Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

musty61ts

musty61ts

Üye
eyv kardeş işe yaradı. Umu hack in trial sorunu çıkarmasından sonra kara kara düşünüyordum açıkcası. Tel e72

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
eyv kardeş işe yaradı. Umu hack in trial sorunu çıkarmasından sonra kara kara düşünüyordum açıkcası. Tel e72
pek reklamimiz da olmadığı için zor buluyor millet galiba. Geçmiş olsun.

frk uzn

frk uzn

Üye
tesekkurler kardes n79 da denedım oldu

daha oncede hacklemıstım formatladım hack gıtmıstı umu nokıa hackle hacklemıstım ama bu işlem daha basit saol tekrar

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kardes n79 da denedım oldudaha oncede hacklemıstım formatladım hack gıtmıstı umu nokıa hackle hacklemıstım ama bu işlem daha basit saol tekrar
rica ederim hayırlı olsun sen de sağolasin

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
nokia c6-01 işe yaradı çok sağol ya sabahtan beri bunla uğraşıyodum oh be ! :)

• Beğen

alex_34

Üye
çok sağolun tebrikler

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun herkese

ciwan__47

ciwan__47

Üye
kardeş yaptım dediklerini ama olmuyor.. Private ile diğer sistem klasörleri açıldı erişim var ama unsigned uygulamalar yüklenmiyor..

• Beğen
inanu

inanu

Üye
kardeş yaptım dediklerini ama olmuyor.. Private ile diğer sistem klasörleri açıldı erişim var ama unsigned uygulamalar yüklenmiyor..

install server yaması etkin mi?

----------Eklendi @ 04:03:13 ---------- Yazıldı @ 04:00:31 ----------

install server yaması etkin değilse rom patcher da telefona uygun install server.exeyi c:\sys\bin klasörüne atın sorun çözülecektir.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla bırakacağım bu işi ben bu gidişle. O kadar yazdım oraya open4all açıldıgi sisteme eririldigi halde hala sertifika hatası veriyorsa aşağıdaki yöntemlere devam edin diye. Millet okumuyor mu, dalga mı geçiyor anlamadım ben :s

inanu

inanu

Üye
bizi sertifika probleminden kurtaran installserverdır.Hackte amaç telefona installserverı yedirmektir.Rompatcherda installserver etkinse işlem tamamdır eğer kırmızı gösteriyorsa o zaman manuel olarak yani elle tamamlayacağız bu işi rompatcherın open4all yani sistem klasörlerini açma seçeneğinden yararlanarak c:\sys\bin klasörüne telefonumuza uygun installserverı atacağız sorun çözülecektir.Eğer uygun olmayan bir installserver atarsak uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırız, onu silip uygun olanı attık mı sorun çözülür.Eğer Hack yapacağım diyorsak bunları az çok bilmemiz lazım.Sisteme eriştim olmuyor yapamadım diye bir şey yok.Dediğim gibi amacımız telefona installserverı yedirmek ya rompatcherın installserver yamasıyla yada c:\sys\bin klasörüne uygun installserverı atarak Hackin temeli budur........!

• Beğen

Emin Ş.

Üye
5800 işe yaradı çok tşk :)

• Beğen
Tepkiler: xinanux ve Symbianist

bilgili_bilgili

Üye
bu yöntemle telefonun garantisi bozuluyormu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve xinanux

xQx

Üye
S.A.
usta install server rt ve open 4all rp yesil oldu.
simdi ben hackledim mi?

sadece videodakileri yaptim(:

sayet oldu ise x6 16gb oldu. tesekkürler.
Allah ilmine kuvvet versin

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
S.A.
usta install server rt ve open 4all rp yesil oldu.
simdi ben hackledim mi?

sadece videodakileri yaptim(:

sayet oldu ise x6 16gb oldu. tesekkürler.
Allah ilmine kuvvet versin

evet simdi o instalserver acıkken sertifika sorunu olan uygulamaları yukleyebilirsin open4all acıkken sistem dosyalarına erisebilirsin tavsiyem o yamaları gerekli olmadıgı zamanlarda acık bırakma ozellikle open4all ı

• Beğen
ffatihh23

ffatihh23

Üye
o kadar yöntem denedim olmadı 2. denemede oldu telefon e52 6 aydır orjinal kullanıyordum bu sayede tüm uygulamaları yüklüyorum tşk ederim

• Beğen
smoke1980

smoke1980

Üye
bende telefon kapaniyor ya

----------Eklendi @ 14:53:29 ---------- Yazıldı @ 14:52:15 ----------

sizin gibi harfiylen yaptim virus proyu kaldiracagim zaman kapaniyor sonra aciliyor peki acilinca ne yapayim 5800 cebim...

----------Eklendi @ 14:59:12 ---------- Yazıldı @ 14:53:29 ----------

ewet oldu cok tesekkur ederim muthissiniz megersem virus prograi devrede idi iptal ettim yani devreden cikarinca oldu cok sukur kurtulduk ya emeginize saglik....

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Herkese hayırlı olsun. Rica ederim. Ne güzel herkes kurtuluyor.

• Beğen
Tepkiler: xinanux

Üst Alt