FanaTürk
Üye
Bence siteden uzak kalmış bir yönetici yanlışlıkla yapmıştır.Art niyet yoktur. Siteyi reklam sanmıştır; yasaklamıştır. Olur böyle hatalar; su işleri yakalar...
![]()
Burada bir ihtimal üzerinde duruyorum; kesin bir yargı yok. Yöneticilerden birinin hata yapmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Salak kafiyeli espiri ise hiç bir anlam ifade içermiyor. Yazılarımı takip eden birisi böyle küçük manasız kafiyelerden hoşlandığımı görebilir.
Kaldı ki yorumumda haklı çıkmış bulunuyorum. Siteden uzak kalmış bir yönetici diye tahminde bulunmuştum. Siteye yeni atanan bir yönetici hata yapmış.
O yönetici benim sonu salak kafiyeli espiri ile biten ihtimal yorumuma alıntı yapıp altına sinsi smiley "
:" gülüşü kondurunca siz bana kıl kaptınız..."Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye..." atasözünü kullanmıştınız; şimdi ben kullanıyorum. Ben kendileriyle dalga geçtiğimi düşünen kişilerin arasında hiç birşey olmamış gibi devam edem. Madem sizin düşünceniz değişmeyecek ben de giderim...
Herşey için teşekkürler...
Art niyet yoktur. Siteyi reklam sanmıştır; yasaklamıştır. Olur böyle hatalar; su işleri yakalar...

ostum bak bir kişinin git demesiyle gidilmez,kal demesiyle kalınmaz tamam hata yapmış olabilirsin ama biz affettik,bunlara gerenk yok
)
l: