Beyler sorun çıktı bakarmısınız????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sorun çıktı bakarmısınız????
Yaw şimdi Şu T.C.K V1 Finali yüklüyordum ilk defa bütün anlatılanları yaptım (önceleri yapmazdım) herşey sorunsuz ama jaf flash falan diyor flash 'ın sonuna geldi program sonra hata verdi baktım telin ışığıda yanmıyor yani anlıyacağınız telin ekran gelmiyo local mode da yok hiç bir şey yok çok panikledim acil yardım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yaw şimdi Şu T.C.K V1 Finali yüklüyordum ilk defa bütün anlatılanları yaptım (önceleri yapmazdım) herşey sorunsuz ama jaf flash falan diyor flash 'ın sonuna geldi program sonra hata verdi baktım telin ışığıda yanmıyor yani anlıyacağınız telin ekran gelmiyo local mode da yok hiç bir şey yok çok panikledim acil yardım

Konuyu okumamışsın hem de kurulum aşamasını :nono:

---------- Eklendi @ 23:06:50 ---------- Yazıldı @ 23:05:38 ----------

Konunun yeride yanlış, bu sorunu cevap olarak şuraya yazacaktın: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...in-cozumleri-t-c-k-ilk-mesaji-oku-629709.html (bunu bilmiyor olabilirsin, ben konuyu eksiksiz okumamana/uygulamadığına kızdım)

yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Rambo abi ben sonradan fark ettim hatayı sizinle alakalı değil dışardan bir sorun (yeni bilgisayara geçebildim onun için yeni yazıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt