Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

inanu

inanu

Üye
gelmedi abi. Senin o ekteki serfitikaya son'daki rompatcher v3.1 lite'ı sildim tekrar yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. :(
yeri gelmişken faydalı bir bilgi olacağını düşünüyorum c: de patches diye bir klasör oluşur rompatcher kurulunca eğer bu klasörü yada içindekileri silersek rompatcherı açtığımızda no data yazar çözüm şu şekilde olur vereceğim linkteki patches.rar isimli dosyayı hafıza kartına indir içindeki patches klasörünü c: ye çıkart xplore programıyla sorun çözülecektir.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

triad

Üye
yeri gelmişken faydalı bir bilgi olacağını düşünüyorum c: de patches diye bir klasör oluşur rompatcher kurulunca eğer bu klasörü yada içindekileri silersek rompatcherı açtığımızda no data yazar çözüm şu şekilde olur vereceğim linkteki patches.rar isimli dosyayı hafıza kartına indir içindeki patches klasörünü c: ye çıkart xplore programıyla sorun çözülecektir.

link ölü kardeş :(

edit: pardon yanlış copy paste yapmışım deniom şimdi :D

----------Eklendi @ 22:20:09 ---------- Yazıldı @ 22:12:11 ----------

Oley yuppii telefonu h a c k l e d i m. Oh yeah :D

inanu

inanu

Üye
link ölü kardeş :(

edit: pardon yanlış copy paste yapmışım deniom şimdi :D

----------Eklendi @ 22:20:09 ---------- Yazıldı @ 22:12:11 ----------

Oley yuppii telefonu h a c k l e d i m. Oh yeah :D

şurayada upload ettim sanırım işin çözüldü.:oke:

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben az önce format attım sonra yenlden kurdum. Sonra nedense installserver patchi aktif olmadı derken bir baktım 1. Yönteme, attım installserveri. Şuan hacı oldu (sansürlüyoruz :D ) sen open4all patch ini enable yapabilirsen installserver.exe yi atıp hacklersin.
Bu arada symbiansist kardeşim özelden attığım mesajı dikkate alma 1. Yöntemle hallettim. Bide E63-1 i de ekleyebilirsin artık. Kendi E63-1 imde yaptım. Şuan hacı oldu ama installserver patchi E63 te aktif olmuyor yani 1. Yöntemle diye belirtmelisin yanına :oke:

aslında konuyu tam okuyunca o belli oluyor da ben yine de ekledim.

----------Eklendi @ 22:13:27 ---------- Yazıldı @ 22:07:53 ----------

bu arada ben gelene kadar da aranızda halletmişsiniz ne güzel valla. böylece daha da iyi öğreneceğiz birlikte :alkis

Mekansız 52

Mekansız 52

Üye
Aslında bu başlığı tesadüfen buldum hatta yotubeden buldum diyebilirim yani inanu abimin videosundan buraya uğradım. diyeceğim o ki googleda felan arama yaptığımızda üst sıralarda yok böyle faydalı bir konu . bunu değiştirmenin bir yolu yok mu yani yukarılara fixlemenin ? biliyorum konu dışı oldu ama ..

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu başlığı tesadüfen buldum hatta yotubeden buldum diyebilirim yani inanu abimin videosundan buraya uğradım. diyeceğim o ki googleda felan arama yaptığımızda üst sıralarda yok böyle faydalı bir konu . bunu değiştirmenin bir yolu yok mu yani yukarılara fixlemenin ? biliyorum konu dışı oldu ama ..

Zaten üst konu olduğu için aşağılara düşmez yani üstlerde kalır her zaman. Ama googleda da sabitlenemez o ziyaret sayısına bağlı. sağolsun inanu ben konuyu açtıktan sonra kendi telefonundan videoya kaydetmiş uygulama yöntemini. bazı arkadaşlar da daha kolay yapmak için izliyor.

Mekansız 52

Mekansız 52

Üye
Anladım . Yani işin aslı hackten sonra telefonlar coştu adeta . tekrar teşekkürlerimi iletip buradan uzaklaşayım en iyisi :) iyi forumlar abi ...

BrainFree

BrainFree

Üye

aslında konuyu tam okuyunca o belli oluyor da ben yine de ekledim.

----------Eklendi @ 22:13:27 ---------- Yazıldı @ 22:07:53 ----------

bu arada ben gelene kadar da aranızda halletmişsiniz ne güzel valla. böylece daha da iyi öğreneceğiz birlikte :alkis

Halllederz ya senin öğrencileriniz :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Anladım . Yani işin aslı hackten sonra telefonlar coştu adeta . tekrar teşekkürlerimi iletip buradan uzaklaşayım en iyisi :) iyi forumlar abi ...

rica ederiz. her zaman bekleriz her türlü sorunda. bir sürü yardımcı olacak insan var sağolsunlar.

----------Eklendi @ 23:56:45 ---------- Yazıldı @ 23:56:22 ----------

Halllederz ya senin öğrencileriniz :oke:

ne öğrencisi yav daha ben öğrenmeyi bitiremedim ki

----------Eklendi 21.11.2011 @ 00:01:17 ---------- Yazıldı 20.11.2011 @ 23:56:45 ----------

ben bu konuyu ingilizceye de çevirip yabancıları da mı toplasam acaba :s

• Beğen
Tepkiler: Mekansız 52

nokia13

Üye
kardeş tamamen yaptım fakat sonunda *#0000# yapıyo bişi açılıyor onda ama bende açılmıyor neden acaba :D

• Beğen
inanu

inanu

Üye
kardeş tamamen yaptım fakat sonunda *#0000# yapıyo bişi açılıyor onda ama bende açılmıyor neden acaba :D

*#0000# hangi yazılım sürümü olduğunu bulmak içindir. *#06# imei numaramızı görmek içindir.

• Beğen

sizsiz

Üye
arkadaşım çok saolasın seni çok sevdim :D çok saol kardeş

----------Eklendi @ 18:43:53 ---------- Yazıldı @ 18:43:29 ----------

bu arada c5-03 dede oluyo yaz bi kenara :D

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok saolasın seni çok sevdim :D çok saol kardeş----------Eklendi @ 18:43:53 ---------- Yazıldı @ 18:43:29 ----------bu arada c5-03 dede oluyo yaz bi kenara :D
sen de sağolasın. Pc'ye geçince eklerim onu da.

askfm

Üye
Sertifikaya son zip dosyasındakileri videoda yapılan şekilde yaptım talking sms proğramı ve 3d compass uygulamalarını sorunsuz bir şekilde yükledim.telefon c5-03

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun

romeoevo

Üye
N95 gerçekten mükemmel ellerine sağlık kardeşim...

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

mirac5511

Üye
selam arkadaslar c5batak oyununu nasıl indırebılırm yardımcı olurmusunuz

• Beğen
BrainFree

BrainFree

Üye
selam arkadaslar c5batak oyununu nasıl indırebılırm yardımcı olurmusunuz

Tam da yerine sormuşun da neyse :D
Bu link verdiğimde var mıdır bilemem ama atıyorum dene.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/tek-bir-oyun-icinde-okey-tavla-satranc-kizma-birader-dama-reversi-3-tas-9tas-192404.html

• Beğen

Üst Alt