Baba büyüksün sen ya yok cer al felanda certifika beklede hepsine son bu uygulama 0 başarılı..
sorun olmaz galiba. Tabi yeniden hacklemek gerekir. Güncellemede siliniyorc5-03 te sorunsuz çalıştı teşekkürler..telefonun yeni güncellemesi çıkmış yüklesek acaba yeniden hacklemek sorun olur mu?
bu ne simdisiseditor programında istenen uygulama erişimine izin verilemdi dior ne yapacam ?----------Eklendi @ 18:21:03 ---------- Yazıldı @ 17:23:18 ----------eline sağlık kardeşim fakat her programda işe yaramıyor gibi![]()
rica ederim listeye eklerim bunu da.Çok tşk ederim "symbianist" n97 mini de denedim çalışıyor.
2 yolu var. Birincisi: format atmak.ikincisi:yükledigin uygulamaları silmek. Ama neden?arakadaşım bu hack olayını nasıl eski haline döndürcez yani nasıl silicez
symbianist kardeş mobile secrutyi kurdum e72ye ama açılmıyor malesef devamını getiremiyorum ben de
nasıl e72 de açılmıyor kurulumun sonunda reset atsın mı diyor ona evet demişşindir ondan böyle olmuştur.
yardım için sağolun kapatıp açtım oldu eline emeğine sağlık aylardır korkuyordum yaptırsam mı diye temiz iş oldubişey sorcam artık sertifikaya son.zip dosyasını silebiriz değil mi rompatcher önemli olan ?