böyle bir iddiayı kesinlikle hack yöntemine bağlayamazsınız çünkü hack dediğiniz şey de bir program. Başka bir nedeni olmalı.Hack Yöntemini denedim ve olumlu sonuç aldım ancak 1 gün sonra farkettim ki java tabanlı uygulamalarımın hiçbiri çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
ilk yöntemde olmadıysa ikinciye o da olmadıysa üçüncüye geçmelisin onun için sırayla anlattım onları.kardeşim ben nokia e5 te denedim ikiside yeşil olmasına rağmen hala sertifika sorunu yaşıyorum installserver.exe yi de attım diğer yöntemide kullandım fakat olmuyor. Lisans almak için verdiğiniz linkteki siteye başvurdum son çare olarak. Sorun bende mi, birşeyi eksik yada yanlış yapmış olabilir miyim? Yani bunları deneyipte olmama ihtimali var mı? Teşekkür ederim
Hack Yöntemini denedim ve olumlu sonuç aldım ancak 1 gün sonra farkettim ki java tabanlı uygulamalarımın hiçbiri çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
hackle alakası olamaz uygulamaları kaldırıp tekrar kurun.
telefonunuzun modeli nedir ? hackten sonra güncelleme yaptınız mı ?Denedim ama olmadı.
konu yanlış yerde ama neyse kameraya girip ayarlardan kayıt yerini seçmene rağmen mi telefona kaydediyor? Bir de o donmanin nedenini bilmiyorum.c6 s60v3 değil ki konu tamamen yanlış yerde. Buradan zor bilgi bulursun herkesin telefon v 3ben nokia C6-00 kullanıyorum daha 1 gün bile olmadı fakat sorunları var.Eğer yardım edeblrsenız cok sevınırım.Sorunum ıse fotograf cektıgımde cekılen fotograf dırek telefon belleğine yada hafıza kartına gıdıyor.Fotografa ordan bakabılıyorum ancak Menu den fotograflara girğimde ise bembeyaz bır ekran cıkıyor yada ekran donuyor kırmızı tuşa basınca tekrardan ana menuye donuyorum.Pc'de ise rahatca gorebılıyorum.Ayrıca videolara gırmek ıstedgımde ıse ekran donuyor.sadece menuye donebılıyorum sadece vıdeolar ve fotograflar kısmına girince ekran donuyo kırmızı tus ıle ana menuye donebılyorum.Sorunuma yardım edebılrsenız cok sevıncem.
arkadaşlar nokia e5-00 de deneyen varmı e72 e71 klasmanında bir telefon bu işlemler işe yarar mı?
teşekkürler deneyeceğim.anlatımlar orada vıdeo ve resımlı olarak verıldı e serısınde oluyor takıldıgınız yerde yardımcı olmaya calısırım .
kardeş lazım olan herseyi konuda verdim zaten. Video da var izleyip yapman gerek. Hiç bilmeyen birine göre anlattım. Muhtemelen baştan aşağı bir göz attın zor geldi vaz geçtin. Kusura bakma aşama aşama yazıyor bakıp yapacaksın maalesef. Hata verirse yardımcı oluruzslm arkadaşlar ben yeni üye oldum n73 hach etmek için konuyu okudum fazla birsey anlamadım aff buyurun benim telefon orz.daha bazı menüler yok gibihack etmek için ilk başlangıç sıra ile ney olmalı arkadaşlar bilgi verirmisiniz n73 versiyonu yazdım yardımlarınıza teşekür ederim saygılarv4.0726.2.0.126.06.2007RM-133 NOKİA N738(49.01 yazıyor
