DarkredBlue61
Üye
Sırf isim için Iphone alan da var, üstelik gerçek markasının Apple olduğunu bilmeden![]()
![]()

Sırf isim için Iphone alan da var, üstelik gerçek markasının Apple olduğunu bilmeden![]()
![]()

Af buyur.Sırf isim için Iphone alan da var, üstelik gerçek markasının Apple olduğunu bilmeden![]()
![]()

Kameraya Bağli Nokia Gibi Taçını Kaptırmazsa Devam Ama İlk Önce 1520 Yada1020 Almaya Niyetim Var![]()

kardeşim 1520 çok çok iyi almanı tafsiye ederim şöyle söyliyim dün akşam pil seviyesi %10 iken pil uyarısı vardı 1 saat kullandım %7 e düştü kapadım cihazı inanılmaz bir batarya var bu dediğim olayı 820de olsaydı pil uyarısından sonra en fazla 5 dk kullanabilirdim![]()

[örnek] Fenerbahçe için sesi kısılanlara plaket veriliyor zatenNokia için sıkıntı çekmek? Varlığından bile haberleri yok kardeşim bu fanatikliğin öylesine haberin olsun![]()

Çaban gereksiz bence bundan sonra Nokia değilde wp nin fanatiği ol.[örnek] Fenerbahçe için sesi kısılanlara plaket veriliyor zaten![]()
bir çabam yok ki. Sadece değişmesi istemezdim o kadar. Sizlerle paylaşmak istedimÇaban gereksiz bence bundan sonra Nokia değilde wp nin fanatiği ol.

bundan sonra yoluma yinede microsoft ile devam ederim ha microsoft ha nokia keşke satılmasıydı bende @sekajmer gibi nokiayı sırf onun hataları ile seviyordum onun yani nokianın hatalarını bile seviyordum sırf derdini bile çekerdim nokianın bundan sonra yoluma microsoftlu windows phone ile devam edeceğimKeşke satılmasaydı 
hiç unutmam ama şunu size açık ve net söylemek istiyorum Nokia satılmadı arkadaşlar sadece Microsoft ve nokia 10 yıllık bir anlaşmaya imza attılar aslında Nokianın yaptığı Microsoft'a Lumia adında bir Ekol yapmaktı ve yaptılarda yani olayın özü sözü budur zaten Bu satın alma ala vere dala veresi bir şok etkisi dahi yaratmadı bunun sebebide açık ve net 7 Milyar dolar gibi çok komik bir rakama Nokianın satıldığı haberleridir şunu ben dahil sayfa adminleride az çok bilirler nokianın Sadece N harfi 15 Milyar Dolar edecek güçte bunun içine Nokianın elinde bulunan 75 Binden fazla ( Gsm ve telefon sektörünün yüzde 80'ine yakın bir patent ) i ele almığımızda Nokianın zaten yıllık sadece Patentlerinden aldığı bir Miktara Satıldığı haberi çok ama çok komik bunu normal insanların yemesi çok doğal birde bunu borsa ve yatırım işleri ile uğraşanlardan dinlemenizi tavsiye ederim burada Ön plana çıkartmaya Çalışılan Nokia Lumia değil sadece Lumia ismidir bunuda 10 yıla yaydılar şimdi biraz mantıklı düşündüğünüzde bir kaba hesap yaptığınızda anlayacaksınız Motorola yı Google Kaça aldı? Kaç bin patenti vardı? Sony Ericsonu Kaça aldı? Kaç bin Patenti vardı? Google motorolanın yüzde 60 Hissesini 15 Milyar dolar gibi bir raka aldı şimdi 15 Milyar dolar bu piyasaya lanse edilen bir rakam bence bir 15 de aradaki hissedarlara uçuruldu ve motorolanın 20 bin gsm patenti var hemen hemen Ericson unda 5 bine yakın patenti var gel gelelim nokiaya yaklaşık 60 binden fazla gsm teknolojisi ve telekom üzerine Patenti olan nokia yılda sadece iphonede 350 Milyon dolar Patent parası alıyor Samsung tan 250 Milyon dolar sırası ile htc , sony ,Motorola , Lg , ve dahası firma Nokiaya sırf teknolojiyi bulduğu için patent veriyor kaba bir hesap yaptığınızda nokianın cebine zaten hiç bir cihaz üretmeden Milyar dolar para giriyor yani Nokia'nın sadece ismi Altın yumurtlayan bir tavuk işin diğer olayına bakalım Google de Microsoft gibi ne yaptı Motorolayı aldı Nexus olayı için ama ne yaptı? önce Samsung sonra Lg ye Nexusları yaptırdı sizcede bir anormallik yokmudur? yani Ekmek fırını almışsınız tonla Un sığmışsınız tonla kömür odun almışsınız eleman almışsınız ama gidip başka yerdeki Fırına ekmek yaptırıyorsunuz? burada Microsoftun zekası Nokia ismini bitirmek değil anlaştılar Nokia çatısı altında Önce Lumia markasını Gündem yaptılar Nokia kalitesini Uzmanlığını Sağlamlığını Başına koydular sonra Piyasada iyi yerlere geldiğinde Sadece Lumia olarak devam etmesi gibi ona bakarsanız Sony telefon yapmayı 2 yıllık Ericson evliliği ile yaptı Microsoft tamam sağlam firma ama şu bir gerçek Dünya üzerinde Telefon denildiğinde Microsoft değil ilk akla gelen 3 markadan 1 tanesi Nokiadır yani yazılım devi olabilir ama bir telefon devi asla olamaz.
yani microsoft tekeli gel diyecek benim işletim sistemim ile çalışan cihaz yap diyecek ee hadi Sony yapmasın? Hadi Samsung Yapmıyorum Desin? peki ya diğerleri? hiç birisi o patentler nokia ve microsofta olduğu sürece asla Yapmam diyemez dediği anda ellerinde Şık görünümlü Telefon adında ve Çalışmayan sadece İçi boş çiplerle dolu kutu olarak kalır yani nokianın Patentleri kullanılmadan günümüz teknolojisinde bir Ceptelefonu yapma şansımız yok yapacakları şey sadece Şık ve boş kutu olur.