explore ı yuklerken sertıfıka hatası uygulama saglayıcınızla gorusun dıyor ne yapmam lazım... paylasım ıcın tesekkurler....
n80 de yaptım ama rompactaki install yeşil olmadı ama open4 yeşil oldu. Uygulama falan yüklerken sertifika hatası hala veriyor ?
----------Eklendi @ 14:09:53 ---------- Yazıldı @ 14:08:23 ----------
Eğer telin nokiaysa ovi storeden indir x-plore yi
explore ı yuklerken sertıfıka hatası uygulama saglayıcınızla gorusun dıyor ne yapmam lazım... paylasım ıcın tesekkurler....
Abi konuyu açmışsın çok güzel kullandım da işime de yaradı ama şunu fark ettim belirtmek istedim . Bir kez bu işlemi yapıp telefonu hackledikten sonra Mobile Security programına ihtiyaç yok . tmquarantine klasörünün C sürücüsünde bulunması ve Rom Patcher programının olması yeterli . Hatta Rom Patcher'i kaldırıp tekrar yüklediğimizde de Mobile Security programına gerek yok . Sadece içerisine girip ikonları yeşil renk yapmak yeterli oluyor . önemli olan tmquarantine klasörünün olması .
Belki gereksiz bir bilgi oldu ama sadece belirtmek istedim . Saygılar ...
O zaman 3 yontem dosyasının icinden installserver ı sys/bin e at bazı telefonlarda o patch calısmıyor
n80 de yaptım ama rompactaki install yeşil olmadı ama open4 yeşil oldu. Uygulama falan yüklerken sertifika hatası hala veriyor ?
----------Eklendi @ 14:09:53 ---------- Yazıldı @ 14:08:23 ----------
Eğer telin nokiaysa ovi storeden indir x-plore yi
haklısın ama onu söylemiştim mobile security kaldırılabilir diye. Dediğin gibi rompatcher kaldırılsa bile yeniden kurulabiliyor. Ama format atınca bunların hepsinin baştan yapılması gerekiyor. Senin de Dediğin gibi rompatcher kurulduktan sonra o klasöre ve mobile securitye ihtiyaç yok.Abi konuyu açmışsın çok güzel kullandım da işime de yaradı ama şunu fark ettim belirtmek istedim . Bir kez bu işlemi yapıp telefonu hackledikten sonra Mobile Security programına ihtiyaç yok . tmquarantine klasörünün C sürücüsünde bulunması ve Rom Patcher programının olması yeterli . Hatta Rom Patcher'i kaldırıp tekrar yüklediğimizde de Mobile Security programına gerek yok . Sadece içerisine girip ikonları yeşil renk yapmak yeterli oluyor . önemli olan tmquarantine klasörünün olması .Belki gereksiz bir bilgi oldu ama sadece belirtmek istedim . Saygılar ...
rica ederimAllah Razı olsun kardeş. Bir çok yöntem denedim N79 a olmadı hiç biri. ama bu çok iyi oldu teşekkürler
yok kusura bakmadım aksine teşekkür ederim. Tabi ki de herkes gördüğü şeyleri söyleyecek ki daha da geliştirip daha da faydalı bir anlatıma ulaşalim.Sadece fark ettim söyleyeyim dedim abi evet formattan sonra giden herşey gibi bu da siliniyor . İşinize karışmak gibi olduysa k.bakmayın..
rica ederim sen de sağolasınçok saol kardeş emegine sağlık
amin cümlemizden razı olsun.sağolasın[sıze=3]allah senden razı olsun kardesım cok aramıstım her yolu denemıstım olmamıstı bu oldu ! Emegıne saglık[/sıze]
rica ederimsiseditör oldu. Hem bunda sis'in ismini falan değiştirebiliyoz. Eline sağlık usta.
Rompatcherı yeniden kur gelir.

gelmedi abi. Senin o ekteki serfitikaya son'daki rompatcher v3.1 lite'ı sildim tekrar yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim.![]()
) sen open4all patch ini enable yapabilirsen installserver.exe yi atıp hacklersin.
Kardeşim ben az önce format attım sonra yenlden kurdum. Sonra nedense installserver patchi aktif olmadı derken bir baktım 1. Yönteme, attım installserveri. Şuan hacı oldu (sansürlüyoruz) sen open4all patch ini enable yapabilirsen installserver.exe yi atıp hacklersin.
Bu arada symbiansist kardeşim özelden attığım mesajı dikkate alma 1. Yöntemle hallettim. Bide E63-1 i de ekleyebilirsin artık. Kendi E63-1 imde yaptım. Şuan hacı oldu ama installserver patchi E63 te aktif olmuyor yani 1. Yöntemle diye belirtmelisin yanına![]()