Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 v60 ı hackledim tesekkür :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation

sabe34

Üye
kardeş bunu yüklerkende sertifika hatası veriyo

jaregi

Üye
C5-03'te sorunsuzca kurdum yalnız bir şifreleme programı kurdum telefona, şifre girdikten sonra donup kalıyor. bataryayı çıkarmadan kapanmıyor program. İşin kötü yanı, bu bahsettiğim programı kaldıramıyorum da şimdi. Bi el atın yav =/

megamorph

Üye
Allah snden razı olsun n97de oldu arkadaslar bn E ye kurmustum olmamıstı Cye kurdum oldu

• Beğen

digitulip

Üye
süper 5800 v5.0 da çalışıyor.her türlü unsigned lar sorunsuz...teşekkürler

aprincur

aprincur

Üye
Arkadaşlar bana yurtdışından samsung i8910 hd omnia geldi ama pasaporttan daha önce kullanıldığı için açtıramadık e mailini değiştirsek ne gibi dezavantajları olur ya da kullanımı değişir mi ne kadar değişir bilen var mı acaba ben değiştirmek istesem yapabilir miyim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
kardeş parmaklarına sağlık =)) teşekkürler

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
benim olmadı sanki yaf =(

----------Eklendi @ 23:22:40 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ----------

Allah snden razı olsun n97de oldu arkadaslar bn E ye kurmustum olmamıstı Cye kurdum oldu
hmm bende e ye kurmuştum

qsaw

qsaw

Üye
Peki Telefon servis dışına çıkarmı veya orjinal işletim sistemi sahte olarakmı geçer birde neden böyle bir hata oluyorki bu programları nokia nın kendi yapmadığı için mi ?

musa143

Üye
kardeş nokia e63 kullanıyorum 1 aydır her cumartesi pazar uğraştım yapamadım senin sayende 30 dk de hackledim telefonu çok saol ALLAH razı olsun senden

bolamanle

Üye
ben 5800 heklemiştim muhteşem olmuştu sonra telefona güncelleme geldi güncelledim ve hard format attım telefonu tekrar bu yöntemle haclemek istedim ama olmadı karanti/optinos/restore/evet dedim ama bu dosya telefonunuzda zaten var üstüne yüklemek istermisiniz dedi evet diyince hata verdi hayır deyincede olmadı telofona rompathcer yüklediğimde sertifika hatası vermeye başladı ve telefonu hackliyemedim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
5800 v60 da işe yarıyor mu? v52 de hackleyip v60 a güncellesek tekrar hacklemek gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler

zinse

Üye
kardeşim eline sağlık harika

tanerbabacan

Üye
tel i hacklesek silinmeyen programları silebilirmiyiz? ben qt yi yükledim simdi silemiyorum!

aksu1402

Üye
Telefonum N8-00 çok güzel bir şekilde işe yaradı

diikey_1907

diikey_1907

Üye
kardeş bunu yapınca telefon tam hackli oluyo di mi bi de tema efektleri konusunda yardımcı olurmusun ya n97

apomania

Üye
hocam bende 'file is corrupted' yazior 'hack.sisx' i yuklerken.ne yapmam gerekiyor acaba.n82

nazirhazir

Üye
süper sinizarkadaşlar vallaneyalan söyliyeyim hiçumudum yoktu ama oldu buarada telim c6-o1

• Beğen

omer9035

Üye
kardeş v60 a geçmiştim ve su an sorunsuz hackledim v60 sorunsuz hackleniyor bilginize

• Beğen
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
profesor gibisin maşallah eline sağlık :D Sensation .sansasyon yaptın resmen salladın maxicepi :D :P

Üst Alt