Bir buçuk İki milyar telefona para vermek

Sponsorlu Bağlantılar

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Bir buçuk İki milyar telefona para vermek
Bence büyük bir saçmalıktır nedenmi şimdi bir milyar yedi yüz elli tl paramız var demi bunun :

1-)299 tlsine gidip psp alıyoruz
2-)50 tlsine pspmize 16 gb lık hafıza kartı +2 tane aksesuar alıp kırdırıyoruz sınırsız oyun attırıyoruz
3-) 600 tlsine gidip 2. el garantili ipod 5. nesil alıyoruz
4-)400 tlsine xperia neo - arc - neov - active vs bir telefon alıyoruz
5-)50 tlsine telefona aksesuar alıyoruz
6-) 300 tlsine inca vero 16gb 7 inç tablet alıyoruz
7-) 50 tl tablete eşya
1749 tl 1 tlsinede alt büfe Ahmet dayıdan çiklet alıp bunları açarken çiğniyoruz ve 1 adet playstationumuz oluyor ki telefonlardan 10 kat daha fazla oyun zevki veriyor 1 tane ipodumuz kaliteli bir şekilde video ve müzik 1 tane orta standart telefonumuz ve bir tane tabletimiz var internet için daha ne olsun :D
Ayrıca arkadaşım ben burada fikrimi ve param olursa yapacağımı yazıyorum adam gelmiş prestij demiş bavul demiş geçin bunları böyle yapmamın sebebi zamanında n70 i düşürmemdi ozamanlar 1 milyardı neyse ve hepinizin unuttuğu ayrıntı pspnin ekran parlaklığı orta düzeydeyken 6 saat oyun oynayabilirsiniz ipodun şarjı fullken 30 saat müzik dinleyebilirsiniz ayrıca dışarı çıkarken ipodla telefonu alacaksınız oda çok kalın değil

hikmet366

hikmet366

Üye
Banane Ya :dry: Veririm Vermem Ama İyi Hesaplamışsın Onları

Akıncı

Akıncı

Üye
Hesap güzel ama bulabilmek önemli :good:

TheMadness

TheMadness

Üye
İyi de bu kadar cihaz yerine tek cihaz taşımak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
Reexecution

Reexecution

Üye
nexus 4 ' e laf mı söylüyorsun şimdi :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Yanında valizlemi gezicen ?

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
İyi de bu kadar cihaz yerine tek cihaz taşımak daha mantıklı.
İşte tek avantajı o yani

- - - Eklendi - - -

Yanında valizlemi gezicen ?
Dışarı çıkıldığında ipodla telefonu aynı anda taşına bilir çok rahatça evdeykende tablet + psp

- - - Eklendi - - -

Hesap güzel ama bulabilmek önemli :good:
Bulmakta kolay aslında tablet hepsiburada dan psp teknosadan ipod sahibindenden telefonda çarşıdan :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
İşte tek avantajı o yani

- - - Eklendi - - -

Dışarı çıkıldığında ipodla telefonu aynı anda taşına bilir çok rahatça evdeykende tablet + psp

- - - Eklendi - - -

Bulmakta kolay aslında tablet hepsiburada dan psp teknosadan ipod sahibindenden telefonda çarşıdan :D
Ben genelde dışarda internete girer ve aşırı oyunda oynarım.

Mert

Mert

Üye
Neye göre kime göre saçma? İşi gereği günün her dakikası aktif olması gereken insanlar için son derece gerekli bir şey bu üst seviye akıllı telefonlar.
Normal insanlar için de gereksiz değil aslında. 1 ay kadar önce iPod+telefon ikilisini kullanıyordum. Sürekli yük oluyordu cebimde. Şimdi tek telefonla çok daha rahat ediyorum.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bence büyük bir saçmalıktır nedenmi şimdi bir miyar 750 tl paramız var demi bunun :

1-)299 tlsine gidip psp alıyoruz
2-)50 tlsine pspmize 16 gb lık hafıza kartı +2 tane aksesuar alıp kırdırıyoruz sınırsız oyun attırıyoruz
3-) 600 tlsine gidip 2. el garantili ipod 5. nesil alıyoruz
4-)400 tlsine xperia neo - arc - neov - active vs bir telefon alıyoruz
5-)50 tlsine telefona aksesuar alıyoruz
6-) 300 tlsine inca vero 16gb 7 inç tablet alıyoruz
7-) 50 tl tablete eşya
1749 tl 1 tlsinede alt büfe Ahmet dayıdan çiklet alıp bunları açarken çiğniyoruz ve 1 adet playstationumuz oluyor ki telefonlardan 10 kat daha fazla oyun zevki veriyor 1 tane ipodumuz kaliteli bir şekilde video ve müzik 1 tane orta standart telefonumuz ve bir tane tabletimiz var internet için daha ne olsun :D
işte budur ya :spr

• Beğen
Tepkiler: erergun
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Neye göre kime göre saçma? İşi gereği günün her dakikası aktif olması gereken insanlar için son derece gerekli bir şey bu üst seviye akıllı telefonlar.
Normal insanlar için de gereksiz değil aslında. 1 ay kadar önce iPod+telefon ikilisini kullanıyordum. Sürekli yük oluyordu cebimde. Şimdi tek telefonla çok daha rahat ediyorum.
Belirttiğim gibi bana göre saçma :D :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
güzel fikir :) benim tele vereceğim para en fazla bir milyar olur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kismen dogru ama soyle bir sey var 2000 tlye telefon alsak psp veya ipod alamiyor muyuz? 2000 tlye telefon aliriz sonra pspmizi tabletimizi falan alabiliriz illaki bunlari alip sonrada vasat bir telefon almak zorunlulugu yok

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Kismen dogru ama soyle bir sey var 2000 tlye telefon alsak psp veya ipod alamiyor muyuz? 2000 tlye telefon aliriz sonra pspmizi tabletimizi falan alabiliriz illaki bunlari alip sonrada vasat bir telefon almak zorunlulugu yok

Ben kendime gore düşündüm bir iki milyarı yatırırım da fakat uzun süre para ayarlayamam mesela n70 popilerken bir milyara 2. el aldim 2 ay sonra kaybettim hala evlat acısı gibi içimde :D yada şimdi alsam da bozulsa aynı duygu olacağı için bu şekil düşünüyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
düz mantık :alkis

Emip

Emip

Üye
​güzel hesaplama

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hesap güzel farklı bir yaklaşım :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bence bir telefona 2milyar ve üzeri para vermek bence akıl karı bir iş değil ben olsaydım o telefonun ucuzlamasını bekler ondan sora fiyatı düşünce alırım daha iyi

ka_za

ka_za

Üye
Psp deki oyun Android ve iosun gerisinde kaldı artık bunu kabul etmek lazım

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Psp deki oyun Android ve iosun gerisinde kaldı artık bunu kabul etmek lazım

Sadece azıcık grafik olarak psp de god of war assasins vs oynarsan anlarsin bende psp ve android tel var hic kullanmiyorum telefonu

Üst Alt