Bilim Adamları Şokta: DNA'sı yok!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Bilim Adamları Şokta: DNA'sı yok!..


Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın,Kimine göre ise her şey tartışmalı...
Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.
İşçi Francisco Garcia:"Yaşayan ikinci bir yaratık gördüm. Gördüğüm 70 cm. boyunda bir insancıktı. Onu çiftlik kapısından çıkarken gördüm, sonra hızlıca oradan uzaklaştı" dedi. İlk yaratık, Meksika'da 2007 yılında bulunduğunda büyük bir şok yaşanmıştı.
Çeşitli incelemeler sonunda bazı UFO uzmanları bu yaratığı 'uzaylı' olarak nitelendirirken, bazı uzmanlarsa yaratığın henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü olabileceğini savunuyor: Yakalanan ilk yaratık üzerine yapılan DNA testlerinden herhangi bir sonuç çıkmadı.
'Bild am SONNTAG' gazetesi muhabiri Michael Remke, yaratığı görmek için Meksika'daki Metepec kentine gitti. İzlenimlerini aktarırken, "Göz çukurları, insan üzerinde korkutucu bir etki yaratıyor" ifadesini kullandı.
Veteriner Marco Salazar, yaratığı bulan çifçinin, bir anlık korkuyla onu boğarak öldürmesinin hemen ardından inceleme fırsatına sahip olduğunu anlatırken "Şu ana kadar her türden hayvanı görme imkanım oldu, ama böyle bir şey daha önce hiç görmemiştim" dedi.
Etobur bir hayvanın diş yapısına sahip bu yaratığın; aynı zamanda kafatasının yapısı itibariyle de diğer hayvanlara göre daha zeka seviyesine sahip olduğu düşünülüyor. Diş yapısı, kertenkeleye benzeyen yaratık; eklem ve iç kulakları yapısıyla insana benzediği söyleniyor.
Dört ayrı labaratuvarda en modern tekniklerle DNA yapısı çözülmeye çalışıldı ancek bir sonuç alınamadı. Uzmanlar "DNA'sı yok. Ya da var ama bu tekniklerle biz inceleyemiyoruz" diyor.
Bulunan yaratığın hücre testlerinde, bedenini ince bir deri tabakasının kapladığı ve daha önce tanımlanmamış, ilkel yaratıklara göre çok daha gelişmiş gözlere ve iç kulağa sahip olan bir canlı olduğu kaydedildi.
Çiftçinin yaratığı öldürmeden önce fotoğraflarını çektiği ve bu fotoğrafların yakında yayınlanacağı bildiridi




 
  • Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ', Sebepsiz Fırtına ve Catty


legend5858

legend5858

Üye
vayy be ne ilginç birvarlık
 

metafizikuzmani

Üye
Metafizik uzmanı ve psikanalist-yazar Gökhan Hani açıkladı...
Meksikada görülen bu varlık Kuran-ı kerim'in El-keyf Süresinde açıklanan Yecüc ve mecüc olma ihtimali var.Hz.Zülkarneyn tarafından yecüc ve mecüc ırkları iki dağ arasına sıkıştırılarak o dağın üzerine demir kütleler ve bakır eritmiş olduğu bilgisidir.Dünya tarihinde ilk defa bu tarz bir varlığın insana benzediği gerçekliğinden hareket ederek diş yapısı,eklem düzenekleri ve bakışında buluna zeka olarak yecüc ve mecüc ırkının olduğu görülmektedir.Zaten 2007 de ilk defa 70 cm uzunluğunda görülen insana benzeyen bir yaratığın daha görüldüğü fakat onun kaçtığı bilgisininde yer aldığıdır.Ekranda görülen bu yaratık yecüc ve mecüc soyundan olduğu sahih hadisler tarafından da desteklenmektedir.İnsana benzeyen fakat fesatçılık ve bozguncu olmalarından dolayı H.z Zülkayneynin gittiği ülkede iki dağ arasına sıkıştırılmış fakat öldürülmemişlerdir.Kıyamete yakın bir zamanda iki dağ arasından topyekün çıkacakları ve su bulmak için saldıracağı gerçekliğini bu konuda araştırma yapan yada bilgisi olan kişiler tarafından bilinmektedir.Meksikanın coğrafi yapısı incelendiğinde görülecektir ki iki ye ayrılmış volkanik dağlar ayrıca büyük çöller olduğu bilgisidir.Hz.zürkaynen yecüc ve mecüc kavmini birbirine yapışık iki volkanik dağ arasına yada orta boşluklarına yecüc ve mecüc kavmini hapsetmiştir.Görülen bu yaratık asla ufo değildir.Ufolar yer yaratıkları olmadığı gibi vucut yapıları kristalize olduklarından yeryüzünde yaşamaları imkansızdır.Bu görülen yaratık incelendiğinde köstebek misali ayak yapısından dağlara çıkan ve inen bir eklem yapısı olduğu gözlenebilir.Yecüc ve mecüc kavmi insana benzeyen ve kıyamete yakın çıkarak çöllerde su aramaya gececeği hadisi aynı zamanda resimde görülen yaratığın 2007 yılında ondan daha büyük olarak görülen fakat kaçan yaratığın yavrusu olabileceği anlamı da vardır.Hadisler incelendiğinde bir gecede binlerce kez üreyen yaratıkların yani yecüc ve mecüclerin varlığından söz edilir.Bu yaratığın yecüc ve mecüc olma ihtimali yüksektir.
 
CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
demek uzaylılar kristalize yapılı hmm :) vaybe görenler var demekki :ehe
 
Consul9

Consul9

Üye
:korktum:
 

researcher

Üye
Bu baslıgı turkishCowboy acmalıydı bende fake demeliydim....:ehe

ama gercekmis .... :)
 

goliykorol

Üye
yaa birakin resmen photoshop boyle safsatalar surekli cikariliyor
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Salihyet

Salihyet

Üye
DNA'sı yapay bir kandırmaca olduğu için bulunmuyor da olabilir..
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gece gece tırstım ben
 
Feel It

Feel It

Üye
acayip bir yaratık yüzüklerin efendisindeki o insancığa benziyor biraz :coold:
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok ya gerçek bu bizim smegol ya tanımadınızmı
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Uzaylı muzaylı demeyin arkadaşlar kucaklayın onları, onlar da insan niye öldürüyorsunuz ben olsam yasa cıkartırım uzaylılar ıcın onlarınkı de can ya hu,kime ne zararları var.Tamam görüntüleri iğrenc olabılır ama bazı ınsanlar uzaylıdan da beter lütfen ama:)
 
aLone

aLone

Üye
pek inanasım gelmedi ama gerçek gibi ya
 
arslansem

arslansem

Üye
Dün haberlerde de gördüm.Çok ilginç bi durum
Adam öldürmeden önce fotoğrafta çekmiş.Onları da yayınlayacakmış
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Cidden fotogaleri beni şaşırtmayı başardı.
 
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
:hmmm
 
Cynical

Cynical

Üye
Haberlerde aynı yaratık için DNA'sı insanınkine benzerlik gösteriyor dedi. Ortam müsait ya, herkes farklı birşeyler sallıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

afsinbeyyy
Cevap
9
Görüntüleme
526
Astrosman
Preloader
Cevap
2
Görüntüleme
842


Üst Alt