Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
özdemir_1
Üye
C6-01 kullanıyorum söylediklerinizi harfiyen uygılayınca oldu. Işe yarıyor arkadaşlar
Canavar gibicalisiyor dostum emeye bir saygida benden calisan cihaz nokia ( c6-01)
65katil
Üye
"Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin. hiç ellemeden ok diyemiyorum (tel nokia e 71)
Haluk.
Üye
arkadaşim lütfen yardım bu uygulamayı begendim ancak 13. Notda bi program i indir demissn indirdim yüklerken sertifika sorunu aldım lütfen yardım lütfeeeeen
arkadaşim lütfen yardım bu uygulamayı begendim ancak 13. Notda bi program i indir demissn indirdim yüklerken sertifika sorunu aldım lütfen yardım lütfeeeeen
hackleyememişsin çünkü.adım adım uygula.rompatcheri yükleyememişsin.dikkatli yap,zor bişey değil
55lim
Üye
benim telefonun ana kartı serviste değiştirdiler önceden iki kez hacklemiştim simdi ilk programı yüklüyorum ama hiçbir işlem yaşamıyorum direk siteye yönlendiriyo acaba yeni versiyonumu kullanmak gerekiyor sensation bir yardım ana kartı daha doğrusu içkasa komple değişmiş serviste daha hack olmaz herhalde işin ilginç tarafı program açılıyor sonra söyle bir yazı çıkıyor PURCHASE £ 2.99 programı indirmem için yönlendiriyo ilk defa basıma geldi ne yapmam lazım iki kez yapmıştım önceden ama anakart yeni ne yapmışlar buna bilen varmı ben işin içimden çıkamadım