Bir buçuk İki milyar telefona para vermek

Sponsorlu Bağlantılar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Konuya bak ya :halay2:

aleranol

aleranol

Üye
erergun bie önceki mesajımı inceleyebilseydin yanlış düşündüğünü fark edersin.

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
erergun bie önceki mesajımı inceleyebilseydin yanlış düşündüğünü fark edersin.
Ya bak hepinizin yaşamadığı bir duygu var bir milyar telefona para veripte düşürmek :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca mesajı editledim okuyunuz lütfen

aleranol

aleranol

Üye
pspnin parlaklığı kisikta iken 4 saat gran turismo anca oynanıyor.
ve ben 250tllik telefonu düşürünce içim yanmisti.

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
pspnin parlaklığı kisikta iken 4 saat gran turismo anca oynanıyor.
ve ben 250tllik telefonu düşürünce içim yanmisti.
işte depresyona girdim bildiğin :D neyse pilin düzgün değildir git orjinal al ben en kısıktan bir fazlayken 7 saat oynadığmı biliyorum

aleranol

aleranol

Üye
zaten 3 ekran ayarı var. en düşükte 4 saat kadar gt5 oynanıyor. en yüksekte 2 saat yada 2.4 saat kadar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu kadar sacma bi olay yok her dakka oyun icin psp veya ps mi acicaz ? İs adamiysa isini halletmek icin pc mi ariyacak ? Alir adam bi s3 hem oyun hem gmail hem face hem konusma hem msj hem whatshap youtube twetter google islemleri internet hepsini bi telefondan halleder mantikli dusun oyle konu ac
hala konsolda oyun oynamakla telefonda oyun oynamanın zevkini bir tutuyorsunuz ya :vur

• Beğen
Tepkiler: erergun

Samet.25

hala konsolda oyun oynamakla telefonda oyun oynamanın zevkini bir tutuyorsunuz ya :vur

Bu tercih meselesi kimi pc de oyun oynamayi sever kimi psp de kimi ps de kimi telde kimide disarida arkadaslariyla :banghead:

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
zaten 3 ekran ayarı var. en düşükte 4 saat kadar gt5 oynanıyor. en yüksekte 2 saat yada 2.4 saat kadar
Pilinde sorunun var ayrıca dört tane video da çekebilirim inanmıyorsan

- - - Eklendi - - -

Bu tercih meselesi kimi pc de oyun oynamayi sever kimi psp de kimi ps de kimi telde kimide disarida arkadaslariyla :banghead:
Tercih değildir bende inanmıyordum konsolun bu kadar saracağına ama telefonu elime almaz oldum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

İste burada kendinle celisiyorsun kisiden kisiye degisir dedin ama onceki mesajini bir daha okumalisin ayrica dokunmatik ekranda oyun oynamakla konsolda veya pcde oyun oynamak kiyaslanamaz bile her birinin zevki farklidir playstationdaki fifa ile telefodaki fifayi nasil bir tutarsin

Matthe

Matthe

Üye
:vur

Üst Alt