Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

agun35

Üye
5800 v60 sorunsuz yükledim ve çalışıyo Allah razı olsun emeği geçenlere

yunus_7888

Üye
programı yükledim ama option restore diyorum ilk gelen yere evet diyorum bi şey daha geliyo onada evet diyorum error pack and try again diyo. Uygulamayı tekrar yükledim ama yine aynı hatayı veriyo

komandozer

Üye
5800 v60 programları hafıza kartına yükledim sorun yok.teşekkürler 10 numara bir çalışma

bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
tüm işlemleri teker yaptım rom patcher de üstü yeşil oldu ama dosyayı acınca dosya bozuk diyoo :(( bu arada v60

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
merhaba
9. adımda diyorki Quarantine'ya tıklayın. sonra 10. adıma gecince Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın denilmiş ama ben quarantineye tıkladıktan sonra 3 seçenekli bi ekran geliyor.gelen seçenekler şu şekilde.. open, open log file, help... acaba cihazdamı sıkıntı var?

bolamanle

Üye
programı yükledim ama option restore diyorum ilk gelen yere evet diyorum bi şey daha geliyo onada evet diyorum error pack and try again diyo. Uygulamayı tekrar yükledim ama yine aynı hatayı veriyo
Aynısı bende oluyo kardeş

piyanist_34

Üye
biri bana yardımcı olabilir mi acaba! SAMSUNG İ8910 telime yükledim ama uygulamayı bulamıyorum.Hafıza kartından doğru kurdum dil falan seçtim yüklendi dedi ama bu işlemleri yapmak için yüklediğim UMUN Hack.sisx uygulamasını tam olarak nereye yükledi.yardım lütfennnn teşekkürler

ali.oren

ali.oren

Üye
Bende oldu kardeş Allah razı olsun. telefonum C6-01 symbian anna 025.007

qsaw

qsaw

Üye
galiba burada virüs programını kullanarak imzaları kontrol eden şeyi karantinaya alıyoruz sonra anti virüsü siliyoruz uygulamayı yüklerken kontrol eden şey çalışacak ama karantinada olduğundan ve anti virüste kurulu olmadığından bir şey yapamıyor doğrumuyum :ehe

----------Eklendi @ 20:33:23 ---------- Yazıldı @ 20:32:51 ----------

Peki Telefon servis dışına çıkarmı veya orjinal işletim sistemi sahte olarakmı geçer birde neden böyle bir hata oluyorki bu programları nokia nın kendi yapmadığı için mi ?

Biri yanıt verebiir mi ?

agit_cudi

agit_cudi

Üye
kardes kaldırma ıslemıne kadar hepsı tamam kaldırdıktan sonra RomPatcherPlus_3.1.sisx dosyasını kurmak ıcın tıkladıgımda sertıfıka hatası verıyor telefonum n97 ve surumu v 22.0.110 nasıl hallde bılırım tesekkurler....

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
bende başardım sonunda. sorun bendeymiş. adımları hatalı uygulamışım. eline sağlık kardeş =)

ozqurguden

Üye
Arkadaşlar telf. 5800 v60.0.003 denedim ve işe yarıyor teşekkürler sensatıon

joker.lg

joker.lg

Üye
Sertifikasız-Flashsız En Basit ve Sorunsuz Hackleme
  1. Eklentiden uyumlu "UMU*Hack.sisx" uygulamasını telefonunuza yükleyin. Yükledikten sonra uygulama otomatik olarak başlamazsa siz uygulamayı başlatın.
  2. Açılışta "Connecting to the internet may be chargeable. Continue?" yazısına Yes deyin ve erişim noktasını seçin (WiFi kullanabilirsiniz).
  3. "Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin.
  4. "Licence Details" yazısı ekranı geldikten sonra Accept deyin.
  5. "For your information" yazısı gelince Evet'i seçin.
  6. "Protection mode" yazısı gelince Hayır'ı seçin, sonra Tamam'ı seçin.
  7. "Setup Password" yazısı gelince Ok'u seçin, "Enter new password to continue" yazısı gelince 123 girin ve Ok deyin, "Re-enter new password to confirm" yazısı gelince tekrar 123 girin ve Ok deyin.
  8. Options'a basın, Anti-Virus'ü seçin.
  9. Quarantine'ya tıklayın.
  10. Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın.
  11. Sırasıyla Back - Home - Exit'e basın - UMU Mobile Security uygulamasını telefondan kaldırın.
  12. Kaldırma sırasında "Enter password to continue" yazısına 123 girin ve Ok deyin.
  13. Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
  14. - Artık her uygulamayı imzalamadan kurmanın keyfine bakın...
NOT: Deneyipte olumlu veya olumsuz sonuç alanların yorumlarını (telefon ve sürüm belirterek) bekliyorum. Takipte kalın, Symbian dünyasındaki güncellemeleri en hızlı siz alın: Test Edilen Telefonlar: N8(Symbian Anna), C7(Symbian Anna), C6-01(Symbian Anna), E6, N97, N97 mini, X6, C6, C5-03, 5800, 5228, E72, 6700 slide(v71.004), N95 8GB (35.0.001), N86(v30.009), 6730 classic, C5, Satio
Sadece program yükleme için mi bu hack ?

qun4L

Üye
  1. Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın.

burada evet'e basıyorum sonra owerite diye bişi çıkıyo evet diyorum. hata veriyor..

ne yapmam gerekl?

5800 v60

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hopaa..oldu vallahi..telefonum c6-01..anna-025.007 yüklü.çook teşekkür edrim.. :)

altok42

altok42

Üye
çok teşekkürler 5800 v60 işe yaradı.

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
bende your has trial diyor hatta kullanıyordum format attım yeniden kurmaya çalıştığımda diyor 2.99 euro diyor ne yapabilirim !

ssamuray

Üye
Allah razı olsun kardeş teşekkür ederim bunu arıyodum

YkPkY

YkPkY

Üye
...................

slhtnr

slhtnr

Üye
evet ben yüklemeye çalıştım olmadı var mi bir çaresi

Üst Alt