HotBiber
Üye
Samsung Wave 723 hafıza kartı biçimlendirme ve hayal kırıklığı...
Öncelikle herkese merhabalar.Geçen facebook samsung türkiye sayfasından samsungla iletişime geçerek bazı sorularımı yönelttim.Sorularım arasında;bir hava durumu widgeti yüklemiştim daha sonra sildim hafıza kartında store(s2..vs.)hds diye bir dosya oluştu silinmiyorduda.Beni aradılar bu dosyayı telefona reset atarak yada hafıza kartını biçimlendirerek yok edebileceğimi söylediler.Bende telefonu yığın bellek modunda pc'ye bağladım.Hafıza kartı J'deydi sağ tıkladım biçimlendir dedim bir hata verdi ben hatayı internetten araştırdım.Daha sonra çalıştıra falan girdim internette denilen talimatları izledim bir şekilde hallettim.Daha sonra baktım o dosya yoktu ayrıca önceden herhalde yanlışlıkla 2 tane dosya silmiştim onlarda geri geldi ama samsung navigator mü ne falan vardı.Daha başka dosyalarda vardı ama şimdi resimler,sesler,videolar,temalar,diğerleri ve SThumbDB.tdb(bunlar öncedende vardı).Şimdi ehddx.exe birde autorun.inf dosyaları oluştu herhalde telefonu ilk aldığımda ben bu dosyaları silmiştim.Önceden müzikler, resimler klasörü samsung navigator falan ayrıyeten vardı ama şimdide onlar yok.Birde ben önceki telefonumdaki 4gb lık hafıza kartını buna takmıştım acaba o yüzden falan mı oldu?Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin.Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim...
( tekrar biçimlendiriyim mi o zaman?Düzelir mi yani?
Şimdiden teşekkür ederim.
(resimler videolar sesler temalar diğerleri) bunlar var hafıza kartının içinde. hafıza kartında hiç bir şey yok gayet çalışıyor.