Anket Bir isim çok şeyi ifade eder.[Nokia] . Siz hala Nokia (Microsoft) alır/kullanır mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Bırakır mısınız? kullanır mısınız?

• Kullanırım

Kullanılan: 57 46.0%
  • Bırakırım

Kullanılan: 23 18.5%
  • Kararsızım

Kullanılan: 19 15.3%
  • Ha Microsoft Ha Nokia

Kullanılan: 25 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    124
Anußis

Anußis

Üye
Şahsen ben Nokia diye alanlardanım Lumia 1520 ile son nokia cihazımı kullanıyorum kesinlikle microsoft adı olarak cihaz satın almayacagım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İçerik ve bileşimler önemli, tekrar ediyorum Nokia kendi adını kendisi değiştirseydi yine mi vaz geçecektiniz? Yapmayın, sadece bir elektronik cihaz bu. İşletim sisteminin şekli hiç mi hoşunuza gitmedi? Kullanımı rahatlığı vs. bu telefonu sadece adı Nokia diye mi beğeniyorsunuz şuan, yoksa içerikleri yüzünden mi? Bence ağırlıklı olarak işletim sisteminin rahatlığı ve pratikliğine de vuruldunuz. Tekrar düşünmenizde fayda görüyorum. Nokia isminden daha çok telefonu ve içeriğini sevdiğinize eminim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, PureFood, erhanercan ve 1 kişi daha
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İçerik ve bileşimler önemli, tekrar ediyorum Nokia kendi adını kendisi değiştirseydi yine mi vaz geçecektiniz? Yapmayın, sadece bir elektronik cihaz bu. İşletim sisteminin şekli hiç mi hoşunuza gitmedi? Kullanımı rahatlığı vs. bu telefonu sadece adı Nokia diye mi beğeniyorsunuz şuan, yoksa içerikleri yüzünden mi? Bence ağırlıklı olarak işletim sisteminin rahatlığı ve pratikliğine de vuruldunuz. Tekrar düşünmenizde fayda görüyorum. Nokia isminden daha çok telefonu ve içeriğini sevdiğinize eminim.
Ben 1520 yi alırken özelliklerine bakarak aldım adına değil. O yüzden aynı fikirdeyim Microsoft güzel duracak boşuna takıntı yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, erhanercan ve suyunsesi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Adam Haklı Beyler Dagılın :D

csll

csll

Üye
Nokia'yı batıran androidli bi cihaz alacağıma Microsoft kullanmaya devam ederim madem bu kadar nokia sevdalısı isen samsung da kullanmayacaksın o zaman Nokia'yı bu hallere düşüren samsung ve android değilmi ??

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: narnia16
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia'yı batıran androidli bi cihaz alacağıma Microsoft kullanmaya devam ederim madem bu kadar nokia sevdalısı isen samsung da kullanmayacaksın o zaman Nokia'yı bu hallere düşüren samsung ve android değilmi ??

Ne alakası var,nokia kendi kendini batırdı,rekabet her zaman iyidir. ben nokia yı severim ama iyiki iphone,lg,samsung ve sonyy var diyorum.

csll

csll

Üye
Ne alakası var,nokia kendi kendini batırdı,rekabet her zaman iyidir. ben nokia yı severim ama iyiki iphone,lg,samsung ve sonyy var diyorum.

Haklısınız da yanlış anladınız beni konuyu açan arkadaş baya bi Nokia hayranı madem bu kadar nokia hayranısın samsungda kullanma sonuçta nokia onun yüzünden battı dedim konumuz nokianın neden battığı değil :)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi

S4 kullanıyorum çünkü samsung'un en ve tek sevdiğim telefonu :) şahsen ben microsoft olursa taş çatlasa 1520 yada 930 alırım. daha yenisini almam :) Ben Nokia için alıyordum. Sıkıntıları Nokia için çekiyordum.
aranızda hiç mi fanatik fenerli yok ? Durum sevmekten başka bir şey değil. sizin için önemli olmayabilir. Kimisi için önemli .

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Akhtoher

Akhtoher

Üye
S4 kullanıyorum çünkü samsung'un en ve tek sevdiğim telefonu :) şahsen ben microsoft olursa taş çatlasa 1520 yada 930 alırım. daha yenisini almam :) Ben Nokia için alıyordum. Sıkıntıları Nokia için çekiyordum.
aranızda hiç mi fanatik fenerli yok ? Durum sevmekten başka bir şey değil. sizin için önemli olmayabilir. Kimisi için önemli .
Nokia için sıkıntı çekmek? Varlığından bile haberleri yok kardeşim bu fanatikliğin öylesine haberin olsun :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Benim için hiçbir şey değişmeyecek :)
Zaten son zamanlarda Nokia MS adına çalışıyordu.
Yakın zamanda Şirketlere de Windows Phone'lu cebler girecek , Bence daha iyi oldu :spr

lost68

lost68

Üye
Doğrusu söylemek gerekirse ben Windows Phone olduğu için aldım wp candır gerisi heyecandır

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
kahraman333333

kahraman333333

Üye
ben kesinlikle alırdım samsung sony lg vs alanlar üzerinde marka için mi yoksa telefon android işletim sistemi olduğu için mi alıyolar birde onlara bak ayrıca birde şöyle düşünün yeni çıkan telefonlar android düzeyine gelirse ki geleceğine inanıyorum o zaman tekrardan nokia ön plana çıkabilir.

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Bence farkeden birşey olmaz Nokia'yıda severim microsoft'uda : )
İlk satın aldığım telefon 6230i sekiz sene kullandıktan sonra şuanda Lumia 1020 : )

Microsoft alıştıra alıştıra getiriyor sanırım ilk baştan Nokia Lumia ile Lumia ismini bize
(şahsen bana,yaptıklarıyla ve geliştirmeleriyle) beğendirdi.Sonrada sanırım Lumia ismi ile
yola devam ederler.Belki ilerde microsoft'ta yazarlar ama ben pek sanmıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

nonamex

Üye
Telefon alırken ihtiyacına göre değil de üzerinde ne yazdığına göre alan azınsanamayacak bir kitle varmış onu gördüm bu başlık sayesinde. Ahaha abicim şaka mısınız?

Telefon alacağım zaman ihtiyaçlarımı sıralarım ve bu ihtiyaçlarıma cevap veren en iyi telefonu alırım. X markasi Y markasi farketmez. Sonuçta hiçbiri babamın şirketi değil, neden duygusal bir bağ içine girme ihtiyacı hissedeyim?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, H.TOGAN ve emz
emz

emz

Üye
Telefon alırken ihtiyacına göre değil de üzerinde ne yazdığına göre alan azınsanamayacak bir kitle varmış onu gördüm bu başlık sayesinde. Ahaha abicim şaka mısınız?

Telefon alacağım zaman ihtiyaçlarımı sıralarım ve bu ihtiyaçlarıma cevap veren en iyi telefonu alırım. X markasi Y markasi farketmez. Sonuçta hiçbiri babamın şirketi değil, neden duygusal bir bağ içine girme ihtiyacı hissedeyim?

Ya bak o biraz bende de vardı. Ama gerçekten de bir isim için model ve sistem değiştirmem. Ana gerçektende nokia olsa hoşuma giderdi orası ayrı.

Telgrafla gonderildi.

braayn

braayn

Üye
nokiayı nokia yapan neydi
1.sağlamlık
2.güvenirlik
3.yazılım desteği

bu üç şeyi MS sunarsa bizlere yola devam he nokia ha MS derim .Şahsi fikrim ilk iki madde MS bize sunar ama nokia halen N8 'e ufak çaplıda olsa güncelleme yolluyorsa geçmiş cihazlarını ve onları kullanan nokia kullanıcılarını unutmadığı içindir.Aynı hissiyatla MS yaklaşırmı bilemiyorum bknz Wp7.5 li cihazlara sahipsiz kaldılar gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Nokia yazısı o telefonun üzerinden kalkarsa daha da işim olmaz Microsoftla falan. HTC'nin kapısını arşınlarım bundan sonra. Artık android mi olur, WP mi olur orasını da bilemem.

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar Ericsson firmasını hatırlayın köklü bir firmaydı daha sonra zarar edip sony tarafından alındı bir sure sony Ericsson diye devam etti şuan ki hali sony xperia olmuş durumda kimse artık Ericsson yazmıyor diye almamazlık ediyormu bence ne kadar sürer bilmiyorum ama ilerde nokia ve Microsoft işbirliğinde gelecek nokta aynı olacak Ericsson un unutulduğu gibi nokia da unutulacak ama kimse gocunmaz gale gelecek

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kameraya Bağli Nokia Gibi Taçını Kaptırmazsa Devam Ama İlk Önce 1520 Yada1020 Almaya Niyetim Var :oke:

Üst Alt