüde yavaşlatıp hızlandırabiliyoruz ve bu liste devam ediyor. Tüm güçlerin detaylarını incelerseniz, neredeyse doğada yapamayacağımız bir şey yokmuş gibi görünüyor. Ancak şunu belirtmemiz gerekir ki bu güçlerin hiçbiri bugüne kadar var oldukları kanıtlanamamıştır. Bizler kendimizi yüceltmeyi seven, kendi potansiyelimizin ötesinde özelliklere sahip olduğumuzu düşünen ve kendimizi kandırabilen bir türüz. Sokakta yürürken birisi bize yol sorduğunda ve biz bir yere işaret ettiğimizde o esna o yerde bir patlama oluyorsa, bu patlamaya bizim sebep olduğumuz yanılgısına kapılırız. Gece uyurken uzun süredir görüşmediğimiz bir arkadaşımızı gördükten sonraki gün o kişiyle bir yerde karşılaştığımız zaman geleceği gördüğümüz yanılgısına kapılırız. Bizler her durumda kolay kandırılabiliyoruz, işte bu yüzden illüzyon dediğimiz şey beynimizin bizlere nasıl oyunlar oynadığını basitçe gösteriyor.

Ancak gerçekten bu güçlere inanan insanların bu özel güçlerden bahsederken, şuna benzer cümleler kurduklarını görebiliyoruz:

(1) "Benim güçlerim var, sana bunu kanıtlayacağım."

(2) "Benim bir arkadaşım yapmıştı ve arkasında bir hilenin olmadığını söylemişti."

(3) "Ama bunların mümkün olduğuna inanan bir sürü insan bulunmaktadır."

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda bilgi ve becerisi olan arkadaşları önce dinleyelim sonra yorum yapalım. :cool

djhiguramos

djhiguramos

Üye
değiştirenler video atabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
djhiguramos

djhiguramos

Üye
adminin userlarla dalga geçtiği anlar 10dk da edinebildiğim verilere göre bilimsel dayanak yok ,ela göz de kolay olur demiş ela gözlüyüm ışığın rengine göre bile değişiyor mavi ile yeşil arası gider fotoğraflarda öyle çıkar berk eratay demeyin çıkan meşhur videonun 39.saniyesinde kendisinin sol (bize göre sağ) lensi tam oturmamış alt kısımlarına doğru bakarsanız anlarsınız

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Mutlaka okumuşsundur sen ama belki bir ihtimal sizin gibi kültürlü bilgili arkadaşların gözünden kaçmış olabilir.

Okumak istemezseniz bir alıntı yapayım belki birşeyler anlarsın, özellikle son cümle Size atfen yazılmış;

Psişik güçlere birkaç örnek vereceğiz: Biyokinezi ile kendi DNA'larımız üzerinde değişiklikler yapabiliyoruz, Pyrokinezi ile ateşe hükmedebiliyoruz, Elektrokinezi ile elektriği kontrol edebiliyoruz, Kronokinezi ile zamanı belli bir ölçüde yavaşlatıp hızlandırabiliyoruz ve bu liste devam ediyor. Tüm güçlerin detaylarını incelerseniz, neredeyse doğada yapamayacağımız bir şey yokmuş gibi görünüyor. Ancak şunu belirtmemiz gerekir ki bu güçlerin hiçbiri bugüne kadar var oldukları kanıtlanamamıştır. Bizler kendimizi yüceltmeyi seven, kendi potansiyelimizin ötesinde özelliklere sahip olduğumuzu düşünen ve kendimizi kandırabilen bir türüz. Sokakta yürürken birisi bize yol sorduğunda ve biz bir yere işaret ettiğimizde o esna o yerde bir patlama oluyorsa, bu patlamaya bizim sebep olduğumuz yanılgısına kapılırız. Gece uyurken uzun süredir görüşmediğimiz bir arkadaşımızı gördükten sonraki gün o kişiyle bir yerde karşılaştığımız zaman geleceği gördüğümüz yanılgısına kapılırız. Bizler her durumda kolay kandırılabiliyoruz, işte bu yüzden illüzyon dediğimiz şey beynimizin bizlere nasıl oyunlar oynadığını basitçe gösteriyor.

Ancak gerçekten bu güçlere inanan insanların bu özel güçlerden bahsederken, şuna benzer cümleler kurduklarını görebiliyoruz:

(1) "Benim güçlerim var, sana bunu kanıtlayacağım."

(2) "Benim bir arkadaşım yapmıştı ve arkasında bir hilenin olmadığını söylemişti."

(3) "Ama bunların mümkün olduğuna inanan bir sürü insan bulunmaktadır."
Şimdi beyler yazım baya uzun oldu ama okuyun. Okumuyorsanız da okumadan cevap vermeyin. :ehe uykulu uykulu yazdım.

Evet şimdi başlayalım. Verdiğin site "evrimağacı " her zaman takip ediyorum ve yazdıklarının çoğunu okudum. Ama biyokinezi, telekineziyle hiç bir bağlantısı yok. Yani,biz bu konuda biyokineziyi konuşuyoruz, telekinezi yada kaşık bükme değil. Biyokinezi tamamen farklı. Biyokinezi de doğa üstü hiç bir şey yok.
Bak bir insanda beyin vardır. Beyin insan vücudunun her şeyini kontrol eder dime? Kalp akciğer göz karaciğer bağırsak, ellerimiz kollarımız filan. Bunların hepsini beyin yönlendirir. Ama bizim kullandığımız kısım sadece el kol ayak göz, yani hareket ettirebildiğimiz kısımlardır. Bu yüzden beynimize oranla %10 luk kısmını biz kullanabiliyoruz. Gerisini, konu başlığındaki gibi göz rengini dna ile birlikte beyin belirler. İşte biyokinezi de ki amaç beynin derinliklerine inip bu tür kullanamadığımız şeyleri kontrol etmektir. Bak en basitinden örnek vereyim, acı hissini de beyin kontrol eder. Bir yerin acıdı mı sinir hücreleri beyne sinyal gönderir sende hissedersin. Aynı şey ağrı için de geçerli. Bende migren var. Bilmiyorsan söyleyeyim beyin zonklaması, yani aşırı baş ağrısı. Her neyse diyelim başın ağrıyor, yada kolun herhangi bir yerin. Git yatağına uzan, rahat ol gözlerini kapat. Diyelim başın ağrıyor. Ağrına odaklanmaya çalış ve hisset. Bir süre sonra ağrının yavaş yavaş azaldığını hissetmeye çalış. İyice odaklanırsan o rahatsız edici ağrının yavaş yavaş azaldığını hissedeceksin o ara şaşıracaksın. Devam ettirdikten sonra ağrı %100 yok olacak sana bunun garantisini veriyorum. Aynı şey acı hissi için de geçerli. Elini ufaktan yak, ona odaklan ve acıyı yok et. Bu örneği verme sebebim işte normalde beynimizin kontrol ettiği acı hissini biz kontrol ediyoruz. Bak bunu inkâr edemezsin çünkü herkes de işe yarıyor. Bunun gibi daha bir sürü şey var. Açlık hissini yok etme, heyecanını azaltma gibi. Bunların hepsini odaklanarak yapabilirsin, istersen kendinde deneyebilirsin ve deneyebilirsiniz. Siz beyne komut verin yeter. Örnek 2, uyumadan önce alarmsiz, beyninize saat tam 5 te uyanacağım, tam 5 te uyanacağım derseniz beyniniz sizi saat tam 5 te uyandırır. Bu lafı imam hatip te okul müdürümüz söylemişti. O akşam bizzat kendim denedim. Ben iyi odaklanan bir insanım ve uyurken 5 te uyanacağım diye kendime komut verdim. gece kendi kendime uyandım aklımdan saat 5 te uyanacaktım ben ya dedim saate bi baktım 5:02 geçiyor. Şaka gibi ama öyle. Sen beyne adam akıllı komut verirsen o yapar. Göz rengim şu renkte olsun diye ısrarla her gün komut verirsen, bir süre sonra gözün o renkte olur. Ya ben bizzat yapmasam, duyduklarımı buraya yazsam niye ısrar edeyim ki? Yaptığım şeye "böyle bir şey yokmuş aslında" da diyemem?
neyse bu kadar yeter.
.
.
Baya uzun yazdım şurayı özet geçeyim; biyokinezi ile senin kabul etmediğin telekinezi aynı şey değil. Telekinezi doğa üstü ama,biyokinezinin doğa ustuyle alakası yok.
Uyuyorum yarın da yazarım, aklınızda birbşey varsa sorun. He bu arada, yukarıda verdiğim örnekleri, yani acı ve ağrı hissini azaltmayı filan ben söylemiyorum genel,bir şey. Krndim uydurmadım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Yazıyı okudum. Evrim ağacının beynin %10 unu mu kullanıyoruz yazısını da okudum, o yazıda demek istediği şey çok farklı. Sen yanlış anlamışsın demek ki. Ben %10 u derken, beynin %90 ı çalışmıyor %10 u çalışıyor demedim. Kullanmak derken hareket ettirebildiğimiz %10 luk kısmı dedim. 2. Defa oku, yada çok kitap okuyun ki ilk seferde anlayın. Ve merak etmeyin ben bir konuyu en az 10 tarafsız kaynaktan tarafsız bir şekilde okurum. Bak yukarıda sana örnek verdim bilimsel açıklamasını da. Yapmasam, yapmasalar inanmazdım.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda bir kesimi incitecek rencide edecek sözlerden kaçının. Bu ülkede her eğitimi kurumu ülkemize faydalı insanlar yetiştirmekte. İmam Hatip veya meslek lisesi ya da herhangi bir okul farketmez. Lütfen kullandığınız ve sarfettiğiniz kelimelere daha çok özen gösteriniz.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve Dede
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
böyle güçlere inanıyorum ama başardım diyene ancak video ile inanırım. Çünkü böyle bir yeteneği olan biri tüm insanlara bunu gösterip gerçek olduğunu kanıtlamak istemez mi?

• Beğen

Üst Alt