Bilgisayarcıları Anlamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

The Pierre

The Pierre

Üye
İso yu almayıp direk indirecektimde internet sorunu var

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The SLayeR
stalker67

stalker67

Üye
Ram'den daha önemli parçalarım var. 8 gb ram'i çalsalar ne olur ;) Ekran kartım giderse katliam çıkartırım :D
ne olursa olsun benzeri bir durumda bilgisayarcının yanında utanmam beklerim(eğer müdehale edemeyeceğim bir arıza vs. olursa ki son 1-2 yıldır böyle bir sorun yaşamıyorum)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
ne olursa olsun benzeri bir durumda bilgisayarcının yanında utanmam beklerim(eğer müdehale edemeyeceğim bir arıza vs. olursa ki son 1-2 yıldır böyle bir sorun yaşamıyorum)
Ben bilgisayar tamircisine gitmedim. İhtimaller üzerine söyledim.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi :)Konuyu Taşıyan Yönetici Kardeşim Konum Gereksiz Mi Acaba. Deneme Mesajı Değil. Konu Dışı Bölümü Niye Var Merak Ettim.

0MG90

0MG90

Üye
Konu dışı bölümünde teknolojik konular yok

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: stalker67
0MG90

0MG90

Üye
W7 içeriyor:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Format AT Düzelir Yada Getir Bakalım Format ATarsak Düzelir O :bilmm :kop::kop::kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve B.A.R.O.N
Fenomenon

Fenomenon

Üye
benim de laptobun adaptör girişi bozulmuştu kuzenin tanıdığı bilgisayarcıya götürdük. küçücük parça değişimi yapmış 80 lira verdim. belki anlasak 5 liralık bir parça ama anlamayınca mahkum oluyoruz işte.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
0MG90

0MG90

Üye
:ah:
Tamam Da Bu Da Konunun Gereksiz Olduğunu Göstermiyor. Konuma Ve Bana Hakaret Gibi Bir Şey Konuya Gereksiz Demek. Mesaj Kastığımı Düşünen Varsa Forumdaki Yazılarıma Bakabilir. Maxicep'i Seviyorum Ama Bu Olmadı. @Admin
Ne ah mah falan? Ne dediğimi anlamıyor musun? Konu dışı bölümü teknolojik konular içermiyor diyorum, ben gidip Site hakkında bölümüne bana telefon önerin desem doğru olur mu?

Konu Dışı
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...

The SLayeR

The SLayeR

Üye
aynen bilgisayarci = kazıkçı bnce gecen bi akrabama formata 50 kagit istemis artik is olmadigindan zira cgu herkes format atmayi ogrendi gleni kaziklamaya calisiyolar galiba dedim dayi ben hallederim dedim sevindi adam ayiptir bnce yaptiklari konu sahibi kardesiminde basina bole bi durum gelmis gecmis ola ne diyim hepsi bole nerdeyse bunlarin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
ayrica dipnot bende herseyinden anliyorm cevredekiler beni cagirir pc lerine bisey oldugunda hep harcligimida cebime koyarlar iyi oluyor valla :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ne ah mah falan? Ne dediğimi anlamıyor musun? Konu dışı bölümü teknolojik konular içermiyor diyorum, ben gidip Site hakkında bölümüne bana telefon önerin desem doğru olur mu?

Konu Dışı
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...
Anlatmak istediğiniz olaylar kısmına kesinlikle katılıyorum. Ki konuyu okursanız bir olay anlattım ve içinde teknoloji geçmiyor. Bir bilgisayarcının attığı kazığı anlattım. Hala konumun neden gereksiz bölümüne taşınmasini merak ediyorum. Başka bölüm olur ama konu gereksiz değil başımdan geçen bir olay sadece :)
ayrica dipnot bende herseyinden anliyorm cevredekiler beni cagirir pc lerine bisey oldugunda hep harcligimida cebime koyarlar iyi oluyor valla :)
benim çevreme hep öğrenci tayfası o yüzden ben alamıyorum :(

Üst Alt