Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Sertifikasız-Flashsız En Basit ve Sorunsuz Hackleme

1. Eklentiden uyumlu "UMU*Hack.sisx" uygulamasını telefonunuza yükleyin. Yükledikten sonra uygulama otomatik olarak başlamazsa siz uygulamayı başlatın.
  2. Açılışta "Connecting to the internet may be chargeable. Continue?" yazısına Yes deyin ve erişim noktasını seçin (WiFi kullanabilirsiniz).
  3. "Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin.
  4. "Licence Details" yazısı ekranı geldikten sonra Accept deyin.
  5. "For your information" yazısı gelince Evet'i seçin.
  6. "Protection mode" yazısı gelince Hayır'ı seçin, sonra Tamam'ı seçin.
  7. "Setup Password" yazısı gelince Ok'u seçin, "Enter new password to continue" yazısı gelince 123 girin ve Ok deyin, "Re-enter new password to confirm" yazısı gelince tekrar 123 girin ve Ok deyin.
  8. Options'a basın, Anti-Virus'ü seçin.
  9. Quarantine'ya tıklayın.
  10. Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın.
  11. Sırasıyla Back - Home - Exit'e basın - UMU Mobile Security uygulamasını telefondan kaldırın.
  12. Kaldırma sırasında "Enter password to continue" yazısına 123 girin ve Ok deyin.
  13. Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
  14. - Artık her uygulamayı imzalamadan kurmanın keyfine bakın...
NOT: Deneyipte olumlu veya olumsuz sonuç alanların yorumlarını (telefon ve sürüm belirterek) bekliyorum.

Takipte kalın, Symbian dünyasındaki güncellemeleri en hızlı siz alın:

Test Edilen Telefonlar: N8(Symbian Anna), C7(Symbian Anna), C6-01(Symbian Anna), E6, N97, N97 mini, X6, C6, C5-03, 5800, 5228, E72, 6700 slide(v71.004), N95 8GB (35.0.001), N86(v30.009), 6730 classic, C5, Satio

format atıldıkdan sonra tekrar yüklenildiğinde artık 2.99 euro istiyor.trial kullanımını kaldırmış yapımcı,bugünden itibaren.

"your trial has expired" (deneme süresi doldu)

symbianın hacklendiği anlaşıldı,nokia telefon etti,yapımcı firmada tamam dedi.oda biraz düşündü,bundanda para kazanayım dedi karşılığında 3 euro istemeye başladı e haklı olarak.nitekim ticaret bu!
online bağlandığın zaman artık direk para istiyor,online olmadanda program devam etmiyor zaten.
bunada elveda .!!!geçmiş olsun hepimize
yeni çözümler için çalışmalara devam.............

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire

z0ramixsin

Üye
eline saglık kardesım ben ugrasmak istemıyordum ama sen bu basit anlatımın ile cok güzel iş cıkarmıssın tebrikler

son_veda_84

Üye
paylaşım için teşekkür ederim

ama ben n97 kullanıyorum ilk işlemi yaptım fakat ikinci dosyayı yüklerken sertifika hatası veriyor yani yükleyemedim. İlk umu mobile security i kaldırırken telefon donuyor. kapatıp açıyorum öyle kaldırıyotum ama sonraki patcher dosyasını yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor acaba nerde yanlış yapıyorum veya telefonum mu uyumlu değil çözemedim...

triad

Üye
şu rompatcher 3.1 yüklenmio bi yardım edin. Hem unsigned. Signed yaptıktan sonra freesigner da olmadı bi yardım edin.

rudboy98

Üye
saol 5800 da oldu valla arıodum saolasın

acati

acati

Üye
E52 v0.74 başarılı bir şekilde uygulandı... Teşekkürler.

Yalnız bazı programları yüklemek istediğimde mesela camera sesini kapatan bir yazılım var, "sertifika tarafından kısıtlanıyor" mesajı veriyor. Bilginiz var mı, ne yapabilirim?

HakaN-06

HakaN-06

Üye

format atıldıkdan sonra tekrar yüklenildiğinde artık 2.99 euro istiyor.trial kullanımını kaldırmış yapımcı,bugünden itibaren.

"your trial has expired" (deneme süresi doldu)

symbianın hacklendiği anlaşıldı,nokia telefon etti,yapımcı firmada tamam dedi.oda biraz düşündü,bundanda para kazanayım dedi karşılığında 3 euro istemeye başladı e haklı olarak.nitekim ticaret bu!
online bağlandığın zaman artık direk para istiyor,online olmadanda program devam etmiyor zaten.
bunada elveda .!!!geçmiş olsun hepimize
yeni çözümler için çalışmalara devam.............

Aynen katılıyorum başka çare bulmak lazım

*-king-*

*-king-*

Üye
çok teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
yapımcı ne paragöz insanmış :D babanın hayrına duruyodu aylardır işte böyle yapınca kims almaz yada alın biriniz tüm forum faydalansın :D

Symbianist

Symbianist

Üye
reklam amacıyla demiyorum ama ben de bir konu açmıştım hem de internet bağlantısı olmadan hack yapıyor. işinizi görürse bakabilirsiniz s60 v3 destek bölümünde.

YkPkY

YkPkY

Üye
yapımcı ne paragöz insanmış :D babanın hayrına duruyodu aylardır işte böyle yapınca kims almaz yada alın biriniz tüm forum faydalansın :D
güzel cevap ama başkasının babasının aldığı,diğer başkasına hayır olmuyor :)bir kere telefonuna yüklediğin zaman sadece senin imei numarana hayrı dokunuyor.Yani kısaca şunu söyleyeyim biraz acı olacak ama:bu konuda bu antivirüsü yükleyen bütün arkadaşlar yüklediği tarihden 45 gün sonra format çektiklerinde telefonlarını artık bu programla birdaha hackleyemiyecekler...

----------Eklendi @ 01:12:32 ---------- Yazıldı @ 01:04:23 ----------

reklam amacıyla demiyorum ama ben de bir konu açmıştım hem de internet bağlantısı olmadan hack yapıyor. işinizi görürse bakabilirsiniz s60 v3 destek bölümünde.
saol arkadaşım,seni görüyorum forumda çok.bi inceleyim konunu ama link verseydin daha çabuk inceleyip olumlu yada olumsuz diye fikir paylaşma süremiz daha kısa olurdu.daha çabuk faydan olurdu forumdaşlara...

denhal2007

Üye
helal olsun çok begendim eline sağlık.olmuş

mu2ti

Üye
samsung i8910 kullanıyorum... hangi umu dosyasını kurmam gerekiyo? hoş her ikisini de kurdum ama program çalışmadı.. kendim de çalıştırmadım çünkü bir yerlere yüklediyse bile ben bulamıyorum.. yardımcı olacak kimse var mı?

umitmit

Üye
5320 xm oldu kardeş.emeğine sağlık!

zidanezidan_67

Üye
5800 v60.0.03 sorunsuz , teşekkürler.

Mayk29

Mayk29

Üye
umu hack paralı satın al falan diyor enter product code licenc details falan gelmiyor nasıl aşabilirim bu problemi?

warrior57

Üye
3. adımda ok tuşu gelmıyor kafayı yicem lütfen yardım edın :'( :'(

----------Eklendi @ 20:06:35 ---------- Yazıldı @ 19:59:40 ----------

yokmu açık olan :'(

faciaokan01

Üye
dostum e63 denedim adım adım olmadı bi yardım ya da cvp

Üst Alt