bi kizdan hoslaniyorum

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
bi kizdan hoslaniyorum
arkadaşlar merhaba
12 sınıf öğrencisiyim ve okulda bi kizdan hoslaniyorum fakat kiz 11. sınıf şimdiye kadar bir sorun yok. fakat şuan okullar kapanana kadar raporluyum ve kızı gormuyorum. yaklaşık 1.5 ay once beni twitterdan beni takip etmiş benim hesap kilitli oldugu icin gecen hafta gördüm ve onayladim kimim olduguna baktım ve o kız oldugunu öğrendim. kızla hic bir muhabbetim yok. ben kıza nasil çıkma teklifi edebilirim. telefon numarasida yok sadece twitter takiplesiyoruz. nasıl bir ortam hazirlayablirim?

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
arkadaşlar merhaba
12 sınıf öğrencisiyim ve okulda bi kizdan hoslaniyorum fakat kiz 11. sınıf şimdiye kadar bir sorun yok. fakat şuan okullar kapanana kadar raporluyum ve kızı gormuyorum. yaklaşık 1.5 ay once beni twitterdan beni takip etmiş benim hesap kilitli oldugu icin gecen hafta gördüm ve onayladim kimim olduguna baktım ve o kız oldugunu öğrendim. kızla hic bir muhabbetim yok. ben kıza nasil çıkma teklifi edebilirim. telefon numarasida yok sadece twitter takiplesiyoruz. nasıl bir ortam hazirlayablirim?
Okula gitme uğrama ihtimalin var mı?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
boşver :ehe

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Twitter dan konuş ilerlet sonra numara iste zaten gerisi gelir ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve TeknoÖmer
hançer

hançer

Üye
twitterden konuşma git kızın facebook hesabını ekle odan muhabbet aç

BelaMonte

BelaMonte

Üye
facebookunu bul, durumlarına bak, hoşuna gidenleri beğen filan. sonra selam diye mesaj at, paylaştığı durumlardan bahset, konu aç. ama bunlardan önce sevgilisi olup olmadığını öğren. sana ters bir cevap atarsa sakın üzerine gitme. ama konuşabilirsen konuş sonrasını getirirsin

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
facebookunu bul, durumlarına bak, hoşuna gidenleri beğen filan. sonra selam diye mesaj at, paylaştığı durumlardan bahset, konu aç. ama bunlardan önce sevgilisi olup olmadığını öğren. sana ters bir cevap atarsa sakın üzerine gitme. ama konuşabilirsen konuş sonrasını getirirsin
Hocam dedgm gbi bnmde onunda facebok adresi yk.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Facebook adresi mi hesabı dicektin galiba ?

fuatyıldırım

Üye
amatör olmak ne demek karşındaki uzaylımı insan sonuçta insanlar ne konuşursa sende onu konuşacaksın aşk meş olayına girmeden

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Buradan sorduğuna göre özgüvenin sıfır. Konuşmaya çalışsan kızın karşısında titrersin. Olmaz bu iş.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda kizla bulusup konustum. Ama hoslandigimi fln soylemedim tlf nosunu fln aldim hafta sonuda biseyler yapariz die planladik. Ama pek muhabbet edemiyoruz kiz cok icine kapali:s

• Beğen
Tepkiler: hançer ve CANGO97
CANGO97

CANGO97

Üye
Sonunda kizla bulusup konustum. Ama hoslandigimi fln soylemedim tlf nosunu fln aldim hafta sonuda biseyler yapariz die planladik. Ama pek muhabbet edemiyoruz kiz cok icine kapali:s
haledersin kardeşim takma kafana doğaçla yeter gerisi gelir zaten :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
haledersin kardeşim takma kafana doğaçla yeter gerisi gelir zaten :D
Hocam halledersin diyosn ama sanki duvara karsi konusuorm cok kisa cevaplar verio. Cimbizla aliom laflari agzndan.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ucu acik soru sormayi ogrenmelisin.

hançer

hançer

Üye
bak kız içine kaplıymış kendini ondan üstün görürsen zaten hiç utanmadan sıkılmadan ne konuşacağını bilirsin önemli olan herzaman karşı taraftan daha üstün olduğunu düşünmek gerisi gelir

Takipçi Satın Al

Üst Alt