kardeş Allah senden razı olsun ya ben opta stesine imeimi verdm bugün sildm bir sorun olmaz dmi klonlama falan?
Valla Kardeş sen otomatiğe bağlamışssın zaten Allah'tan arıyormuşşunya abi var ya böyle bir şey olduğunu neden daha önce söylemediniz yavAllah senden razı olsun valla süpersin çok çok sağol - E52 , E72 ve E71 üçünde de başarıya ulaştım çokta kolay oldu , eyvallah
![]()
. Rica ederim. Amin cümlemizden razı olsun.evet.ya 4 seneden beri bu proplemi yaşıyodum bir türlü bulamamştm hack yöntemini ama senin sayende bundan kurtuldum. Harikasn kardeş bde flash player bulablseydm başka bşey istemezdm
evet hata veriyo inanrmsn sırf bu yüzdn samsug galaxy ye dönücem onda hertürlü uygulama var flash player dahil
rica ederim. Cümlemizden razı olsun.5800 işe yaradı Allah senden razı olsun kardeşim
Kanka her türlü symbian telefonda denedim oluyor.. Olmuyor diye bişey yok. Yapamıyorsunuz![]()
işte o Dediğin imkansız gibi birşey. Verdiğim xplore orijinal sitesinden alındıexplore ı yuklerken sertıfıka hatası uygulama saglayıcınızla gorusun dıyor ne yapmam lazım... paylasım ıcın tesekkurler....