ben her mesajıma bi smıley kullanıyorum iyi oluyo zaten :DO zaman şu nasıl olur :kac::ban: :kıskıs:
OttomaN TigeR Üye Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: ben her mesajıma bi smıley kullanıyorum iyi oluyo zaten Genişletmek için tıkla ... O zaman şu nasıl olur
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: ben her mesajıma bi smıley kullanıyorum iyi oluyo zaten Genişletmek için tıkla ... O zaman şu nasıl olur
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Daha bir yıl olmasına 2gün var diye, ben sana yazacaktım abi Genişletmek için tıkla ... Yaşlanıyormusun ne?
OttomaN TigeR' Alıntı: Daha bir yıl olmasına 2gün var diye, ben sana yazacaktım abi Genişletmek için tıkla ... Yaşlanıyormusun ne?
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];6074965' Alıntı: Yaşlanıyormusun ne? Genişletmek için tıkla ... olabilir mi abi?
Hıqh_VoLTaqe27 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman şu nasıl olur Genişletmek için tıkla ... her mesajın içeriğine göre abi o ban ne oluyo bide sen tuz bas yarama
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman şu nasıl olur Genişletmek için tıkla ... her mesajın içeriğine göre abi o ban ne oluyo bide sen tuz bas yarama
OttomaN TigeR Üye Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: her mesajın içeriğine göre abi o ban ne oluyo bide sen tuz bas yarama Genişletmek için tıkla ... yok yok benim demek istediğim eğer konu böyle devam ederse banlanırız
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: her mesajın içeriğine göre abi o ban ne oluyo bide sen tuz bas yarama Genişletmek için tıkla ... yok yok benim demek istediğim eğer konu böyle devam ederse banlanırız
Hıqh_VoLTaqe27 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yok yok benim demek istediğim eğer konu böyle devam ederse banlanırız Genişletmek için tıkla ... tamam tamam
OttomaN TigeR' Alıntı: yok yok benim demek istediğim eğer konu böyle devam ederse banlanırız Genişletmek için tıkla ... tamam tamam