bi bakarmısınız çok acill samsung d600!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lfp20

lfp20

Üye
    Konu Sahibi
bi bakarmısınız çok acill samsung d600!!!!
merhaba arkadaşlar sizlerden bir ricam var samsung d600 var elimde hafıza kartını takıyorum ekranda bellek kartı takıldı diyor ama menuden hafıza kartına girmek istediğimde izin verilmiyor diye bir yazı çıkıyor hafıza kartında şifre yok kulllanılmamış yeni bir kart taksanda aynı hatayı veriyor kartı telde biçimleme seceneğide yok ayrıca *2767*3855# kodları ile reset tte attım değişen bişey yok bu konu hakkında bilgisi olan birisi varmı acaba bana yardım edebilecek teşekkür ederim şimdiden herkese ......

xkadir61

xkadir61

Üye
eğer sistemde bir sorun olsaydı yada ayarlarda . girdiğin kodlarla attığın formatta sorun çözülürdü.
başka kart ta denedim diyorsun. geriye sadece telefonun mekaniği kalıyor. ama bunuda hiç zannetmem olacağını.
bence sorunun yinede sistem olarak. yada kartta

lfp20

lfp20

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkürler arkadaşım 4 5 tane farklı kart takktım olmuyo mekanik sorun olsa bellek kartı takıldı diye yazmaz sanırım

xkadir61

xkadir61

Üye
evet o yüzden mekanik sorun olacağını zannetmem.
ama senin bir şekilde kartı telefonda biçimlendirmen lazım. samsung kullanmadığım için bilmiyorum. ama yinede bir seçenek olması lazım

lfp20

lfp20

Üye
    Konu Sahibi
ewet haklısın ama nasıl biçimlicem en buyuk sorun bu? :D

isa2727

Üye
mmc format proğramı indir kartı kart okuyucuya tak karta format at okkkkkkkk

Yalansiz

Yalansiz

Üye
Slm benım tlf bellek kartını cıkarınca arasıra oyle yapıyoo biçim istiyo bılıyon muu telefona virus bulasmıs ondan oyle yapıo yada bellek kartını bı kac kez çıkar tak sorun gıder...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt