Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim her zaman :)

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
kardeş Allah senden razı olsun ya ben opta stesine imeimi verdm bugün sildm bir sorun olmaz dmi klonlama falan?

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Allah senden razı olsun ya ben opta stesine imeimi verdm bugün sildm bir sorun olmaz dmi klonlama falan?

Her ne kadar imei klonlanma tehlikesinden dolayı opdaya falan vermeyin dediysem de yine de opda içlerinde en güvenlisidir. Ben çok telefona opdadan sertifka aldım. Hiçbirine birşey olmadı ama belli de olmaz. Yani korkma o çok düşük bir ihtimal.

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
ya sana nekadar teşekkür etsem azdır cepten grdğm içn tşk butonunu blamadm bulsam tıklycm ben 5800 kullanyorum bir çok unsigned programını yükleyemyodm bukadar basit bir yöntemle Çözdük bu işi ben n73 le nekadar uğraşmştm ya bunu çözmek içn emeğne sağlık

----------Eklendi @ 21:48:38 ---------- Yazıldı @ 21:43:55 ----------

çok sağol kardş

• Beğen
Mekansız 52

Mekansız 52

Üye
ya abi var ya böyle bir şey olduğunu neden daha önce söylemediniz yav :) Allah senden razı olsun valla süpersin çok çok sağol - E52 , E72 ve E71 üçünde de başarıya ulaştım çokta kolay oldu , eyvallah ;)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ya abi var ya böyle bir şey olduğunu neden daha önce söylemediniz yav :) Allah senden razı olsun valla süpersin çok çok sağol - E52 , E72 ve E71 üçünde de başarıya ulaştım çokta kolay oldu , eyvallah ;)
Valla Kardeş sen otomatiğe bağlamışssın zaten Allah'tan arıyormuşşun :). Rica ederim. Amin cümlemizden razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mekansız 52
ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
evet.ya 4 seneden beri bu proplemi yaşıyodum bir türlü bulamamştm hack yöntemini ama senin sayende bundan kurtuldum. Harikasn kardeş bde flash player bulablseydm başka bşey istemezdm

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
evet.ya 4 seneden beri bu proplemi yaşıyodum bir türlü bulamamştm hack yöntemini ama senin sayende bundan kurtuldum. Harikasn kardeş bde flash player bulablseydm başka bşey istemezdm

bir faydam dokunduysa ne mutlu bana. flash player maalesef herkes için bir sorun. yükleme yöntemini biliyorum ama çalışmıyor dediler yükleyenler. yüklerken dahili bileşen hatası alıyorsun değil mi? (ya da güncelleme hatası)

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
evet hata veriyo inanrmsn sırf bu yüzdn samsug galaxy ye dönücem onda hertürlü uygulama var flash player dahil

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
evet hata veriyo inanrmsn sırf bu yüzdn samsug galaxy ye dönücem onda hertürlü uygulama var flash player dahil

isrtersen sen de diyecğim yöntemi dene 5800'da denemedim olur mu bilmem. Ben 6710 navigatorde denedim flash lite 3.1 mi ne vardı onu. sis editor ile flash uygulamasını parçalayıp içindekileri olduğu gibi atınca menüde flash çıkıyor. dediğim gibi işe yarar mı bilmem.

----------Eklendi @ 21:51:08 ---------- Yazıldı @ 21:50:32 ----------

öte yandan ben nokiadan vaz geçemiyorum. daha doğrusu symbiana çok alıştım. yabancılık çekerim diğerlerinde.

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
bende 10 yıldır nokıa kullandm symbıan.lı telden vazgecmdm ama nokıa geri kaldı samsungdan kardş bu arada flash lite programını.mı indrmem gerek acaba öyle bir program yok menüde çünkü

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmayacağı için öyle kısadan anlattım. Sistem dosyasına zarar verme ihtimali var dediğim şeyin çünkü. Anlatmak istediğim yüklemek kolay da o flasha destek verilmiyor.

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
ben flash lite 3 yükledm dahili bileşen değl dedi yüklenmedi, bu flash falan atma yöntemi varmış burda acaba öyle yapınca bir işe yararmı ya facebookaki videoları izlesem yeter kardş

----------Eklendi 17.11.2011 @ 00:10:24 ---------- Yazıldı 16.11.2011 @ 23:50:15 ----------

sen facebookta video izleyebilyormusun?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben facebook kullanmıyorum. Ama youtube için denedim hani realplayer ile değil direkt tarayıcı ile izlenmedi.

pesimisttayfun

Üye
5800 işe yaradı Allah senden razı olsun kardeşim

• Beğen
Mücahit G

Mücahit G

Üye
Kanka her türlü symbian telefonda denedim oluyor.. Olmuyor diye bişey yok. Yapamıyorsunuz :)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kanka her türlü symbian telefonda denedim oluyor.. Olmuyor diye bişey yok. Yapamıyorsunuz :)

Aynen dedim ya E7'de oluyorsa herhalde tüm v3, v5 ve s^3'lerde olur. Bizzat denedim E7'de. Ama bazılarında hata vermiştir elbet bazı nedenlerle. Onları da çözmek için yardımcı oluyoruz artık.

katot

Üye
explore ı yuklerken sertıfıka hatası uygulama saglayıcınızla gorusun dıyor ne yapmam lazım... paylasım ıcın tesekkurler....

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
explore ı yuklerken sertıfıka hatası uygulama saglayıcınızla gorusun dıyor ne yapmam lazım... paylasım ıcın tesekkurler....
işte o Dediğin imkansız gibi birşey. Verdiğim xplore orijinal sitesinden alındı

Üst Alt