Uygulama Beyler Cok Acil 1-2 Sorum VAr

Konu Sahibi
Beyler Cok Acil 1-2 Sorum VAr
Beyler ben Samsung GT-N7100 Note2 kullanıcısıyım.Bizim telefona hala güncelleme gelmedi. bilidiğiniz üzere.Bende sunu sormak istiyorum samobileden herhangi bir ülkeye gelmiş n7100 güncellemesini indirip odin ile kurabilir miyiz herhangi bir sakınca olur mu ?Hadi ama illaki konunun ehli var burda yok mu cevapliyacak olan

esmeran3

Üye
Kardeşim rom atmadım ama bu konu üzerinde tüm yorumları okuduğum için hiç bir sorun çıkmayacağını biliyorum yani bi sorun olmaz kur bence

Tepkiler: abdurrahmancam
srun olcagını sanmıyorum genlde ülkemize hep gec geliyor böle seyler bu yuzden herkeste avrupa romlarını kuruyor

Tepkiler: esmeran3
Ben almanya sürümünü kurdum ve memnunum. Kurulumu düzgün yapınca hiçbir sıkıntı olmaz. Tavsiye ederim almanya sürümünü Şarj ve performans konusunda oldukça beğendim oldukça güzel. indirme linki de verebilirim kurmak istersen.

Tepkiler: esmeran3
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar
Sammobile den indiririm ben daha önce odin üzerinden flash atmadım telefona androidde yeniyim nasıl atılır ile ilgili bir konu var mı acaba

Çok sağolun arkadaşlar

Sammobile den indiririm ben daha önce odin üzerinden flash atmadım telefona androidde yeniyim nasıl atılır ile ilgili bir konu var mı acaba
Evet forumda mevcut odin ile rom kurma gibi konular resimli anlatımlar hatta youtube videoları mevcut. Çok zor değil zaten odin ile rom kurmak. Önemli olan cihz için olan doğru romu indirmek ve yazılım kurulurken usb nin çıkmaması.

Konu Sahibi
Linkinide verebilirmisin kardeşalmanya sürüm linkini 4.3

Konu Sahibi

Eyvallah kardeş Çok teşekkür ettim

Konu Kapatılabilir

Tepkiler: abdurrahmancam