Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

omega53

omega53

Üye
N95 8GB 35.0.001 de denedim, hiç sorun yaşatmadı. Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve xinanux

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah

• Beğen
Tepkiler: xinanux

xinanux

Üye
çok kişi takıldı burada kurulum bittikten sonra reset atılsın mı diyor buna no diyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
enes146

enes146

Üye
Supersiniz telefonum e5-00 bunu arıyordum ve 1.yontemle iş halloldu sonsuz teşekkürler

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben anlatamadim mi acaba? Hala millet bana open4all yeşil ama installserver yaması yeşil olmuyor ne yapabilirim diyor. Konuya yazmadım mi ben bunu ya da yanlış mi anlattım acaba diye düşünüyorum. Bir daha gözden geçirecegim

• Beğen

xinanux

Üye
Yahu ben anlatamadim mi acaba? Hala millet bana open4all yeşil ama installserver yaması yeşil olmuyor ne yapabilirim diyor. Konuya yazmadım mi ben bunu ya da yanlış mi anlattım acaba diye düşünüyorum. Bir daha gözden geçirecegim

üstad yapan yapıyor yapmak istemeyen bence bahane üretiyor.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
aslında bunun sebebbi bence milletin üşenmesi. zor geliyor yazılanları okumak. yahu biz yazarken zor gelmiyor da millete okurken mi zor geliyor:s adam akıllı okusalar hiç bilmeyen biri bile yapar diye düşünüyorum. orda yazmasına rağmen aynı soruyu defalarca soruyorlar anlamadım gitti.

• Beğen

xinanux

Üye
fazla uzun olunca karıştırıyorlar mı nedir ? install server kırmızıysa uygun install serverı sys\bin klasörüne atın diye kestirip atmak lazım.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
fazla uzun olunca karıştırıyorlar mı nedir ? install server kırmızıysa uygun install serverı sys\bin klasörüne atın diye kestirip atmak lazım.

diğer yöntemleri de anlattım ki her telefona installserver olmuyor ya hani o bakımdan.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben daha profesyonelce olsun istemiştim. sadece bul çevir at değil kendi tecrübelerimi de aktarmak istedim ama almak istemeyenler çıkıyor demek ki

• Beğen

xinanux

Üye

burada bile reset atılsın mı sorusuna evet deyip bir sürü kişi takıldı halbuki o kadar kolay
her şey.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
onu da yazdım zaten sırf senin dediğin gibi çok fazla karıştırmasınlar görünce korkmasınlar diye kısaca restart isterse atmayın yazdım geçtim.

• Beğen
ascyuby

ascyuby

Üye
dostum bütün yöntemleri denedim tek tek heralde ben yapamıyorum cer filan bi türlü anlayamadım ama emeğine sağlık bu kadar kişiye yardımcı olmuşsun :)

• Beğen

okruzgar

Üye
harikasın.. 6700 slide ilk yöntemi denedim işe yaradı şu an sorunsuz bir şekilde kurabiliyorum herşeyi Ellerine sağlık teşekürler.. :)

• Beğen

berkybb

Üye
yaw hocam rompatcherda bu 2 yama ismi gözükmüyor no data diyor

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aynen bende de öyle oldu rompacta no data yazdı başka bişey çıkmadı

• Beğen