Bilim adamları şokta: DNA'sı yok!

Sponsorlu Bağlantılar



Adilx05

Adilx05

Üye
Hiçte 2007de Ölmüş Gibi Durmuyo Baya Fosil Olmuş
 
mürteza16

mürteza16

Üye
 
emreexxl

emreexxl

Üye
.
 
Son düzenleme:
dumanibo

dumanibo

Üye
Şu "uzaylı olduğuna inanan varmı hala" diyen arkadaş nasıl bi kafa yapısında anlamıyorum.Bak şöyle düşün arkadaşım.Koskoca "evrende" tek başımıza olacak değiliz.Bizim yaşadığımız güneş sistemi bile aklımızın alamayacağı kadar büyüklükte.Kaldı ki bu "evrende" kaç bin tane belki de kaç milyon tane güneş sistemi var ? Hiç düşündün mü ? Biraz tarafsız düşün.Kesin var yada kesin yok demeyin.Sadece ihtimal verin.Ben var yada yok demiyorum.Olabilir de olmayabilir de..Ancak koskoca evrende tek olmayacağımızı düşünüyorum.Ve yaptığım araştırmalar da olabilirlik ihtimalini artırıyor.Haa bir de Kur'an a bakmanı tavsiye ederim.Orada 18.000 alem derken neyi kastediyor biraz anlamaya çalış.Önemli bilginler bu konuyla ilgili "18.000 alemden kasıt çokluğu anlatmaktır,kinayedir" demekte.Tabi ki bu çokluk ne kadar , kimse kesin bilmiyor..Bu durum da evrende tek olmadığımıza ihtimal veriyor.

Evladım senin o dediklerini senden iyi bilmekteyiz. Evren dediğinin hepsi sadece bu alemdir. Ona bakarsan dinimizde insan eşref-i mahlukat, yaratılmışların en şereflisidir. Tabii ki Allah bilir ama uzayda yaşam olduğunu savunanlar evrimi ve kainatın sonsuzluğunu iddia edenlerdir. 18.000 alem konusunu da iyi araştır (mesela Ashab-ı Kehf, Yecüc-Mecüc, cinler vs.). Bunları uzaylı sayıyorsan ne ala, yoksa üzgünüm ama bu evrende yalnızız.
 
Son düzenleme:
emreexxl

emreexxl

Üye
Evladım diyosun da yaşın kaç dostum ? Önce benimle konuşurken haddini bil.Emin ol ben bu konulara yıllarımı verdim her araştırmam analizim objektiftir.Senin gibilerin yaptığı gibi yapıp bir şeyi körü körüne savunmam ben.
2.si evren dediğimiz şey nasıl sadece bu alem oluyomuş onu bana açıkla bende sana haklısın diyeyim.Ayrıca bu lafı başka yerde söyleme alay konusu olursun benden sana bir dost tavsiyesi.
3.sü ben uzayda kesinlikle yaşam var demiyorum sadece olabilirlik ihtimalinden bahsediyorum .senin dediğin gibi evrim teorisini savunmuyorum ve kainatın da bir sınırı olduğu kanaatindeyim ancak o sınır bizim aklımızın alamayacağı kadar kat be kat fazlası.
Orada insanın eşref-i mahlukat olduğundan söz etmişsin bunun konumuzla bi ilgisi yok konuyu saptırma.
Bana bunlarla gelme mantıklı açıklamalarla gel bu kadarı sana yeter de artar bile.Haa bu arada bana araştır diyeceğine sen araştır önce.Böyle sallama şeyler yazacaksan bidaha ciddiye bile almam seni dostum.
Haa bu arada bişey daha eklemem gerek..
Sen kesin konuşuyosun "Üzgünüm ama yalnızız" diyosun bu kadar mı eminsin.Madem eminsin sebepleriyle birlikte açıklarsın yoksa dediğim gibi ciddiye alınmazsın.
 
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Bırakın kim nasıl düşünmek istiyorsa öyle düşünsün, neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Ben yalnız olmadığımıza birçok bilim insanı gibi eminim, bu kadar.
 
emreexxl

emreexxl

Üye
Bırakın kim nasıl düşünmek istiyorsa öyle düşünsün, neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Ben yalnız olmadığımıza birçok bilim insanı gibi eminim, bu kadar.
Dostum haklı sayılırsın ancak eğer biri birşeye inanıyosa ve inandığı şey hakkında hiç bir doğruluk payı yoksa o kişiye anca hayalperest denir.Olmayan şeylere istediği şeylere inanmak gerçeklere aykırıdır çünkü.
 
minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar kimsenin inandığı şeye hakaret edemezsiniz ya da yargıda bulunamazsınız.

Argo/hakaret içeren mesajlar düzenlenmiştir.
 
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Uzaylı kankama mesaj attım gelirken aydan bir kavanoz hava ,nefes getirecek
 
dumanibo

dumanibo

Üye
erendgn44 sen fazlaca Star Wars falan seyrettin galiba. Uzaylı diye bir şey yok. Benim delilim 4,5 milyar yıldır dünyaya bir tanecik bile uzaylı gelmemesi. Eğer varsa delilin sen getir ben de inanayım. Senin beni ciddiye almana ihtiyacım yok.
 
Son düzenleme:
Marco Laren

Marco Laren

Üye
bu uzaylilarda hic buralara ugramaz
 

Benzer Konular

afsinbeyyy
Cevap
9
Görüntüleme
525
Astrosman
Preloader
Cevap
2
Görüntüleme
836
SucX
Cevap
18
Görüntüleme
2K
Cynical


Üst Alt