Ben 1520 yi alırken özelliklerine bakarak aldım adına değil. O yüzden aynı fikirdeyim Microsoft güzel duracak boşuna takıntı yapılıyor.İçerik ve bileşimler önemli, tekrar ediyorum Nokia kendi adını kendisi değiştirseydi yine mi vaz geçecektiniz? Yapmayın, sadece bir elektronik cihaz bu. İşletim sisteminin şekli hiç mi hoşunuza gitmedi? Kullanımı rahatlığı vs. bu telefonu sadece adı Nokia diye mi beğeniyorsunuz şuan, yoksa içerikleri yüzünden mi? Bence ağırlıklı olarak işletim sisteminin rahatlığı ve pratikliğine de vuruldunuz. Tekrar düşünmenizde fayda görüyorum. Nokia isminden daha çok telefonu ve içeriğini sevdiğinize eminim.
Ne alakası var,nokia kendi kendini batırdı,rekabet her zaman iyidir. ben nokia yı severim ama iyiki iphone,lg,samsung ve sonyy var diyorum.Nokia'yı batıran androidli bi cihaz alacağıma Microsoft kullanmaya devam ederim madem bu kadar nokia sevdalısı isen samsung da kullanmayacaksın o zaman Nokia'yı bu hallere düşüren samsung ve android değilmi ??
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ne alakası var,nokia kendi kendini batırdı,rekabet her zaman iyidir. ben nokia yı severim ama iyiki iphone,lg,samsung ve sonyy var diyorum.

S4 kullanıyorum çünkü samsung'un en ve tek sevdiğim telefonuNokia'yı batıran androidli bi cihaz alacağıma Microsoft kullanmaya devam ederim madem bu kadar nokia sevdalısı isen samsung da kullanmayacaksın o zaman Nokia'yı bu hallere düşüren samsung ve android değilmi ??
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
şahsen ben microsoft olursa taş çatlasa 1520 yada 930 alırım. daha yenisini almam
Ben Nokia için alıyordum. Sıkıntıları Nokia için çekiyordum. Nokia için sıkıntı çekmek? Varlığından bile haberleri yok kardeşim bu fanatikliğin öylesine haberin olsunS4 kullanıyorum çünkü samsung'un en ve tek sevdiğim telefonuşahsen ben microsoft olursa taş çatlasa 1520 yada 930 alırım. daha yenisini almam
Ben Nokia için alıyordum. Sıkıntıları Nokia için çekiyordum.
aranızda hiç mi fanatik fenerli yok ? Durum sevmekten başka bir şey değil. sizin için önemli olmayabilir. Kimisi için önemli .

Telefon alırken ihtiyacına göre değil de üzerinde ne yazdığına göre alan azınsanamayacak bir kitle varmış onu gördüm bu başlık sayesinde. Ahaha abicim şaka mısınız?
Telefon alacağım zaman ihtiyaçlarımı sıralarım ve bu ihtiyaçlarıma cevap veren en iyi telefonu alırım. X markasi Y markasi farketmez. Sonuçta hiçbiri babamın şirketi değil, neden duygusal bir bağ içine girme ihtiyacı hissedeyim?
Sırf isim için Iphone alan da var, üstelik gerçek markasının Apple olduğunu bilmedenSırf isim için alan bir sürü kişi var.Nokia