Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

BiteXx

BiteXx

Üye
Baba büyüksün sen ya yok cer al felanda certifika beklede hepsine son bu uygulama %100 başarılı..

• Beğen
Tepkiler: xinanux ve Symbianist

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Baba büyüksün sen ya yok cer al felanda certifika beklede hepsine son bu uygulama 0 başarılı..

Estağfurullah. Hayırlı olsun. Sayı gitgide artıyor. Hemen hemen her telefonda işe yarayacak gibi görünüyor

• Beğen
Tepkiler: xinanux ve xQx

bilgili_bilgili

Üye
c5-03 te sorunsuz çalıştı teşekkürler..
telefonun yeni güncellemesi çıkmış yüklesek acaba yeniden hacklemek sorun olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve xinanux
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: xinanux

moster89

Üye
siseditor programında istenen uygulama erişimine izin verilemdi dior ne yapacam ?

----------Eklendi @ 18:21:03 ---------- Yazıldı @ 17:23:18 ----------

eline sağlık kardeşim fakat her programda işe yaramıyor gibi :D

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
siseditor programında istenen uygulama erişimine izin verilemdi dior ne yapacam ?----------Eklendi @ 18:21:03 ---------- Yazıldı @ 17:23:18 ----------eline sağlık kardeşim fakat her programda işe yaramıyor gibi :D
bu ne simdi

• Beğen
Tepkiler: erhan1994 ve xinanux

erhan1994

Üye
Telefon e71 de bir türlü hack yapamadım daha kolayı yok mudur ?

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

samet_one1

Üye
C5-03 oldu tşkler

----------Eklendi @ 11:31:14 ---------- Yazıldı @ 11:22:44 ----------

C5-03 oldu tşkler

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Yapamayan arkadaşlar da forumda başka hack yöntemleri mevcut destek bölümlerine bakabilirler.

• Beğen

ramadism06

Üye
Çok tşk ederim "symbianist" n97 mini de denedim çalışıyor.

• Beğen

berkybb

Üye
arakadaşım bu hack olayını nasıl eski haline döndürcez yani nasıl silicez

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

ssoyhan

Üye
symbianist kardeş mobile secrutyi kurdum e72ye ama açılmıyor malesef devamını getiremiyorum ben de

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah daha önce e72'ye yapan arkadaş olmuştu. silip yeniden kurmayı dene istersen ya da yeniden başlat dene telefonu.

• Beğen

xinanux

Üye
symbianist kardeş mobile secrutyi kurdum e72ye ama açılmıyor malesef devamını getiremiyorum ben de

nasıl e72 de açılmıyor kurulumun sonunda reset atsın mı diyor ona evet demişşindir ondan böyle olmuştur.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
nasıl e72 de açılmıyor kurulumun sonunda reset atsın mı diyor ona evet demişşindir ondan böyle olmuştur.

sağolasın deneyen biri yardım etti işte ne güzel. malum ben en fazla 5 telefonda yapmışımdır bu işi ama burada bir sürü deneyen oldu. herkes tecrübelerini aktarırsa daha güzel sonuçlar elde ederiz.

• Beğen

ssoyhan

Üye
yardım için sağolun kapatıp açtım oldu eline emeğine sağlık aylardır korkuyordum yaptırsam mı diye temiz iş oldu :D bişey sorcam artık sertifikaya son.zip dosyasını silebiriz değil mi rompatcher önemli olan ?

• Beğen

xinanux

Üye
yardım için sağolun kapatıp açtım oldu eline emeğine sağlık aylardır korkuyordum yaptırsam mı diye temiz iş oldu :D bişey sorcam artık sertifikaya son.zip dosyasını silebiriz değil mi rompatcher önemli olan ?

silersin de yarın bir gün format atınca tekrar gelip indirmek zorunda kalırsın hafıza kartında yada bilgisayar varsa bir köşede dursun.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederiz hayırlı olsun

• Beğen

Üst Alt