BI Oneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
BI Oneri
arkadaslar hemen hemen butun herkes bu sosyal aglarda bi uyeligi var .. Demek istedigim su ki bi arkadasimiz twitter de bi konu acsa Symbian icin goruntulu konusma programi istiyoruz seclinde bizde maxicep olarak desteklesek sesimizi hic olmazsa bile skype ye duyursak onlarda guncelleme cikarsalar nasil olur acaba dikkat cekebilirmiyiz artik symbian kullanmakdan sogumak uzereyim

emreli01

emreli01

Üye
:yuru

turkmen619

Üye
evet tam destek skype görüntülü geçen iphone ile bağlandım rezalet ya 3 büyük işletim sistemi ios android symbian bence ve symbian en üstünü bellede olmalıdır bi sayfa açın facede begenek

• Beğen
Tepkiler: zorbaa

mesut1979

Üye
slm,hic zannetmiyorum arkadas cikaracaklarini symbian benimde hosuma gidiyor ama rakip sistemlere baktigin zaman baya eksikleri var ve o eksiklerin ilerleyen zamanda giderileceginide zannetmiyorum bu yüzden insan artik baska sistemlere yönelmeye basliyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
adamlar skypenin türkçesini yapmadı kalkıp görüntülü mü yapacak zor iş ama haklısınız isteyenin bir yüzü vermeyenin iki gözü ..

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
yaş iş adamlar sallamaz bnce ama icraat olursa bnde destek veririm :)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
ya onlar bize ordan guncelleme gelecek yok bilmem su olacak felan diyorlar ama artik bi sekilde bizimde bi orgutlenmeye gitmemiz lazim nokia kac yillik bir marka ama su basit uygulamalari nasil olurda kendi isletim sistemlerinde kullanamiyor anlamis degilim

turkmen619

Üye
arkadaşlar symbian battı bence aylar önce bi arkadaş diyordiki symbian geçen yüzyılın android geleceğin teknoloji diye bence haklıydı o adam herkez kızdı bende dahıl ama haklıydı o arkadaş bence birdaha telefon alsam ya ios ya android alırım yani tabi ben bu c6-01 i alıyorduk işletim sistemi nedir bilmezdim bilgisayar üzerine ugraşırdım telefonu alınca bunu öğrendik ve android diyoruz NEDENMİ google büyük ve zengin bir şirket tabiki işletim sistemleride öyle olacaktır dünyada 6 milyar insan yaşıyor ve bunun 5 milyarı internette Googlenin günlük kazandığı parayı düşünürşek bende böyle bir işletim yapardım yani :D napalım

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
zaten bu saat den sonra symbian birseyler beklemeyelim artik yavas yavas titanic gemisinin battigi gibi batacak symbian bu bir gercektir,nokia her gecen gün symbianin bir hizmetini sonlandiriyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merak etmeyin batmaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kendi fikri olmayan insanlar, başkasının fikrine saygı duymalıdırlar. İyi düşünmüşsün denemekten zarar gelmez.:oke:

turkmen619

Üye
battı batacak bence carla çıkar donna hikaye olur bence çünkü windows phone geçiyo nokia symbian bıraktı galiba tamda adam gibi belle falan vardı 1ghz adamlar önemsemiyo önemsese benim 5 tl olsam 3 tlsini işe 1 tlsini harcarım 1tl yatırım yaparım ama nokia 5 tlnin 3 tlisini bankasına 1 tlsini yiyo diger 1 tlyi işe yatırıyo bence

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian bitti de artık ama nokia neden hala desteğini sürdürüyor ve 41mp yi neden symbiana verdi wp ye değil güya wp ye verilecekti symbian kararlı bir işletim sistemi ama nokia değerini bilmiyor symbianlı samsung almıştım symbianı onda baya zewk aldıma ama gümcelleme desteği olmadıqı için sıkıntı ama nokia ole değil işte

mesut1979

Üye
symbian bitti de artık ama nokia neden hala desteğini sürdürüyor ve 41mp yi neden symbiana verdi wp ye değil güya wp ye verilecekti symbian kararlı bir işletim sistemi ama nokia değerini bilmiyor symbianlı samsung almıştım symbianı onda baya zewk aldıma ama gümcelleme desteği olmadıqı için sıkıntı ama nokia ole değil işte

41 mp uzun yillardan belli symbian üzerinde calisiliyordu bunu kendi nokia acikladi ilerleyen zamandada wp7 ye gelecek, elbette symbian hala yasiyor destekte gelir nokia tarafindan ama oyun uygulama bunlara bir cizgiyi cekmek gerek yani unut ciksada tek tük uygulama cikar anliyacagan symbian yasayan bir ölü hicbir sirket artik büyük yatirim yapmaz bu yazilima.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Symbian battı denmez ancak ilerleyen zamanlarda batacağı olağan. Ama Nokia battı veya batacak diyemeyiz. Nokia, fikrimce wp ile belki bu sene veya sonraki sene olmasa da, uzun vadede işi götürecek gibi görünüyor.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim sahsen n8 kullanicisim fm translator ve kamera ve navigasyon disinda baska hic bir ozelligini kullanamiyorum artik bu kadar kullanicinin da birseyler hak ettigini dusunuyorum bir yerden baslamak lazim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın batması imkansız da Nokia Belle için pek yatırım yapmıyor artık ama FP1 örneğinde de görüldüğü gibi yazılım desteğini tam gaz sürdürüyor. Daha FP2 Carla falan filan ama hergün eklenen oyun/uygulama'larda iş yok. Bakalım Nokia bu belli olmuyor napacağı.

MrExpert

MrExpert

Üye
Nokia batmaz sadece biraz müşteri kaybeder .. Wp yi oturtup symbian dan vazgeçmeli...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
senelerın kurulu duzenı olan symbıanı bırakıp yenı bır sıstem olan wp ha? gegısık bır fıkırmıs.. wp nın henuz nelere acık nelere kapalı oldugu bıle bellı degılken........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt