Gecen gun fena kapıştım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strange

Strange

Üye
lisede dostluk olmaz hepsi ergen

Preloader

Preloader

Üye
Geçmiş Olsun ....

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kızların şerrinden sakınmak lazım :) o kız şimdi ne düşünüyordur benim için dört kişi kavga etti filan
egosu tavan yapmıştır. Bir kişide onun için intahar ettsin tam olur :d:
sanki namus meselesi okullda töre cinayeti cıkacak

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Haklısın sahiden,lafa geldi mi hepsi paşadır,kraldır,reisdir.İcraata geldi mi,aa kardeşim haberim yoktu,yok kardeşim şurdaydım falan filandı ayakları. Üstte bir arkadaş lisede dostluk olmaz yazmış.Haksız sayılmaz.İlerde elbet gerçek dostların olacak.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Kızların şerrinden sakınmak lazım :) o kız şimdi ne düşünüyordur benim için dört kişi kavga etti filan
egosu tavan yapmıştır. Bir kişide onun için intahar ettsin tam olur :d:
sanki namus meselesi okullda töre cinayeti cıkacak

Benim yanimda egosunu belli ettigi an yumrugu geciririm gozune kiz felan dinlemem zaten kinliyim :D

- - - Eklendi - - -

Doğru sahiden,lafa geldi mi hepsi paşadır,kraldır,reisdir.İcraata geldi mi,aa kardeşim haberim yoktu,yok kardeşim şurdaydım falan filandı ayakları.

Aynen kardes hemen bahane uyduruyolar :oke:

- - - Eklendi - - -

Geçmiş Olsun ....

Eyvallah sagolasin :oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Birde kusuruma bakma şurasını anlayamadım.Kızla en ufak samimiyetim yok yazmışsın,peki bu laleler senden ne istiyor da arkaya falan çekiyorlar ? Klasik kavga için bahane aramak mı yoksa bu ?

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Birde kusuruma bakma şurasını anlayamadım.Kızla en ufak samimiyetim yok yazmışsın,peki bu laleler senden ne istiyor da arkaya falan çekiyorlar ? Klasik kavga için bahane aramak mı yoksa bu ?

Bizim okuldaki cocuk sigarasi felan olan serseri bi tip . Millete bulasiyo surekli . Banada dis geciremiyodu . Sinif ortamindaki konusmalari bahane ederek olay cikardilar . Tenefuste felan oyle dersle ilgili biseyler konusurken onu bahane ettiler

Dumbledore

Dumbledore

Üye

Bizim okuldaki cocuk sigarasi felan olan serseri bi tip . Millete bulasiyo surekli . Banada dis geciremiyodu . Sinif ortamindaki konusmalari bahane ederek olay cikardilar . Tenefuste felan oyle dersle ilgili biseyler konusurken onu bahane ettiler

Anladım,geçmiş olsun.Kimsenin başına gelmez inşallah bu kız kavgaları.Çoğumuz sevmez eminim.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim arkadaş senin hem bu dünyan hem öbür dünyandır bunu unutma..Dünyada yapacağın en titiz iş arkadaş seçimi olsun ve bunu sadece çevrende değil her yerde benimse..Bu forumda dahil :) Bu arada o arkadaşlarınla gezmemeye çalış..En azından dost görme :) Öğüt verir gibi konuştum ama niyetim kötü değil umarım anlamışsındır :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Geçmiş olsun

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim arkadaş senin hem bu dünyan hem öbür dünyandır bunu unutma..Dünyada yapacağın en titiz iş arkadaş seçimi olsun ve bunu sadece çevrende değil her yerde benimse..Bu forumda dahil :) Bu arada o arkadaşlarınla gezmemeye çalış..En azından dost görme :) Öğüt verir gibi konuştum ama niyetim kötü değil umarım anlamışsındır :)

Dogru soyluyosun valla . İcimi okudun resmen :oke:

- - - Eklendi - - -

Eyvallah :oke:

esokmen

esokmen

Üye
Helal kardesim. Hayatta herzaman yalniziz. Kim ne derse desin.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kusursuz dost arayan dostsuz kalır
dost başa düşman ayağa bakar
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu okulun 10 dakikalık tenefuslerinde ne maceralar kavgalar aşklar yaşanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt